Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım demek cevabını bilmedikleri için
cevap yazmıyolar asma o suratını yakışırmı hiç sana

ama o sırada arkadaşlar aşılamadan bahsediyordu, ben de o yüzden sormuştum. Neyse napim kafamızda bir ton soru biri öyle diyor biri böyle sorup cevap da olmıyınca öle yazdım. Tamam asmıyorum, güliiim bari.

ama o sırada arkadaşlar aşılamadan bahsediyordu, ben de o yüzden sormuştum. Neyse napim kafamızda bir ton soru biri öyle diyor biri böyle sorup cevap da olmıyınca öle yazdım. Tamam asmıyorum, güliiim bari.

mesala benim bi bilgim yok canım
ha şöyle gülerr yüzlü ol tatlıım

hadi dinlen sen aysuncummm tekrar geçmiş olsun..

nassı olsa gelcek bebik,inatçı ama bunlar da yaaa

öpüom arada gel

rahim filmi çekilmeden aşılamanın bi manası yokki. tüpler tıkalıysa istediği kadar aşılama yapsın bişe olmaz.
önce rahim filmi çektir hatta bikaç ay bekle çünkü filmden sonra gebe kalınabiliyor. ufak tefek tıkanıklıllar film esnasında açılabilir.

bencede cnm hemen ndn aşılamaya geçtiniz ki o zaman?? filmi ihmal etme cnmm..hayırlısı olsun üzülme...

dimi ya, daha herşeye bakmadan niye yapiim. Filmden korkoyom aşılamadan korkuyom herşeyden korkuyom, arkadaşım bi çocuğunu emzirirken ikinciye hamile kaldı ben de tık mık yok.

sağol canım, bi daha gittiğimde öyle dicem doktora, valla araştırmasam direkt tüp bebek yaptıracaklar.

dimi ya, daha herşeye bakmadan niye yapiim. Filmden korkoyom aşılamadan korkuyom herşeyden korkuyom, arkadaşım bi çocuğunu emzirirken ikinciye hamile kaldı ben de tık mık yok.

benide filmden çok korkuttular cnm..ama yattım sedyeye o kadar kasmışım ki kendimi korkudan..çok hafif bir ağrıymış..bikaçgünde kanama oldu azıcıkta sızladı yani bu kadar..ee korkunun bi faydası yok cnm..daha doğum yapıcaz biz doğummmmkorkma sakın..

Kızlar banada kızlar banada müsade istiyim
bugün kurudum gidip tertemiz bi yıkanim Sonra
akşama kocişe yemek düşünüp yapmalıyım
Arada bi gelirim kendinize iyi bakın byyy byy

alyacanım,edan görüşürüz kızlar,kolay gelsin

ama o az ağrı var diyenlerin hepsinin tüpleri açıkmış, ilaç akmış gitmiş. Kapalı olanlar çok kötüydü diyor, ben öyle okudum. Doğum ağrısı konusunda haklısın o zaman napıcam????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…