Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

içindeki sağlamsa sorun yok deseydin

Hadi ya kız gülme bende kendimi tutmıyorum gülcem şimdi

içindeki sağlamsa sorun yok deseydin

normalde neşeli misiniz kızlar

Hadi ya kız gülme bende kendimi tutmıyorum gülcem şimdi
gül kız gül mnayek kocam benim tipik kocam ne iin vardı diyorum demirlerin tepesinde yer yoktu diyo çıkar at diyorum pantolonu gülüyo kaldı arabada zavallım
normalde neşeli misiniz kızlar

valla ben genelde böyleyim çok naidrdir üzgün oldupğum be gülümmm

ne macı var ki bugün cok mu yırtılmış kız iğne iplik götür

valla ben hep öyleyim

kötü bişi yaaaa

e nasıl beceriyonuz böyle keyifli olmayı banada söyleyin ben herseyden etlkilenirim de

malesef güülüm ama bir kere daha olmuştu avukatın biriyle gidiyomuş cipine bineyim derken carrrtttttttttttttttttt gitmiş aöama o zaman kabanı vardıda kapalıydı şimdi açıkta kalmış

arada teselli ver ben burda izlerim macı sana söylerim de

Allah daim etsin güzeeel..Bu ay olmazsa gebelik beni teselli edersiniz Ama teselli yerine tebrik umut ediyorum
aminn hepimiziiii ederizz teselli tebrikde ereriz merak etme hertürlü
e nasıl beceriyonuz böyle keyifli olmayı banada söyleyin ben herseyden etlkilenirim de
kafaya takma bu kadar basit

malesef güülüm ama bir kere daha olmuştu avukatın biriyle gidiyomuş cipine bineyim derken carrrtttttttttttttttttt gitmiş aöama o zaman kabanı vardıda kapalıydı şimdi açıkta kalmış

aminn hepimiziiii ederizz teselli tebrikde ereriz merak etme hertürlü

kafaya takma bu kadar basit

amaan görüyon demi kadın uçtu şunu kocasına götürelim de üzülmesin pantolonu yırtılmış diye kocasının yanına gönderelim orda devam etsin ağlamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…