Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

oflum cok sevindim umarım bu sefer bebişin seninledir. bugün gebelik testi yapacakmısın .
elifim nettiriyon kıs nasılsın ev işini ne yaptınız

Kız ne kuvezi Allah korusun.Bu fikirleri at kafandan,Zaten sıkıntılısınız bir de bu stresi paniği ekleme, bişey değil sana zarar.Otur, yat işte 1 ay düzelecek inşallah.

isallah canim aklimda hic bisey barindirmamaya gayret ediyorum simdilik terminatorlerinde sesi kesildi sukur iyiyim :)

selam kıslar ne var ne yok napıyonuz bi bakim dedim

yemin ederim aklimdan sen gectin msjini gordum hosgeldin canim

kuzum daha ortada fol yok yumurta yok.
inşallah hep beraber seviniriz.
bakalım gebelik testi her an yapabilirim:)))

ya gebelik testinde 4 saat idrar tutuluyomu ben hiç tutmadan yapıyodum. amma ben 4 saat hayatta cişimi tutamamkiiiiiiiiiii:26::26:cok fazla sıvı tüketiyorum ben.

gülüm benim eşimde aynı gözümün içine bakar canım yansa kendi ter döker böyle ama iş romantizme geldimi yok bitiyo bende hiç unutmam gece boyu midemi üşütmişm çıkardım ki hiçdurmadan hastanede elinde kova gibi birşeyle dolandı ben çıkardım o ağzımı burnıumu temizledi ilk defa eşimin karşısında o durmua düştüm çok utandım birde yeni evliyiz utanıyrum sen git diyorum saçmalama aşkım rahat ol derdi ama hani düşünceye gelince yok ben heergün seni seviyorum demem yerine göreyi bilirim der başka şeyleri düşünemem seviorum biliyosun yetmexmi der demekki senin eşinde öyle sağolsunbak altından bez bile almış Allah razı olsun bence kıymetlerini bilmek gerekde arada olmuyo işte
evet gülüm hayırlısı halvetler sizden bebekler rabbimden asemb baana öyle demişti
Temizlik yapıyom bacım bi de acıkmıştım yaaa bugün bana noldu bilmiyorum keyifsizim ya
anladım canım yaa yaz geldi ya insan sıkılıyo ister istemez benimde eşim görevde gelmeyecek 12den önce sıkılıyorum ama ne çare
koyun hepiciğinizz :))))

ya gebelik testinde 4 saat idrar tutuluyomu ben hiç tutmadan yapıyodum. amma ben 4 saat hayatta cişimi tutamamkiiiiiiiiiii:26::26:cok fazla sıvı tüketiyorum ben.

işte bende azaor tutuyorum mecbur.
ovucan yapıcam diye sistist olucam
su da fazla tüketilmemesi lazım
sıvı şeyler tabiki

isallah canim aklimda hic bisey barindirmamaya gayret ediyorum simdilik terminatorlerinde sesi kesildi sukur iyiyim :)

yemin ederim aklimdan sen gectin msjini gordum hosgeldin canim

hosbulduk canım nasılsın rahatsızlıandınmı sen yine biraz gecmişe bakım dedim ya dünve bugün cok birikmiş bakamadım

benimki de gec gelcek burdan cıkmayız heralde

melisam hoşgeldin nirdesin sen kız nasılsın neden kavga ettin bakem sen

aman bosver be gülüm. nasılsın sen neler yaptın bakim anlat. sıkıntı geciyor kavga edince dedigime bakmayın moralim yerlerde su an biraz moral depolayım diye yanınıza geldim. bilmiyorum ya eşimle nasıl gidecek harnbi harbi ayrılmayı düşünmeye basladım.

benimki de gec gelcek burdan cıkmayız heralde
seninki ne iş yapıyo gülüm

ne diyosun sen gülüm anlat yaa ne olduki ayrılmayı düşünüyosun meleğim :26:

Allah yardımcınız olsun gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…