Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hacet dilek istek demek zaten bizde dua ediyoz zaten bende okuyorum arada herşey nasib canım

kızlar eşimi aradım çok sancım var fena kanmam var dedim nasıl korktu nasıl geleyim dedi korktu sonra bir güldüm nisan 1 dedim ağzına geleni saydı manyaksın biliyosun dimi diyo tip

kızlar eşimi aradım çok sancım var fena kanmam var dedim nasıl korktu nasıl geleyim dedi korktu sonra bir güldüm nisan 1 dedim ağzına geleni saydı manyaksın biliyosun dimi diyo tip

kız yazık amaaaaaaan tip gercekten dermişim.6.

oflum benim testler için ne düşünüyosun pek,iiiii,i,ii,

canım sen başka marka al.
biliyon ben o testten 6 tane yaptım hepsinde çıktı ama kanda negatif..
gebe değildim...
başka markayla dene kuzuuuu
inşallah üstüne görmedir bebeğimm

oh olsun ona daha beterini yapardımda dua etsinki sabahtan beri görevde zati başına gelmeyen kalmamış üşümüş ki yorulmuş birde ben ohh sefam olsun

ne iş yapıyo yazık kız üzüldüm eve gelirse firca yiycen :99::112::122:

canım sen başka marka al.
biliyon ben o testten 6 tane yaptım hepsinde çıktı ama kanda negatif..
gebe değildim...
başka markayla dene kuzuuuu
inşallah üstüne görmedir bebeğimm
o testler bu tetlermi hee desene kız zamanında bende takılıyorum haala bir umut ilahi ben ayolll

hayırlısı olsunn
ay inşallah hamileyimdirr
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

aminn inşallah

ne iş yapıyo yazık kız üzüldüm eve gelirse firca yiycen :99::112::122:

polis kuzucum yok o bana kızamazki hele şimdi kızacak durumda hiç değil küçük görünmez kaza geçirmişde sölemesi ayıp pantolonu cartanarak yırtılıvermiş gülüyorum deli oluyo akıllı nasıl becerdiyse demirin üzerinden atlayayım derken pantolon gitti diyo

ara ara bi umutsuzluk geliyo napayım kızlar adete yakın görmeyin beni testlerle kafayı yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…