evet canım...
olsun napıcan hepimiz öyleyizz :)
polis kuzucum yok o bana kızamazki hele şimdi kızacak durumda hiç değil küçük görünmez kaza geçirmişde sölemesi ayıp pantolonu cartanarak yırtılıvermiş gülüyorum deli oluyo akıllı nasıl becerdiyse demirin üzerinden atlayayım derken pantolon gitti diyo
polis kuzucum yok o bana kızamazki hele şimdi kızacak durumda hiç değil küçük görünmez kaza geçirmişde sölemesi ayıp pantolonu cartanarak yırtılıvermiş gülüyorum deli oluyo akıllı nasıl becerdiyse demirin üzerinden atlayayım derken pantolon gitti diyo
içindeki sağlamsa sorun yok deseydin
didim didim iyi sakla didim kimseler görmesin garibim gitmiş arabada oturuyo maçın bitmesini bekliyo
amanıııın bu da koptu hiç gülesim yoktu yaaaa susun bakiym çok çok ayıp
valla ben hep öyleyimnormalde neşeli misiniz kızlar
didim didim iyi sakla didim kimseler görmesin garibim gitmiş arabada oturuyo maçın bitmesini bekliyo
valla ben hep öyleyim
kötü bişi yaaaa
gül kız gül mnayek kocam benim tipik kocam ne iin vardı diyorum demirlerin tepesinde yer yoktu diyo çıkar at diyorum pantolonu gülüyo kaldı arabada zavallımHadi ya kız gülme bende kendimi tutmıyorum gülcem şimdi
normalde neşeli misiniz kızlar
gül kız gül mnayek kocam benim tipik kocam ne iin vardı diyorum demirlerin tepesinde yer yoktu diyo çıkar at diyorum pantolonu gülüyo kaldı arabada zavallım
valla ben genelde böyleyim çok naidrdir üzgün oldupğum be gülümmm
gül kız gül mnayek kocam benim tipik kocam ne iin vardı diyorum demirlerin tepesinde yer yoktu diyo çıkar at diyorum pantolonu gülüyo kaldı arabada zavallım
valla ben genelde böyleyim çok naidrdir üzgün oldupğum be gülümmm
valla ben hep öyleyim
kötü bişi yaaaa
Hadi ya kız gülme bende kendimi tutmıyorum gülcem şimdi
normalde neşeli misiniz kızlar
valla ben hep öyleyim
kötü bişi yaaaa
malesef güülüm ama bir kere daha olmuştu avukatın biriyle gidiyomuş cipine bineyim derken carrrtttttttttttttttttt gitmiş aöama o zaman kabanı vardıda kapalıydı şimdi açıkta kalmış
arada teselli ver ben burda izlerim macı sana söylerim de
kız maç da bayanların basketbol maçı düşün işte ben ne haldeyim burda rüştü çıktı shaya donu düştü aşağıyaaa
aminn hepimiziiii ederizz teselli tebrikde ereriz merak etme hertürlüAllah daim etsin güzeeel..Bu ay olmazsa gebelik beni teselli edersiniz Ama teselli yerine tebrik umut ediyorum
kafaya takma bu kadar basite nasıl beceriyonuz böyle keyifli olmayı banada söyleyin ben herseyden etlkilenirim de
malesef güülüm ama bir kere daha olmuştu avukatın biriyle gidiyomuş cipine bineyim derken carrrtttttttttttttttttt gitmiş aöama o zaman kabanı vardıda kapalıydı şimdi açıkta kalmış
aminn hepimiziiii ederizz teselli tebrikde ereriz merak etme hertürlü
kafaya takma bu kadar basit
aminn hepimiziiii ederizz teselli tebrikde ereriz merak etme hertürlü
kafaya takma bu kadar basit
sen niye gitmedin uzaktan olmaz maca gitseydin ya daha cok keyif alırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?