evet bende biliyorum yazıştık senle .. Inşallah bi an önce kalırsın tatlım bak belkide allah söyletmiştir bu ay öğrenirsin ne güzel olur
yumurta takibimi yapacak ? Heralde çatlatma iğnesi yapıcak hadi bakalım hayırlısı
kızlar biraz eğlenmeye ne dersiniz
şimdi şu linki tıklayın ve eşinizle sizin
çocuğunuz nasıl olacak görüp paylaşalım
Bebek nas1l görünecek
selam kızlar ben geldim kırmızılarımda geldi dün hamile falan degilmişim yaaa yanlış çıktı test çok canım sıkıldı ve grip olmuşum hastayım çok kötü ikisi bi yerde yaniii megimmm 9 agustos yazma artık 3 agustos diye degiştiriver
inşalla canım hayırlısı bu arada bu hapla bi bilgin varsa anlatırmısın
ben bilmiyorum da sence inede yaparmı ki:18::18::18::18:
merhaba kızlar ben geldim, nasılsınız
benim dündan beri karnımın alt kısımları iki yanda bir ağrım var. Cmts. ddr a gitmiştim 18 mmlik yumurtan var demişti, sizce bu ağrı çatladığını mı gösteriyor, ama daha önce hiç böyle olmamıştı.
Bilen var mı?
edamm gezmelerdesin heee tadını çıkarr şekerr
gezmelere çıkıyorum canımm..
sağol tatlımmm...
selam kızlar ben geldim kırmızılarımda geldi dün hamile falan degilmişim yaaa yanlış çıktı test çok canım sıkıldı ve grip olmuşum hastayım çok kötü ikisi bi yerde yaniii megimmm 9 agustos yazma artık 3 agustos diye degiştiriver
tatlım yaptırmadım ama bildiğim kadarı ile verdiği ilaç yumurtaları büyütecek
sonra gideceksin yeteli olgunluğa gelince çatlatma iğnesi yapacak o arada bol halvet yapıcaznızz
birden fazla yumurta yakalama şansı yüksek olduğu için tutma şansında yüksekk
olsun canım bidahaki aya olur inşallah bak üzülmee hepimiz gibe kalcaz burdaaa
aynen öyle canım yokmuş bişi kırmızılar geldi baksanaaa bende sinir oldum ümitlendim ama malesefffaysun :26:
ama fotosunu koymuştun testin :26::26::26:
canım sende benim yaşadığımı yaşadın desene
silik çizgi çıkdı ama adet oldunn...
hayırlısı olsun canımm..inş agustosta nasip olur
esteban hoşgeldin..
ben anlamam o yımırta olaylarından,ilerleyen zamanlarda öğrenicem ama sanırım..
ne dicem,sana özel mesaj atılamıyo biliyosun dimi?
valla küsücem ama niye kimse sorumu cevaplamıyor. Dün de aşılama fiyatlarını bilen var mı dedim kimse de tık yok. Niye cevaplamıyonuz gideyim mi?
esteban kasıklarda batma hissi çatladığını gösterir diye biliyorum şeffaf akıntında varmı ?
aşılamaya gelince bende bilmiyorum ama değişken fiyatlar var genelde
inşalaa canım herkesin karnı böyleolurr
ayın 11de gidecem inşalaa bişiler olur yaa
aynen öyle yaaa çok sinir bozucu bişi bekliycez bakalım inşallah bu ay olur doktora gideyim bakimm ne diycekk:44:
neyse ben kaçtım kızlar çok hastayımmm:2::2:
sağ ol canım bu batma değil, zaten kasığımda da değil, bugün komşum geldi aşılama çok zor nasıl dayanıcan dedi, kafam iyice karıştı zaten rahim filmi de daha çekilmedi, tüpler açık mı diye bakmadan niye aşılama yaptırıyım valla anlamadım.
Offffff offffff.......
valla küsücem ama niye kimse sorumu cevaplamıyor. Dün de aşılama fiyatlarını bilen var mı dedim kimse de tık yok. Niye cevaplamıyonuz gideyim mi?
inşallah canımm bi doktora gözükcem yarın neyse ben kaçtım kızlar çok hastayımmm:2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?