Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

amaan görüyon demi kadın uçtu şunu kocasına götürelim de üzülmesin pantolonu yırtılmış diye kocasının yanına gönderelim orda devam etsin ağlamaya

:26:
ya benim kafaya takan bi yapım varsa ne yapıym

amaaaannnn de mesela hamilelik en basiti aylar çuvala mı girdi önümüzde dünya ömür var herşeye olumlu bakmaya çalış o zaman oluyo

daha ne istiyon git gez işte kocan düşünüyo seni çıkta bi hava al

yok güüm beni evimden ayrımasınlar vala çok bunalıcamda istiycem yoksa yok yalvarmayla gittiğim oldu ben bekarkende öyleydim kapıyı kimseye açmazdım otururdum sıkılmadan

nasıl beceriyon sıkılmadan ne yapıyon mesela

gülüm annemden sonra kardelime bak babam evlenmedi 2 sene onun ütüsü ev işi yemek derken zaman geçti tv başında alıştım şimdide sabah kalkıyorum işlerimi bitiryorum oturuyorum pcbaşına sonra 2den sonrada yemeğimi koyurum eişim geliyo akşmalrı dizilermiz oluto yada pcden maç yapıyoruz takıyoruz tv kolları geçiyoruz koltuğa goll gool diye bağırıyoruz ben gol tınca bağırıyorum eşim gol atınca çekilen kolarındaki kılların acısına bağırır böyle hep aynı değişik yok yani

Vaaaay kocayı da eve bağladın desene Ben yapamam ya yoğun bi insanım yoğun olmayı seviyorum doğruluğuna inandığım bir yoğunluksa tabi.Yaşamımın bir amacı olduğuna inanırım Bu amacı arayıp dururum peşinden koşmaya calışırım hep

gülüm eşimde evcildir 2 sene olucak birdün gitti dışarı oda sitenin kahvesine gs maçını izle fb yele olanı daha bilemem görev dışında hafta sonu olur gitmez evim der yani ne bileyim bizde böyle seviyorum mutluyuz alıştığımızdandır belkide

Canım benim seninle muhabbet güzeldi tşk ederim Bundan çok hoşnut oldum.İnşallah bi bebekle Rabbim seni hoşnut eder

sana cok ısındım canım

Canım benim seninle muhabbet güzeldi tşk ederim Bundan çok hoşnut oldum.İnşallah bi bebekle Rabbim seni hoşnut eder

sağolasın canım benim amin inş cümlemize nasip eder rabbim meleğim benim içnde çok güzeldi ben sürekli burdayım gelirsen daim olur inş balım

Ben kacıyorum sizinle bu hoş sohbeti yapmak güzeldi. Hepinizi öpüyorum.Allaha emanet olun:119:

sağolasın canım benim amin inş cümlemize nasip eder rabbim meleğim benim içnde çok güzeldi ben sürekli burdayım gelirsen daim olur inş balım

tşk ederim uzun bi süre girmeyebilirim uzun bi yolculuk bekliyor beni seni öpüyorum hoşçakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…