hayır canım görmedim
sen regli olmadın mı? anlamadım
Bi dahaki dr randevun ne zaman uyku disinda sorunun var mi agri gibi benim karnim cok asagiya indi bide iyice buyudu dun yatarken kocam sen felaket sistin dedi agrimda var ozellikle ayakta 5 dkdan fazla kalirsam bide sol kaburgama bastiriyo felaket
oldumda gülüm dün akşam yaptım çıktı baya baya ilk defada bu kadar belirdi elde daha fazla diğerinden biraz silik rengi hemen dksına çıktı midem bulanıyo yanıyo rahim bölgesinde ağrı var göğüslerim taş kesiliyo sanki yapayımd edim yaptım işte çıktı hormonumda düşük hani göğüslerim neden öyle anlaayamıyorum :44:
Arkadaslar merhaba
uzuuuun suredır gıremesemde sıze guzel haberler vermek ıcın bı gıreyım dedım cnk bu topık benım ıcın cok onemlı,bebegımın ılk haberını burdakı dostlarla paylasmıstım
ben dogum yaptım kızlar,8 martta aysima isimli minik bi prensesi kollarıma aldım,normal dogum yaptım cok sukur,suan kızımı emzırıyorum ve sıze yazıyorum.. Rabbım bu guzel duyguyu hepınıze nasıp etsın ınsallaaaah
randevum çarşamba günü canım
nerdeyse 5 hafta olacak gitmeyeli
pek bi sorunum yok canım
ayaklarım falan şişiyor işte ama tüm gün okulda ayakta olduğumdan heralde
karnım normal heralde aşağı inmiş gibi hissetmiyorum
geçmiş olsun sana da sıkıntı vermeye başlamış sana
ama sen benden büyüksün 2 hafta
belki ben de öyle olcam 2 hafta sonra
iznime 3-4 hafta kaldı
evet testte görünüyor;kan
bilmiyorumki gülüm ne anlama gelyo sabahda yaptım bunun kadar değil ama gözle görülüyo var yine işte dsalı gidicem bakalım derim doktora ne diyecek
valla basladi ozellikle kusma ve agrilar bitirdi beni isallah sen boyle olmazsin cok zor
evet testte görünüyor
hadi bakalım kan sonucunu alınca bize de yaz
hayırlı haberler verirsin umarım
senin şu kusmalar çok kötü cidden
ama bence bebek besinini alıyordur sen dert etme onu
hem kilosu da normaldi son gittiğnde
ağrılar zordur tabi
neyse başlıcaksa da 3-4 hafta sonra izne çıkınca başlasın bari
okuldayken hiç durdurmaz
valla gülüm aklım resmen salata yani olduğuna inanmıyorum ama yine neden çıktı bu yanlışlar hep bizimi buluyo daha kaç kere böylesini yaşıycam bilemiyorum inş hayırlı sonuçlar olur ama sanmıyorum sana göre mantıklı açıklaması varmı canım ne düşündürüyo bunlar sana nasıl olur:44::44::44:
evet testte görünüyor
hadi bakalım kan sonucunu alınca bize de yaz
hayırlı haberler verirsin umarım
senin şu kusmalar çok kötü cidden
ama bence bebek besinini alıyordur sen dert etme onu
hem kilosu da normaldi son gittiğnde
ağrılar zordur tabi
neyse başlıcaksa da 3-4 hafta sonra izne çıkınca başlasın bari
okuldayken hiç durdurmaz
testin markası da önemli
belki güvenilir olmayabilir
ama üstüne görmüş de olabilirsin
gerçi eğer hamileysen daha koyu olması gerekirdi
bilemiyorum ki inşallah güzel sonuç alırsın
ay evet senin olmasin agrin hatta bide calisiyosun canim dedigin gibi besin aliyodur bakalim sali gunu gidicez 10 gunde kac gram almis belli olur sanirim iyi mi kotu mu aklimdaki tek sey besleniyo mu vallahi zor su hamilelik
one step rapit test yazıyo testte ilk defa kullandım oflununda aynısı ondada böyle çıkmış bakalım artık doktora götürücem nedir diye eğer ki buda yanlışşsa gerçekten birdaha asla elime bile almam te sti taki kanda çıkarda beklerim öyle yaparım nasıl çıkıcak diye işte neyse sağolasın canım birde rahim kalınlığı benim adetin 4. günü 6mm normalmidir varmı bir bilgin yani o dönemlerde ne boyutta olur:18:
markayı bilemiyorum güvenilir midir
umarım öyledir
rahim kalınlığını bilemiyorum
gebeliktede regliyken de kalınlaşır diye biliyorum ama kalınlık kaç olur hiç bilmiyorum
Selamlar nasılsınız?
one step rapit test yazıyo testte ilk defa kullandım oflununda aynısı ondada böyle çıkmış bakalım artık doktora götürücem nedir diye eğer ki buda yanlışşsa gerçekten birdaha asla elime bile almam te sti taki kanda çıkarda beklerim öyle yaparım nasıl çıkıcak diye işte neyse sağolasın canım birde rahim kalınlığı benim adetin 4. günü 6mm normalmidir varmı bir bilgin yani o dönemlerde ne boyutta olur:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?