Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

iyi olacak 10 dk da tuvalete gidiyorum demin kasığıma ağrı girdi çok fena 2 dk sürdü geçti ne oluyo acep bebekdendir inşallah

inş gülüm yaa inş valla yarına sabırsızlıkla bekliyo oluam oflu sen Allahhhh çifte ktlama olucak yupppiiiii yaşaşınnnn inş hayırlısyla inş

tamam kuzum yaparsam yazarım da kendime güvenemiyorum yaaa:2::2:

iyi duruyosun maaşallah ama saygı duyarım balım yani sana kalmış birşey sakın etki altında kalarak yapma hazır hissediyosan istiyosan yap yosa bekle sonrasında üzülme inş aksi olurda müjdeli haberler alırız gülüm

bilmiyorum adet olacakmışım gibi geliyo kafam çok karışıkk

selm gece kuşları nasılsınız bakalım
ooo kimler gelmi kimler hoşgeldin gülüm nasılsın hayırdır gece gece yoktun tüm gün duydunmu hamileyim test yaptım üste görmüşüm doktorada gittim keseyide gördük çok bekledim gelmeni geldin meleğim

ooo kimler gelmi kimler hoşgeldin gülüm nasılsın hayırdır gece gece yoktun tüm gün duydunmu hamileyim test yaptım üste görmüşüm doktorada gittim keseyide gördük çok bekledim gelmeni geldin meleğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…