Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canim baliklama atzliyorum konuya senin üzerine görme nasildi biraz anlatabilirmisin?????

kızlar testi yaptım silik bi çizgi çıktı.
test biraz kursun belirginleşince resmini paylaşıcamm

bugünki yaptıklarınmı bunlar kıs görüyom ben pembe ikinci cizgiyi ay hadi insallah ya cok durgunlastı topigimiz güzel haberlere hasret kalkdık. bende hala adet olmadım elifim kasıgıma garip bi agrı giriyo aha olcam diyom olmuyom. bide gögüs uclarım arada acıyo bi yere carparsında gec,ici süre bi yerin sıslar ya ole agrılar giriyo gögsüme.

hangi marka bu test. oflum senin dedigin dandık marka ne kıs yazda özellikle onu almıyalım ya.

ay hadi inş
sevindirin kızlar bizi........

kaç günün geçmişti canım
var gibi

elifim ben ce sen yarın bi kan testine git büyük ihtimalle vasr sende bana kalırsa.zaten belirtilerin cok yüksekti e testte de cıkıyo üstüne gördün kısım sennnnnnnnnn. hadi insallahhhhhhhhhhhhhhh
valla gülüm b,ilimiyorum eşim bile şaşırdı baya net çizgi resimde silik gibi ama telden çekt,iğim içn ancak bu kadar çıkıyo limde bakıyorumda diğer çizgiden biraz aşağıda rengi yani bakalım salı günü randevumuz var balım hayırlısı Allahtan fıstığımmmmmmmm
Canim baliklama atzliyorum konuya senin üzerine görme nasildi biraz anlatabilirmisin?????
estağfurullah canım ben üzene gördümmü tam belli değil daha bakalım doktora gidicem varsa çıkar ama olanı şöle söyleyim her zaman adet olunca sancı çekerdim bu ay olmadan çektim hemde çok daha fenasını ilk adet olurdum 3 4 gün sonra parçalar gelirdi 1 -2 tane bu sefer lekelenme tarzında oldu 10 taneye yakın parçalar geldi ve az adet oldum 7 gün sürdü ama hep lekelenme gibi oldu akıntıyla geldi yalnız 6 tane ağrı kesici aldığım içnde kesilmiş olablir hani kesin yorum yapamıyorum bu nedenden dolayı kuzum

hadi bakalım gülüm bekliyoruz heyecanlla:18::18:

gülüm peki kaç gün geçti 27 siydi dimi test yaptınmı balım:18::18:ay inş sendede vardır bu ay hadi inş bende yok gibi yani pek umudum yokta bakıcaz en azından doktora göstericem birde doktor adetimin4. günü rahime 6mm kalınlığı dedi :44:

canım 29 undan olmam gerekiyodu. 3. gün gecikmem. dün yaptım ya ben gördüm cok hafif bi gölge esim görmedi. pembe degildi ama sadece cok hafif bi gölge. yoktu büyük ihtimalle.

çizgiyi gören varmııı??
bozuk test değil bu canım.
oncomed markası.
ilk gebeliğimi de bunla öğrenmiştim ben

Son düzenleme:

Canim cünkü bu ay benimde normalinden farkli oldu

yani ormalinin 4 te bib geldi desem yalan olmaz

carsamba normal sekilde geldi derken ama az bi sekilde sürdü gün boyunca persembe gün boyu azcik geldi yine

cumada azicik geldi ve dünde azicik bugünde kahve rengi sekilde sadece lekelenme

yani tplam cok az hatta hic pede mede gerek oliyacak sekilde düsün yani

dün parca geldi bende ama ufacik ince

canım 29 undan olmam gerekiyodu. 3. gün gecikmem. dün yaptım ya ben gördüm cok hafif bi gölge esim görmedi. pembe degildi ama sadece cok hafif bi gölge. yoktu büyük ihtimalle.
acaba varmı begülüm sabah testi tekrarla bence belki vardır yaa hayırlı ay hadi inş vardır kuzucummmm:18::18:resmini koyma imkanın varmı acep
inş hamilesindir canım
peki son adetin gecikti mi gününde mi oldun?
canım gecikme 5 gün üzerine adet oldum yani ama işte az oldu ilaçlardanmı yoksa bebekmi var bilemiyorum bakıp görücez hayırlısı olsun inş kuzum benim
Eki Görüntüle 380338 Eki Görüntüle 380339 Eki Görüntüle 380340

çizgiyi gören varmııı??
bozuk test değil bu canım.
oncomed markası.
ilk gebeliğimi de bunla öğrenmiştim ben

görünmezmi oflum görünüyo daha adetin gelmeden bu kadar var sen hamilesin yeminle hamilesin kesinlikle bence listeye ekleyelim seni ben garanti görüyorum benim düşüncem yani ama sen yinede hemen kana git emin olallım meleğimmmm

dur kız heyecan yapma
yarın sağlık ocağına gidicektim zaten
hayırlısı olsun bakalım

yarın adet günüm canım.
resimde çekemedim sanırım
o zaman hamile olma ihtimalin çok yüksek
bence hemen kan testi yap......

hamile olabilirsin
zaten adetinde normal değilmiş
eğer testte hemen çıktıysa ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…