Hahahhaha ben ne edim o haberi o calisma bitene kadar dogururum ki :)))
evet gülümbende alıcam artık başlıyım denyim hazır değerlerim düşük sonuçlarım iyi gerçi ben dün akşam test yaptım pozitif çıktı ama bakaım ne alaka anlamadım bu sabahda yaptım var gibi dözle görülüyo ama diğeri kadar dğil işte balımovucana mı baslıyorum ellifimmmmmmmmmmm. hadi alak bari. ama ben bi adet oluyumda ole alıyım.
malesef öyle olmuyo gerçekten geçim kolay değil bunu sadece maddiyetla olarkak demiyorum hayat şartları her açıdan maddi manevi anneler babalar aileleri gerçekten yük oluy yoksa bakıyosun eşler birbirlerinin her türlü nazını çekiyo kavgada etsek sorunu giderebiliyoruz ama eşlerimizin aillereri gerçekten sıkıntı Allahım cnlarına sağlık versin cümlemize eşinede canım kolay değil rabbim can sağlığı versin gerisi boş yeterki canımız sağ olsunSeker hastasi canim sorma daha 1 aylik gelinken onun sekeriyle ugrastim komaya girmek uzereymis gittigimizde ozel yemek yapardim kardesleri yegenleri babasi gulerdi annesinin yemeklerini yedirmezdim cok agir diye kilibik dediler ama kurtardim cok sukur seker iyilesmez ama simdilik yok gibi cok dusuk son kontrolde dru dedi iyiki evlendin yoksa bu sekerle en fazla 1 ay yasardin diye basimda olsunda bakarim oda bana yapiyo sagolsun bende dizilerdeki gibi sanirdim ama oyle degilmis kazin ayagi :)))
canım o sana bağlı ben mesela 10. gün başladım 16. güne kadar yaptım e şimdi gebelik niyetine de kullanıyorum.
baya gidiyo.
istersen çok al
laboquik dimi
evet gülümbende alıcam artık başlıyım denyim hazır değerlerim düşük sonuçlarım iyi gerçi ben dün akşam test yaptım pozitif çıktı ama bakaım ne alaka anlamadım bu sabahda yaptım var gibi dözle görülüyo ama diğeri kadar dğil işte balım
malesef öyle olmuyo gerçekten geçim kolay değil bunu sadece maddiyetla olarkak demiyorum hayat şartları her açıdan maddi manevi anneler babalar aileleri gerçekten yük oluy yoksa bakıyosun eşler birbirlerinin her türlü nazını çekiyo kavgada etsek sorunu giderebiliyoruz ama eşlerimizin aillereri gerçekten sıkıntı Allahım cnlarına sağlık versin cümlemize eşinede canım kolay değil rabbim can sağlığı versin gerisi boş yeterki canımız sağ olsun
anladım canım laboquik de var atech diye bir marka 45 ovucan 5 gebelik 50 tl diyo bu uygun çık hemde ama güvenilirmi bilemem
nasıl ya anlamadımgebelik testi yaptın pozitifmi cıktı gülüm.evet gülümbende alıcam artık başlıyım denyim hazır değerlerim düşük sonuçlarım iyi gerçi ben dün akşam test yaptım pozitif çıktı ama bakaım ne alaka anlamadım bu sabahda yaptım var gibi dözle görülüyo ama diğeri kadar dğil işte balım
malesef öyle olmuyo gerçekten geçim kolay değil bunu sadece maddiyetla olarkak demiyorum hayat şartları her açıdan maddi manevi anneler babalar aileleri gerçekten yük oluy yoksa bakıyosun eşler birbirlerinin her türlü nazını çekiyo kavgada etsek sorunu giderebiliyoruz ama eşlerimizin aillereri gerçekten sıkıntı Allahım cnlarına sağlık versin cümlemize eşinede canım kolay değil rabbim can sağlığı versin gerisi boş yeterki canımız sağ olsun
anladım canım laboquik de var atech diye bir marka 45 ovucan 5 gebelik 50 tl diyo bu uygun çık hemde ama güvenilirmi bilemem
nasıl ya anlamadımgebelik testi yaptın pozitifmi cıktı gülüm.
kısmetse 24 haziranda güzel kızımı kucağıma alacağım darısı bebek isteyenlerin başına :)
bozuk testlerden :)
hani hatırlıyon mu bi ara gebelik poz. çıkmıştı bende
işte o markadan:44:
hımmmmm bide baska bi markayla yap hele.
hımmmmm bide baska bi markayla yap hele.
tmm gülüm ondan alırım şimdi telde diyorum eşime gülüyo manyek diyo banaaabilmem ben duymadım.
bence sen gene labuquikten şaşma en azından onu kullanan çok.
yorum yapmak daha kolay olur senin için..
Allahım sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin canım benimmmmmkısmetse 24 haziranda güzel kızımı kucağıma alacağım darısı bebek isteyenlerin başına :)
evet gülüm bildiğin gebelik tsti yaptımnasıl ya anlamadımgebelik testi yaptın pozitifmi cıktı gülüm.
elifim nasıl pozitif cıkar ki ya sen adet olmadınmı kıs yoksa üstüne görme olayımı oldu sende allah allah sasılacak sey
ya benim kafam dolöu biraz gec anlıyorum kusura bakmayın. simdi elif te sende bozuk testle mi yaptınız bugün. ikinizdede pozitif ama gebe degilmisiniz.
gülüm benimki bozukmu bilmiyorum valla ne alaka bende anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?