hosdeldinnnn gelmedi dimi kirmizilar :)
isallah canim ben hep dualarda aniyorum isteyen herkesi isallah herbirinizin tek tek haberlerine sevinicez
yok canım daha gelmedi ama gelecek sankiii öle hisseediyorummm inşallah gelmezzzde gebeyimdir
yapıcam canım inşallah olumlu olur.Kuzum bide gebelik yap bakalim ya ovucanlar cok koyu masallah :)
4 saat sonra bir de gebelik yap bence oflu
Isallah canim ya hadi su nisan ayinda patlama olsun topicimizde
oflum bu dahada koyu hadi bakalım meleğim inş hayırlı haberler alıcaz senden inş
inşallah elifim yaaa çok merak ediyorum gerçekten..
eşimde evde.
burayı yasakladı resmen bana.
bidaha görürsem pcye şifre koycam diyo
neden ki ciddi ciddi mi diyo ama olmazki ölürüz meraktan gülüm dualarımız seninmle inş hakkında hayırlı olan olur nasip olur inş gelmiştir bu sefer meleğin Allahım inş AMİNNNNNNNNNNNNNNN:18::18::18::18:
şimdi duşa girdi ama çıkar şimdi.
dışarı çıkar o illa ben gelirim yine tabiki...
İNşallah canım İNşallah ALLAH RAZI OLSUN sizden dualarınız için..
şimdilik gidiyorum ama gelicemmmm
ferdam sen benim koyduğum testleri gördünmü canım
merhaba kızçeler
biraz geçmişi okudum
azranın olayını okurken fena oldum
sonunda tatlıya bağlandı rahatladım
yoksa geldiğinde benimkinin elimden çekeceği vardı
oflunun da heyecanı başlamış
hayırlısı olur inşallah
gamzem miden kötü diye okudum ama her şeyi okuyamadım
rahatlarsın inşallah
Arkadaslar merhaba
uzuuuun suredır gıremesemde sıze guzel haberler vermek ıcın bı gıreyım dedım cnk bu topık benım ıcın cok onemlı,bebegımın ılk haberını burdakı dostlarla paylasmıstım
ben dogum yaptım kızlar,8 martta aysima isimli minik bi prensesi kollarıma aldım,normal dogum yaptım cok sukur,suan kızımı emzırıyorum ve sıze yazıyorum.. Rabbım bu guzel duyguyu hepınıze nasıp etsın ınsallaaaah
Arkadaslar merhaba
uzuuuun suredır gıremesemde sıze guzel haberler vermek ıcın bı gıreyım dedım cnk bu topık benım ıcın cok onemlı,bebegımın ılk haberını burdakı dostlarla paylasmıstım
ben dogum yaptım kızlar,8 martta aysima isimli minik bi prensesi kollarıma aldım,normal dogum yaptım cok sukur,suan kızımı emzırıyorum ve sıze yazıyorum.. Rabbım bu guzel duyguyu hepınıze nasıp etsın ınsallaaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?