gülüm benim eşimde aynı gözümün içine bakar canım yansa kendi ter döker böyle ama iş romantizme geldimi yok bitiyo bende hiç unutmam gece boyu midemi üşütmişm çıkardım ki hiçdurmadan hastanede elinde kova gibi birşeyle dolandı ben çıkardım o ağzımı burnıumu temizledi ilk defa eşimin karşısında o durmua düştüm çok utandım birde yeni evliyiz utanıyrum sen git diyorum saçmalama aşkım rahat ol derdi ama hani düşünceye gelince yok ben heergün seni seviyorum demem yerine göreyi bilirim der başka şeyleri düşünemem seviorum biliyosun yetmexmi der demekki senin eşinde öyle sağolsunbak altından bez bile almış Allah razı olsun bence kıymetlerini bilmek gerekde arada olmuyo işte
evet gülüm hayırlısı halvetler sizden bebekler rabbimden asemb baana öyle demişti
anladım canım yaa yaz geldi ya insan sıkılıyo ister istemez benimde eşim görevde gelmeyecek 12den önce sıkılıyorum ama ne çare
kocayla kavga edin ben öle yaptım sıkıntı falan kalmıyo
seninki ne iş yapıyo gülüm
ne diyosun sen gülüm anlat yaa ne olduki ayrılmayı düşünüyosun meleğim :26:
Bende kocami sekeri cikinca cok ilgilendim 500e cikmisti dr komaya girmek uzeresin dedi 2 hafta sonra kontrole girdi anana babana soyle karinin elini ayagini opsunler olmek uzereydin dedi simdi adamin sekeri 75-80 hastalikta saglikta dedik zaten gerisi bos allah razi olsun neleri var kadina bisey oldumu hemen disari kosuyolar
Dün gece yıkanan çamaşırlar hala makinde ne üşengeç oldum ya
yani ne eşler var tabikide o yüzden diyorum ya kıymet bilmek lazımromantizim değimiz tvde dizilerd eolanlar valla yada geçim sıkıntısı olmayanlarda ne yapsın gariplerim koştur ev geçindir üzerine ailen gelsin üzerine hiç biz bize kalmıyoruzki karışan eden daha eşim 26 yaşında ama saçlarında beyazlar var hepside bende sonra oldu neler çekti kıyamam ben ona bazen can sıkıntısından laf diyorum ama oda beni biliyo alınmıyo sağolsın bekliyo sakinleşmemi demek eşin şeker hastası çok geçmiş olsun gamze rabbim korusun sağlık versin cümlemize AMİNNNNNNNNBende kocami sekeri cikinca cok ilgilendim 500e cikmisti dr komaya girmek uzeresin dedi 2 hafta sonra kontrole girdi anana babana soyle karinin elini ayagini opsunler olmek uzereydin dedi simdi adamin sekeri 75-80 hastalikta saglikta dedik zaten gerisi bos allah razi olsun neleri var kadina bisey oldumu hemen disari kosuyolar
ben kacsam mı yoruldu gözlerim nete bakmaktan
bugünde beklet kurur gariiiiiiiiii
hosbulduk canım nasılsın rahatsızlıandınmı sen yine biraz gecmişe bakım dedim ya dünve bugün cok birikmiş bakamadım
Daha önce öyle kurutmuştum, çok kırışık oluyor
gülüm bu ovucanlar kaçtane alınması gerek 30 lusu var 26 artı 5 gebelik testi var 30tl 20 ovucan +3 gebelik testi hangisi uygundur bende sipariş vereyim 20 ovucan başka marka +5 gebelik testi 22tl diyo 30ovucan +7 gebelik testi 38tl diyo hangisini alsam bir ayda kaç tane yapılıyo
yani ne eşler var tabikide o yüzden diyorum ya kıymet bilmek lazımromantizim değimiz tvde dizilerd eolanlar valla yada geçim sıkıntısı olmayanlarda ne yapsın gariplerim koştur ev geçindir üzerine ailen gelsin üzerine hiç biz bize kalmıyoruzki karışan eden daha eşim 26 yaşında ama saçlarında beyazlar var hepside bende sonra oldu neler çekti kıyamam ben ona bazen can sıkıntısından laf diyorum ama oda beni biliyo alınmıyo sağolsın bekliyo sakinleşmemi demek eşin şeker hastası çok geçmiş olsun gamze rabbim korusun sağlık versin cümlemize AMİNNNNNNNN
sen bilirsin canım git dinlen biraz gelirsin akşama iyi olursan eğer balım
gülüm bu ovucanlar kaçtane alınması gerek 30 lusu var 26 artı 5 gebelik testi var 30tl 20 ovucan +3 gebelik testi hangisi uygundur bende sipariş vereyim 20 ovucan başka marka +5 gebelik testi 22tl diyo 30ovucan +7 gebelik testi 38tl diyo hangisini alsam bir ayda kaç tane yapılıyo
Gamzeee bu haber sana
- İsviçreli bilim adamları, laboratuvar deneylerinde, anne karnındaki bebeğin gelişimini hızlandırmayı başardı. Çalışmalar tamamlandığında kadınlar, 5 ayda doğum yapabilecek.
Alınan bilgiye göre, İsviçreli bilim adamları, farelerde hücre gelişimini sağlayan ”XW12Z” geninin çalışmasını 2 katına çıkararak, 9 ay 10 gün olan hamilelik süresini yarı yarıya azalttı.
Hiasengx Üniversitesi’nde gen çalışmaları konusunda uzun yıllardır deneyler yapan moleküler biyoloji profesörü April First, tıp dergisi ”Schwangerer Mann (Hamile Adam)”da yer alan makalesinde, fareler üzerinde başarıya ulaştıklarını kaydetti.
Bilim dünyasını sarsacak bu gelişmeyi önümüzdeki günlerde geniş çaplı bir basın toplantısıyla duyuracaklarını belirten First, ”Deneylerimiz sonucunda farelerdeki 3 hafta olan hamilelik süresini 10 güne indirdik. Koyunlar ve domuzlar üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Biliyorsunuz koyunlar 150, domuzlar da 114 günde doğuruyor. Ekip arkadaşlarımızla koyun ve domuzun hamilelik süresini de yüzde 50 oranında azalttık” dedi.
Eşinin hamileliği döneminde yaşadığı zor ayları gözlemledikten sonra bilimsel çalışmalarına bu yönde ağırlık verdiğini belirten First, hücre gelişimini 2 katına çıkaran ”XW12Z” geninin insan bünyesinde de hamilelik süresini kısaltacağından emin olduklarını bildirdi.
”Başta sevgili karım olmak üzere bütün kadınlar bana minnettar kalacak” diyen First, makalesinde ”Dünya kadınlarından birkaç ay daha süre istiyorum. Çalışmalarımızda son aşamaya geldik. Yakında dünya büyük buluşumuzu konuşacak. Kadınlar isterlerse 5 ayda çocuk doğurabilecek” ifadesini kullandı.
Bilim dünyası, laboratuvar ortamında çalışmalarını büyük titizlikle sürdüren April First’in ”Mucizevi buluşu”nun kesin sonuçlarını açıklayacağı basın toplantısını merakla bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?