Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

her tarafima sanki igneler batiyo gibi oldu
cok endiselendim
ama iyiymis melegim
Allah Allah rabbime emanet gülüm sıkıntı etme kendine emi inş Allahın izniyle sıkıntı olmaz AMİNNNNNN
Valla bu bahsettiklerini hiç bilmiyorum canım.Hayırlısı olsun bakalım.

hayırlısı gülüm valla bende bilmiyorum artık üzüerinde durmıyım dedikçe sıkıntı çıkıyo şu testleri yapmamamk lazım sıkıntım yokken dert oluyo başa işte doktora gideyim bu sefer tövbe valla artık el sürmem bütün dengemi bunlar bozdu bebek olmaması değil yani

her tarafima sanki igneler batiyo gibi oldu
cok endiselendim
ama iyiymis melegim

Belki başka bişeydendir, bebiş iyiyse rahat ol sen de sorun yok.Ama bana sanki stresten gibi geliyor iğneler.Bana da bazen öyle olur (ödeme zamanlarında gece batar durur)

herkes dışarda tabi.
evet ilgilenmiyorum sanırım onla o yüzden.
aman banane o dışarı çıkarken bana mı soruyo sanki

yani maçları olunca dizileri olunca onlara ses eden yok duymuyolar bile ama bize gelince laf söz eksik olmaz tipler vallaha

syncmaster
canım benim arkadaşımında bi ara çok kasıkları ağrımıştı.
çok korktu doktora gitti.
rahim büyüdüğünden bu tarz ağrışar normalmiş..

endişe etme emi bitanem

Dinlen canım ya, yat 1-2 ay ne olacak ki? Sen biraz da hareketlisin, artık çıkma dükkana falan.Durum değişene kadar yat evde.

Dukkana gidiyorum ama oturuyorum sadece sabah kahvalti icin oglen yemek icin arabayla goturuyo benimki valla kafasina tas dustu sanirim pek bi ilgili benimle wcye gidiyom arkamdan gelip donumu topluyo resmen :)

Dukkana gidiyorum ama oturuyorum sadece sabah kahvalti icin oglen yemek icin arabayla goturuyo benimki valla kafasina tas dustu sanirim pek bi ilgili benimle wcye gidiyom arkamdan gelip donumu topluyo resmen :)

ALLAH iyiliğini versin emi güldürdün benii

Belki başka bişeydendir, bebiş iyiyse rahat ol sen de sorun yok.Ama bana sanki stresten gibi geliyor iğneler.Bana da bazen öyle olur (ödeme zamanlarında gece batar durur)
evt haklisin cnm bence de stresten
ama benim stresim cok sukur maddiyat degil esimin ailesi

syncmaster
canım benim arkadaşımında bi ara çok kasıkları ağrımıştı.
çok korktu doktora gitti.
rahim büyüdüğünden bu tarz ağrışar normalmiş..

endişe etme emi bitanem

saol cnm benim benden oyle dusundum de iste gormeyince rahat edemiyorm

evt haklisin cnm bence de stresten
ama benim stresim cok sukur maddiyat degil esimin ailesi

saol cnm benim benden oyle dusundum de iste gormeyince rahat edemiyorm

sende haklısın canım :)
darısı bizim başımıza inşallah.
ben bi ultrasonda bebeğimi göriyimde fotosuyla yatarım artık:))
eşime diyorum eve bi ultrason makinası şartt....

heh bak işte aynı maçç varmış gelirim çok durmam dedi.
bende bişey demedim tabikiii

pazar pazar maça gideceğine desinki kalk aşkım gidelim gezelim yani maça gitsin sana laf etsin ah bu erkekler hepsi aynı anacım valla aman gitsin bırak sende burda kal işte bende bugün 12 kadar burdayım eşim görevde valla yaa kızlar bugün 1 nisan eşime ne yapsam yardım edin ama korkunç olsun böyle

Kız deme öyle sen iyice ağırlaşınca adam da artık bişey yapmak istemiştir sana yardımcı olmaya çalışıyor daha ne yapsın, baba olacak kolay mı?

yok kız dışarı çıktı maçı izde izliyo.
beni ne zaman götürcek merak ediyorum :)))
yapma kız şaka.
benim eşimde kalkmış boşanalım dio.
dedim kapı orda güle güle.
sen şakasını yaparsın ama ben gerçeğini yapar seni boşarım dedim
korktu garibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…