Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tmm cnm bnm çok saoll bn adett oluyum da giderimm inş...hepimz şçinn hayırlsııı inş..hamiş oluruz allah hepimizin gönlüne göre versinn sen kür fln denedinmi cnm

ne demek balım yaaa sen 3. günü baktınki 3. günün hafta sonuna geliyo 2. günü git söyle bakarsın hormonlarda sıkıntı vardır Allah göstermesin mesela ben hiç birşey denemedim hayıt hapı dışında balım üstelik adet oldum bu ay test yaptım dün akşam çıktı

tmm balımmm bnmm saolll anladımmm

ee başka nasıl gidiyo bakalım gülüm

valla ne olsunn gülümm ya aynı bebek çalışmalarına devam evdeyimm görümceme gitmiştik 2 gn üstt üstte oturmaya oyüzden giremedim netee kocaelidede çok rüzgar var ya aman ağaçlar nasıl sallanıyo:18::18::18:sen nasılısn başka ne varyokk

valla şimdide burda nasıl yağmur yağıyo rüzgar var sorma bendede ne olsun evden taşınma olaymız var ev sahibi çıkarıcak işte salı günü kontrollerim var daha doğrusu smear testi olucak hormonlar temiz çıktı prolktin düştü 2 ye çok şükür şimidilik sorun yok ama testlerimi görmein galiba biraz öncede yazdım dün akşam test yaptım çıktıama adeti biteli 2 gün oluyo

hmm anladımm cnm ya hakkında hayırlısı bizde kaynanamla oturuyoruz ev ayırcaz işte inş..yakın zamanda yada ev alcaz bakalım ne olcak zama göstercek

Karabukte spor canta icine bebek koyup bi kapiya birakmislar daha 1 haftalikmis tovbe yarabbim boylelerine veriyo iste yaziklar olsun onu sokaga atan anaya cok uzuldum minicik bisiydi ya

yaa kızlar bişey dicem.
çay bardaklarını alıcam diye uzandım.
düştü kırıldı
çok korktum düşünce.
ya bişey olur mu acaba..
çok stres oldumm

Son düzenleme:
hmm anladımm cnm ya hakkında hayırlısı bizde kaynanamla oturuyoruz ev ayırcaz işte inş..yakın zamanda yada ev alcaz bakalım ne olcak zama göstercek

Canim ben 3 ay oturdum kaynanamla cok zor bide biz nerdeyse gormuyoduk bile birbirimizi ama yinede zordu allah yardimcin olsun :)

yaa kızlar bişey dicem.
düştü kırıldı
çok korktum düşünce.
ya bişey olur mu acaba..
çok stres oldumm

Olmaz olmaz belayi savmissin hem iyidir cam kirilmasi

neden ayrılıyosunuz sorunmu oldu yoksa ayrılmakmı istiyorsuuz
yaa kızlar bişey dicem.
düştü kırıldı
çok korktum düşünce.
ya bişey olur mu acaba..
çok stres oldumm

birşey olmaz balım korkma rabbime emanet o sen gönnlünü ferah tut emi balım

neden ayrılıyosunuz sorunmu oldu yoksa ayrılmakmı istiyorsuuz

birşey olmaz balım korkma rabbime emanet o sen gönnlünü ferah tut emi balım

kuzum sorma herşeyden korkar oldum.
çayı demlerken de elime kaynar su döktüm..
çok sakar oldum.
yaptıklarımdan ürküyorum resmen:26:

YOK BALIM SORUN SADce kndi evimiz olsunn isityorzzz başbaşa olalım isiyoruzz
en güzeli gülüm başbaşa olmak gibisi varmı kuzucum
kuzum sorma herşeyden korkar oldum.
çayı demlerken de elime kaynar su döktüm..
çok sakar oldum.
yaptıklarımdan ürküyorum resmen:26:

oy kıyamam ben sana yavrum benim sen rahat ol korkmamn doğal yaşadıklarından sonra ama buda sana zarar strese sokma kendini bol bol dua et rabbim korur onu inş sen büyük sınavlardan geçtin güçlü oldun yıkılmadın rabbim yüzüne gülücek merak etme aşkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…