Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızlar nasıl uykum var nasıl.
Ofiste yatıcam şimdi masanın üzerine :)

püffffff. Eve gitmek istiyorum.

Kızlar banada kızlar banada müsade istiyim
bugün kurudum gidip tertemiz bi yıkanim Sonra
akşama kocişe yemek düşünüp yapmalıyım
Arada bi gelirim kendinize iyi bakın byyy byy

güle güle canımmm...
kolay gelsinnn..öpüyorum çokkk

öğle yemeği yedim geldim nasılsınız bakalım kızlar

iyiyiz serapcım laflıyoruz,devam yani

23 temmuz batın dimi canım?
nası gidiyo halvet çalışmaları?
hergün mü oluyo bide?

biz hergün yapıyoruz bakalım ya :44:

slm kızlar ben geldim bi kaç gündür giremiyorum bu akşam uçağım var evime gidiyorum kociş de geldi akşama rahat rahat girerim size anlatacaklarım var

ama o az ağrı var diyenlerin hepsinin tüpleri açıkmış, ilaç akmış gitmiş. Kapalı olanlar çok kötüydü diyor, ben öyle okudum. Doğum ağrısı konusunda haklısın o zaman napıcam????

canım benim doktorumda açık olanlar daha çok ağrı çeker dedi yavv.çünkü o sıvı yumurtalıklara geçiyor muş..az veya çok inan abartılacak böyle seni bağırtacak kadar birşey değil..o zaman doğumu nasıl yapıcaksın cnm sen.valla bende korktum ama bebeğim için yaptırmak zorundaydım tatlım..işin ucunda o olunca herşeyi yapıyor insan bence sende öyle düşün...

iyiyiz serapcım laflıyoruz,devam yani

23 temmuz batın dimi canım?
nası gidiyo halvet çalışmaları?
hergün mü oluyo bide?

biz hergün yapıyoruz bakalım ya :44:

canım benim kusura bakma aniden ayrılıp çıkıp duruyorum malum bizim hakimsavcıların tayinleri onlarla uğraşıyoruz sürekli bi şeyler için soru sorup duruyorlar
canım halvet çalışmalarına başladık iyi gidiyo ama şu dışarı çıkmalar olmasa aha çıktı aha geldi diyerek halvet malvetin tadı çıkmıyo
7 temmuzda kontrolüm var bakalım yumoşlar gelişmiş mi bu ay
sen nasılsın halvete devam sanırım senin az kaldı bata sanırım
ayyy bu ay inşallah olucek

megim ben geldim sen gittin mi yoksam((

Son düzenleme:
Selammmmmmmm kızlar

Az önce doktordan geldim hamileyimmmmm

Kuzen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…