Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inşalla canım hayırlısı bu arada bu hapla bi bilgin varsa anlatırmısın
ben bilmiyorum da sence inede yaparmı ki:18::18::18::18:

canım sende benim yaşadığımı yaşadın desene
silik çizgi çıkdı ama adet oldunn...
hayırlısı olsun canımm..inş agustosta nasip olur

inşalla canım hayırlısı bu arada bu hapla bi bilgin varsa anlatırmısın
ben bilmiyorum da sence inede yaparmı ki:18::18::18::18:

tatlım yaptırmadım ama bildiğim kadarı ile verdiği ilaç yumurtaları büyütecek
sonra gideceksin yeteli olgunluğa gelince çatlatma iğnesi yapacak o arada bol halvet yapıcaznızz
birden fazla yumurta yakalama şansı yüksek olduğu için tutma şansında yüksekk

esteban hoşgeldin..
ben anlamam o yımırta olaylarından,ilerleyen zamanlarda öğrenicem ama sanırım..

ne dicem,sana özel mesaj atılamıyo biliyosun dimi?

Son düzenleme:

cnm hakkında hayırlısı olsun..buay daha sıkı çalış nasibini verir Rabbim...

valla küsücem ama niye kimse sorumu cevaplamıyor. Dün de aşılama fiyatlarını bilen var mı dedim kimse de tık yok. Niye cevaplamıyonuz gideyim mi?

inşalaa canım herkesin karnı böyle olurr
ayın 11de gidecem inşalaa bişiler olur yaa

olsun canım bidahaki aya olur inşallah bak üzülmee hepimiz gibe kalcaz burdaaa

inşallah canımm bi doktora gözükcem yarın

aysun :26:
ama fotosunu koymuştun testin :26::26::26:
aynen öyle canım yokmuş bişi kırmızılar geldi baksanaaa bende sinir oldum ümitlendim ama malesefff

canım sende benim yaşadığımı yaşadın desene
silik çizgi çıkdı ama adet oldunn...
hayırlısı olsun canımm..inş agustosta nasip olur

aynen öyle yaaa çok sinir bozucu bişi bekliycez bakalım inşallah bu ay olur doktora gideyim bakimm ne diycekk:44:

neyse ben kaçtım kızlar çok hastayımmm:2::2:

esteban kasıklarda batma hissi çatladığını gösterir diye biliyorum şeffaf akıntında varmı ?
aşılamaya gelince bende bilmiyorum ama değişken fiyatlar var genelde

valla küsücem ama niye kimse sorumu cevaplamıyor. Dün de aşılama fiyatlarını bilen var mı dedim kimse de tık yok. Niye cevaplamıyonuz gideyim mi?

canım demek cevabını bilmedikleri için
cevap yazmıyolar asma o suratını yakışırmı hiç sana

esteban kasıklarda batma hissi çatladığını gösterir diye biliyorum şeffaf akıntında varmı ?
aşılamaya gelince bende bilmiyorum ama değişken fiyatlar var genelde

sağ ol canım bu batma değil, zaten kasığımda da değil, bugün komşum geldi aşılama çok zor nasıl dayanıcan dedi, kafam iyice karıştı zaten rahim filmi de daha çekilmedi, tüpler açık mı diye bakmadan niye aşılama yaptırıyım valla anlamadım.

Offffff offffff.......

bencede cnm hemen ndn aşılamaya geçtiniz ki o zaman?? filmi ihmal etme cnmm..hayırlısı olsun üzülme...

ESTEBANım canımm,yazdım ya bebeem
gitmeeee

inşallah canımm bi doktora gözükcem yarın neyse ben kaçtım kızlar çok hastayımmm:2::2:

Hayırlısı olsun canım. Benimde aynı şekilde olmuştu. Kan testinde bile var demişlerdi. Tekrarlayınca testi olmadığı çıktı

Ben evde teste karşıyım artıkın sanıyorum. Gecikince gidip kan testimi yaptırıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…