Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

HOSBULDUK INS CNM BNM hayirli haberini aliriz ins hayirlisiyla zatn ne zamndn beide bebis yoktu ins melegin simdi seninledirr

inş gülüm ama biraz enteresan durumum var adetim 2 gün oldu biteli ama testte çıktı o yüzden pek aldırmıyorum istiyorum mucize olsun diye ama o kadar

benim ömrüm beklemek .... evet canım yeniyim bekleyenlerdenim Nasıl uym sağlamışmıyım buraya

masallahh fazlasiyla
ne de olsa hepimizin kaderi ayni bizi bizden baskasi anlamz
peki sen nezamn dan beri istiyosun benim bir seneyi gecti nasip hersey yani

inş gülüm ama biraz enteresan durumum var adetim 2 gün oldu biteli ama testte çıktı o yüzden pek aldırmıyorum istiyorum mucize olsun diye ama o kadar

ins ins ins yarn hayirli haberini alirz
bende bu ay klomene baslmistim bide incir kuru yapiyorm
bu sali dr gittigimde yumurtalarim iyi oldugunu anlamadim ama
36.7
21.0
23.4mm yumurtam varmis ins bu ay bende cok umutluyum ins olur
belkki seninde ki de ustune gormedir
onceki aylarla bi farkvarmiydi ki;;;;;

niye bunalımdasın bacım noldu
ADET GECİKMESİ VE TEST YAPAMAMAK
ben ve aysunum yiyoruz gülüm valla patates kızartım yeedim çay içmekten göbeğim 7 aylık hamile göbeğine döndü tuttum fırlatıcam birazdan nefes alamıyorum
ŞİŞECEZ YAKINDAAA

maşşalllah benim anne adaylarıma ne güzelde yerlermiş afiyet olsun lokum gibi bebişleriniz olsun:90:

AMAN OLSUNDAAA

hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun gülüm benim hepimizinde vardı az oldum lekelenme oldu günlşerce ama 6 tane ağrı kesici aldım oda kesmiş olabilir:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…