inş canımmmm
Hoşgeldin şekerrr
canım demek cevabını bilmedikleri için
cevap yazmıyolar asma o suratını yakışırmı hiç sana
hoş bulduk edammm nasılsın canımm
ama o sırada arkadaşlar aşılamadan bahsediyordu, ben de o yüzden sormuştum. Neyse napim kafamızda bir ton soru biri öyle diyor biri böyle sorup cevap da olmıyınca öle yazdım. Tamam asmıyorum, güliiim bari.
iyiyim tatlım sen nasılsınn???
Gelmişsin çok sevindimmm
sağ ol canım bu batma değil, zaten kasığımda da değil, bugün komşum geldi aşılama çok zor nasıl dayanıcan dedi, kafam iyice karıştı zaten rahim filmi de daha çekilmedi, tüpler açık mı diye bakmadan niye aşılama yaptırıyım valla anlamadım.
Offffff offffff.......
bencede cnm hemen ndn aşılamaya geçtiniz ki o zaman?? filmi ihmal etme cnmm..hayırlısı olsun üzülme...
evet canım işlerim bitti hemencik geldim yetiştim size
rahim filmi çekilmeden aşılamanın bi manası yokki. tüpler tıkalıysa istediği kadar aşılama yapsın bişe olmaz.
önce rahim filmi çektir hatta bikaç ay bekle çünkü filmden sonra gebe kalınabiliyor. ufak tefek tıkanıklıllar film esnasında açılabilir.
kızlar bende kaçıyorum temizlik yapıcam yemek yapıcam gelirim sonraaa
dimi ya, daha herşeye bakmadan niye yapiim. Filmden korkoyom aşılamadan korkuyom herşeyden korkuyom, arkadaşım bi çocuğunu emzirirken ikinciye hamile kaldı ben de tık mık yok.
benide filmden çok korkuttular cnm..ama yattım sedyeye o kadar kasmışım ki kendimi korkudan..çok hafif bir ağrıymış..bikaçgünde kanama oldu azıcıkta sızladı yani bu kadar..ee korkunun bi faydası yok cnm..daha doğum yapıcaz biz doğummmmkorkma sakın..
ben de gidiyom kızlar ütüm var, sonra yine uğrarım, görşmek üzere.:79::79::79::79::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?