Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canim cok gecmis olsun dikkat et allah korumus senide melegimizide eger sen bu olayi boyle yorumladiysan kocanin dedigi olsun seninde icin rahat etsin bebegim ama dikkat et dinlen bisey olmasa bile yasadigin sok yormustur seni...

kızzzallaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
spolier nisan 2iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bayat bir şakaydı değilmiiiÇ

Canim cok gecmis olsun dikkat et allah korumus senide melegimizide eger sen bu olayi boyle yorumladiysan kocanin dedigi olsun seninde icin rahat etsin bebegim ama dikkat et dinlen bisey olmasa bile yasadigin sok yormustur seni...

gamzecım sagol canım
okadar korktumkı saatlerce agladım
halada aglayasım varda bebegım uzulmesın dıye sıkıyorum kendımı
cok sukur bısey olmadı

gamzecım sagol canım
cok sukur bısey olmadı

derya canım çok geçmiş olsun
buara herkes nazara geldii neyseki meleğin iyiymiş çok sevindim bol bol dinlen canım ALLAH a emanet olun

gamzecım sagol canım
cok sukur bısey olmadı

Anliyorum hemde cok iyi 15. haftada bende benzer bisey yasadim bagira bagira mahalleyi ayaga kaldirdim resmen gecenin bi vakti dra kosmustum dikkat et ayetel kursu felak nas oku bi suya ic onu nazari falan alir

büyük gecmiş olsun canım ya. samımi bi arkadasım benim evimin civarlarında bi düştüydü kısdan cok ben panik oldum benim yüzümden diye allahtan onada bişi olmamıstı.

derya canım çok geçmiş olsun
buara herkes nazara geldii neyseki meleğin iyiymiş çok sevindim bol bol dinlen canım ALLAH a emanet olun
emıne sensın dımı
cok tesekkur ederım canım okadar korktumkı
rezılde oldum bagırarak aglayarak
hatta yoldan 3 polıs gecıyordu kosarak geldıler hamıle bu ambulans cagıralım dıyorlar
allahtan arkadaslar bız götururuz dedıler
yoksa psıkolojım ıyıce bozulurdu ambulansla falan

Anliyorum hemde cok iyi 15. haftada bende benzer bisey yasadim bagira bagira mahalleyi ayaga kaldirdim resmen gecenin bi vakti dra kosmustum dikkat et ayetel kursu felak nas oku bi suya ic onu nazari falan alir

tamam canım hemen yapıyorum

evettt gerçek mesajımın altında yazan spolierolan kısmını tarat orada bu ay ne yaptığımı anlattımmm

ulen sıpam senden bekliyodumda aslında böle bişiyi ne bilem ya bebek konusunda yapmaz dediydim. hevesimi kursagımda bıraktın essek kafalı arkadasım ne güzel sevindiydim yaaaaaaaaaaaaaa

bakalım benim içimden var diye geçiyor.
öyle hissediyorum ama ALLAHın işine karışılmaz..
hakkımızda hayırlısı

ay hadi inşallah iyi şeyler hissediyorsundur insan hissedebiliyor canım
benimde sag kasıgımda hareketlilik var böyle olunca umut oluyo bana
hamila kaldıgım ay sag kasıgım agrımıştı..
sen de varmı böyle belirtiler???

selam canım
sana ne dicem..
bende catlatma ignesi oldugum ay fos gecmişti ama sonraki ay hamile kaldım.

belki sonraki ay a da etki ediyordur umudunu yitirme benden sana bir örnek

canım kilo dert değli verirsin ama başka dert olmasın
ama sen yine de yemene dikkat et .. insanların tabi böyle konuşması cok sinir bozucu oluyorrr haklısın

evet benimm canımmm
neden rezil olasınki merak etme kim olsa aynı tepkileri verirdi
tekrar çok geçmiş olsun deryam
rabbim meleğini sana bağışlasınn

selam şekerler ben geldim
ne var ne yok

emineeeee aşkolsunnn

ama ne yapıyım dünden kursağımda kalmıştı

ya kıslar adetim 29 undan beri olmadı beklemedeyim test yaptım ya cok dikkatli bakınca gölge gibi gözüküyo ole pembe falan degil. yoktur demi.

Sorma canim agla agla bi hal oldum ama intikamim aci olucak

canım cok gecmiş olsun allah korumuş ikinizi de
bebeğin adını ne koycanız ki istemiyosun? hem 2 isim diye bişi var birini kendi istediğin gibi koyarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…