Allah Allah rabbime emanet gülüm sıkıntı etme kendine emi inş Allahın izniyle sıkıntı olmaz AMİNNNNNNher tarafima sanki igneler batiyo gibi oldu
cok endiselendim
ama iyiymis melegim
Valla bu bahsettiklerini hiç bilmiyorum canım.Hayırlısı olsun bakalım.
her tarafima sanki igneler batiyo gibi oldu
cok endiselendim
ama iyiymis melegim
herkes dışarda tabi.
evet ilgilenmiyorum sanırım onla o yüzden.
aman banane o dışarı çıkarken bana mı soruyo sanki
Dinlen canım ya, yat 1-2 ay ne olacak ki? Sen biraz da hareketlisin, artık çıkma dükkana falan.Durum değişene kadar yat evde.
yani maçları olunca dizileri olunca onlara ses eden yok duymuyolar bile ama bize gelince laf söz eksik olmaz tipler vallaha
Dukkana gidiyorum ama oturuyorum sadece sabah kahvalti icin oglen yemek icin arabayla goturuyo benimki valla kafasina tas dustu sanirim pek bi ilgili benimle wcye gidiyom arkamdan gelip donumu topluyo resmen :)
evt haklisin cnm bence de strestenBelki başka bişeydendir, bebiş iyiyse rahat ol sen de sorun yok.Ama bana sanki stresten gibi geliyor iğneler.Bana da bazen öyle olur (ödeme zamanlarında gece batar durur)
syncmaster
canım benim arkadaşımında bi ara çok kasıkları ağrımıştı.
çok korktu doktora gitti.
rahim büyüdüğünden bu tarz ağrışar normalmiş..
endişe etme emi bitanem
evt haklisin cnm bence de stresten
ama benim stresim cok sukur maddiyat degil esimin ailesi
saol cnm benim benden oyle dusundum de iste gormeyince rahat edemiyorm
sende haklısın canım :)
darısı bizim başımıza inşallah.
ben bi ultrasonda bebeğimi göriyimde fotosuyla yatarım artık:))
eşime diyorum eve bi ultrason makinası şartt....
heh bak işte aynı maçç varmış gelirim çok durmam dedi.
bende bişey demedim tabikiii
aynisini bende dedim de adim deliye cikti
Dukkana gidiyorum ama oturuyorum sadece sabah kahvalti icin oglen yemek icin arabayla goturuyo benimki valla kafasina tas dustu sanirim pek bi ilgili benimle wcye gidiyom arkamdan gelip donumu topluyo resmen :)
pazar pazar maça gideceğine desinki kalk aşkım gidelim gezelim yani maça gitsin sana laf etsin ah bu erkekler hepsi aynı anacım valla aman gitsin bırak sende burda kal işte bende bugün 12 kadar burdayım eşim görevde valla yaa kızlar bugün 1 nisan eşime ne yapsam yardım edin ama korkunç olsun böyle
evt haklisin cnm bence de stresten
ama benim stresim cok sukur maddiyat degil esimin ailesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?