tmm gülüm ondan alırım şimdi telde diyorum eşime gülüyo manyek diyo banaaa
Allahım sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin canım benimmmmm
evet gülüm bildiğin gebelik tsti yaptım
evet balım eşimle teldeyimde ancak yazdım oldum adette hala midem bulanıyo rahim bölgesinde ağrılar var göğüslerim taşşş gibi şüphe ettim hemencikde çıktı yaniii
bugünki yaptıklarınmı bunlar kıs görüyom ben pembe ikinci cizgiyi ay hadi insallah ya cok durgunlastı topigimiz güzel haberlere hasret kalkdık. bende hala adet olmadım elifim kasıgıma garip bi agrı giriyo aha olcam diyom olmuyom. bide gögüs uclarım arada acıyo bi yere carparsında gec,ici süre bi yerin sıslar ya ole agrılar giriyo gögsüme.
ay hadi inşkızlar testi yaptım silik bi çizgi çıktı.
test biraz kursun belirginleşince resmini paylaşıcamm
tmm gülüm ondan alırım şimdi telde diyorum eşime gülüyo manyek diyo banaaa
Allahım sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin canım benimmmmm
evet gülüm bildiğin gebelik tsti yaptım
evet balım eşimle teldeyimde ancak yazdım oldum adette hala midem bulanıyo rahim bölgesinde ağrılar var göğüslerim taşşş gibi şüphe ettim hemencikde çıktı yaniii
kızlar testi yaptım silik bi çizgi çıktı.
valla gülüm b,ilimiyorum eşim bile şaşırdı baya net çizgi resimde silik gibi ama telden çekt,iğim içn ancak bu kadar çıkıyo limde bakıyorumda diğer çizgiden biraz aşağıda rengi yani bakalım salı günü randevumuz var balım hayırlısı Allahtan fıstığımmmmmmmmelifim ben ce sen yarın bi kan testine git büyük ihtimalle vasr sende bana kalırsa.zaten belirtilerin cok yüksekti e testte de cıkıyo üstüne gördün kısım sennnnnnnnnn. hadi insallahhhhhhhhhhhhhhh
estağfurullah canım ben üzene gördümmü tam belli değil daha bakalım doktora gidicem varsa çıkar ama olanı şöle söyleyim her zaman adet olunca sancı çekerdim bu ay olmadan çektim hemde çok daha fenasını ilk adet olurdum 3 4 gün sonra parçalar gelirdi 1 -2 tane bu sefer lekelenme tarzında oldu 10 taneye yakın parçalar geldi ve az adet oldum 7 gün sürdü ama hep lekelenme gibi oldu akıntıyla geldi yalnız 6 tane ağrı kesici aldığım içnde kesilmiş olablir hani kesin yorum yapamıyorum bu nedenden dolayı kuzumCanim baliklama atzliyorum konuya senin üzerine görme nasildi biraz anlatabilirmisin?????
kızlar testi yaptım silik bi çizgi çıktı.
bugünki yaptıklarınmı bunlar kıs görüyom ben pembe ikinci cizgiyi ay hadi insallah ya cok durgunlastı topigimiz güzel haberlere hasret kalkdık. bende hala adet olmadım elifim kasıgıma garip bi agrı giriyo aha olcam diyom olmuyom. bide gögüs uclarım arada acıyo bi yere carparsında gec,ici süre bi yerin sıslar ya ole agrılar giriyo gögsüme.
ay hadi inş
sevindirin kızlar bizi........
kaç günün geçmişti canım
var gibi
gülüm peki kaç gün geçti 27 siydi dimi test yaptınmı balım:18::18:ay inş sendede vardır bu ay hadi inş bende yok gibi yani pek umudum yokta bakıcaz en azından doktora göstericem birde doktor adetimin4. günü rahime 6mm kalınlığı dedi :44:
bana dedin gliba canım ben adet oldum bitti 2 gün oldu biteli ama testtede çıktı:44:
valla gülüm b,ilimiyorum eşim bile şaşırdı baya net çizgi resimde silik gibi ama telden çekt,iğim içn ancak bu kadar çıkıyo limde bakıyorumda diğer çizgiden biraz aşağıda rengi yani bakalım salı günü randevumuz var balım hayırlısı Allahtan fıstığımmmmmmmm
estağfurullah canım ben üzene gördümmü tam belli değil daha bakalım doktora gidicem varsa çıkar ama olanı şöle söyleyim her zaman adet olunca sancı çekerdim bu ay olmadan çektim hemde çok daha fenasını ilk adet olurdum 3 4 gün sonra parçalar gelirdi 1 -2 tane bu sefer lekelenme tarzında oldu 10 taneye yakın parçalar geldi ve az adet oldum 7 gün sürdü ama hep lekelenme gibi oldu akıntıyla geldi yalnız 6 tane ağrı kesici aldığım içnde kesilmiş olablir hani kesin yorum yapamıyorum bu nedenden dolayı kuzum
hadi bakalım gülüm bekliyoruz heyecanlla:18::18:
Eki Görüntüle 380338 Eki Görüntüle 380339 Eki Görüntüle 380340
çizgiyi gören varmııı??
bozuk test değil bu canım.
oncomed markası.
ilk gebeliğimi de bunla öğrenmiştim ben
sanki var gibi
inş hamilesindir,
günün geçti mi?:44:
acaba varmı begülüm sabah testi tekrarla bence belki vardır yaa hayırlı ay hadi inş vardır kuzucummmm:18::18:resmini koyma imkanın varmı acepcanım 29 undan olmam gerekiyodu. 3. gün gecikmem. dün yaptım ya ben gördüm cok hafif bi gölge esim görmedi. pembe degildi ama sadece cok hafif bi gölge. yoktu büyük ihtimalle.
canım gecikme 5 gün üzerine adet oldum yani ama işte az oldu ilaçlardanmı yoksa bebekmi var bilemiyorum bakıp görücez hayırlısı olsun inş kuzum beniminş hamilesindir canım
peki son adetin gecikti mi gününde mi oldun?
çizgiyi gören varmııı??
oncomed markası.
çizgiyi gören varmııı??
oncomed markası.
acaba varmı begülüm sabah testi tekrarla bence belki vardır yaa hayırlı ay hadi inş vardır kuzucummmm:18::18:resmini koyma imkanın varmı acep
canım gecikme 5 gün üzerine adet oldum yani ama işte az oldu ilaçlardanmı yoksa bebekmi var bilemiyorum bakıp görücez hayırlısı olsun inş kuzum benim
görünmezmi oflum görünüyo daha adetin gelmeden bu kadar var sen hamilesin yeminle hamilesin kesinlikle bence listeye ekleyelim seni ben garanti görüyorum benim düşüncem yani ama sen yinede hemen kana git emin olallım meleğimmmm
o zaman hamile olma ihtimalin çok yüksekyarın adet günüm canım.
resimde çekemedim sanırım
acaba varmı begülüm sabah testi tekrarla bence belki vardır yaa hayırlı ay hadi inş vardır kuzucummmm:18::18:resmini koyma imkanın varmı acep
canım gecikme 5 gün üzerine adet oldum yani ama işte az oldu ilaçlardanmı yoksa bebekmi var bilemiyorum bakıp görücez hayırlısı olsun inş kuzum benim
görünmezmi oflum görünüyo daha adetin gelmeden bu kadar var sen hamilesin yeminle hamilesin kesinlikle bence listeye ekleyelim seni ben garanti görüyorum benim düşüncem yani ama sen yinede hemen kana git emin olallım meleğimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?