dikkat et kuzum yapışma
yapıştım bile valla yazıyotum r ler yok bakıyorum birde yazıyorumki olan oluyo valla allahtan 1 çay kaşığı şeker vardı ya fazlası olsaydı limonlu olsaydı bitmişti klavye iilevi giderdi
hiç güleceğim yoktu yaaaSürekli bişyeler yiyesim geliyo yaa hiç ağzım boş durmucakkk bu ara mutfağa gidiyom bişi bakınıyom geliyom bi tuhafım sankimm
al bendede o kadar valla rejim gitti yani alıoyrum geri gibi hissediyorum ne yapayım sürekli istiyo canım obur kızlar toplandık toplandık
senin adet ne zaman canımm
ne kaynatıyonuz bakiymmm
hızlısın kızzz hadi hayırlısı bakalımm bende psikolojik bunalımdayım yaa
Ben oldum biteli 2 gündür gülüm ama maaşallah her pozisyonda pozitif çıkarma gücüm var adet öncelerini geçtim adet sonralarıda başladım kendşmi baya bir aştım
ne kaynatıyonuz bakiymmm
a.slm hoşgeldin gülüm öyle muhabbet ediyoruz sen nasılsın
muhabbet ediyoruz hoş geldinn
yok be gülüm sanmıyorumki bebek olsun benim gibi kıza böylede anormallikler normal olacak hali yok yaaa gidelim bakalım doktor ne yımırtlıycak
iyidir mutfağı sildim size bakayım dedim kimmiş o lopurt loput yiyen bize yok mu ya bende sabahtan beri çıkmadım mutfaktan ha bire yiyom ha bak yine acıktım
hoşbulduk güzelim maşallah kaygısız oturuyonuz
slm kizlar nasilsiniz ins hayirli haberler vardirr
slm kizlar nasilsiniz ins hayirli haberler vardirr
ben ve aysunum yiyoruz gülüm valla patates kızartım yeedim çay içmekten göbeğim 7 aylık hamile göbeğine döndü tuttum fırlatıcam birazdan nefes alamıyorum
öle valla benimm adam uyuyo işe gitcekkYemek yedik gececi
hoşgeldin canım
maşşalllah benim anne adaylarıma ne güzelde yerlermiş afiyet olsun lokum gibi bebişleriniz olsun:90:
a.slm hoşgeldin canım henüz yok ama oucak inş yarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?