Valla canim kaynanamla oturuyom deyince o gunler geldi aklima herseyin batar goze herisi senden beklerler otursan oturdu kalksan kalti olursun bi turlu yaranamazsin cok zorrr cokkk
ne biliyim ödüm koptu yaa.
bu aralar çok korkar oldum.
balon patladı korktum.
cam kırıldı korktum.
bebek varsa bişey olacak diye ödüm kopuyor...
en güzeli gülüm başbaşa olmak gibisi varmı kuzucum
oy kıyamam ben sana yavrum benim sen rahat ol korkmamn doğal yaşadıklarından sonra ama buda sana zarar strese sokma kendini bol bol dua et rabbim korur onu inş sen büyük sınavlardan geçtin güçlü oldun yıkılmadın rabbim yüzüne gülücek merak etme aşkım
aynen balım bnm aynenn neyse kızla ben çıkıyoumm kendinize ii bakın seviyorum sizi yarın görüşürüz belkide bu akşam allaha emnet olun hepinizi öpüyorum seviyoumm sizi
Bnde bisiy dicem ama gulme disardan bi ses geliyo deprem oluyo diye kitleniyorum resmen cok fena oluyorum ama abartisiz her sn deprem olacakmis gibi geliyo bana neden bilmem
ayrica bende hamilelikte cok odlek olmustum halada oyleyim normalde cok cesurumdur ama hamilelik bozdu beni :)
ayy sorma sanki bişey var gibi her şeyden korkuyorum
bu şekilde bebeğe bişey olur mu acaba
yok canım hiç bişi yapmadı bitane ilaç verdi kullandım başka bişi yapmadı rahim filmi istedi onu çektirdim sadeceyumurta takibi yaptı mı
inş. canım belirtin felan var mı böyle acayip şeyler
Olsaydi eger ben suan 7.5 aylik hamile olamazdim dimmi ama :)
yok canım hiç bişi yapmadı bitane ilaç verdi kullandım başka bişi yapmadı rahim filmi istedi onu çektirdim sadece
gögüslerim şiş 2 haftadır uçları sızlıyo ara ara çok sık olmayan kasık ağrılarım ara ara bel ağrısı sık idrara çıkma var bi de sank böle çok su içmişim gibiyimm inşallah vardır bebeğim yaaa dua edin kızlar yaaa
yok canım hiç bişi yapmadı bitane ilaç verdi kullandım başka bişi yapmadı rahim filmi istedi onu çektirdim sadece
gögüslerim şiş 2 haftadır uçları sızlıyo ara ara çok sık olmayan kasık ağrılarım ara ara bel ağrısı sık idrara çıkma var bi de sank böle çok su içmişim gibiyimm inşallah vardır bebeğim yaaa dua edin kızlar yaaa
evet :))
haklısın..
yarını dört gözle bekliyorum
isallahhhhh canim ya isallah
bende bak burda olmazsam msj at bana tamam mi catlarim yoksam ben :)
aminnn inşallahhhh gelsinnn bebeğimminşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gelsin bebişinnnnnnnnnnnnnn
isallahhhhh canim ya isallah
bende bak burda olmazsam msj at bana tamam mi catlarim yoksam ben :)
kimseler yok olanlarda sessiz aloo ne bu sessizlik kızlar
hani derler ya kız doğdu diye sesiz ortamda öyle derler
hee hee gülüm sanırsam öyle oldu bende iş yapıyorum bir tarafytan eşim yokya sıkıldım yarın yapacaktım bugün yapıyorum yerleri sildimde banyo kaldı sadece
sıkıntıdan ne yapacağımızı şaşırıyoruz valla
aynen öyle valla off offf herkes gitti kaldık mı başbaşa gülüm sende gitme bari
YOK BENDE BURDAYIMM
sağol gülüm bende bu arada klavyeye çay döktüm şekerli yapış yapış oldu valla yazamıyorum çok komik yaa değişmesi gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?