Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar gittim sağlık ocağına kan verdim.
ama yarın çıkacakmış sonuç.
sigortamı yatırmayı unuttum
kaldı malesef.
neyse sağlık olsun
dua edin bana olur mu

kızlar gittim sağlık ocağına kan verdim.
ama yarın çıkacakmış sonuç.
sigortamı yatırmayı unuttum
kaldı malesef.
neyse sağlık olsun
dua edin bana olur mu

oflu senin bat bugün dimi? gecen gün 3 gün var diyodun cünkü
hadi hayırlısı canım inşallah bebek vardır
1 gün sonra mı cıkartıyorlar yuh taaaa

oflu senin bat bugün dimi? gecen gün 3 gün var diyodun cünkü
hadi hayırlısı canım inşallah bebek vardır
1 gün sonra mı cıkartıyorlar yuh taaaa

evet canım bat bugün.
inşallaah vardır..
sağlık ocağı olduğu içinnnn yarın öğleden sonra çıkacakmışşş

puffy123+ imm canım günaydınnn
nisan ayına girdik içimde bi sevinç varrr nedenseee
sen nasılsın?? mesaj yazdım mı ben sana ya özelden yzdım galiba..

kuzum inşallah bu ay bütün güzel haberlerin hepsini birden alırız.

Sen bana özel mesaj yazmışın ben telden girdiğimde okudum ama cevap yazamadım, yoldaydım

günaydın bayanlar:)kusura bakmayın birazda cahilliğime verin ama ben bir türlü BAT ın ne demek olduğunu anlayamadın.bana açıklayabilir misiniz rica etsem:44:

heheh utanmana gerek yok bizde bilmiyorduk ögrendik.

sen de mi bebek istiyosun bakalım???

evet bende istiyorum bende bende:)ama eşim iki katı istiyor.beş senelik evliyiz ama olmadı bir türlü sadece bir sene korunduk.ama yok kısmette demekki doktorada gittim.testler film falan herşey normal hiçbir sorun yokmuş.sebep yok.bu daha çok insanın beynini yiyor.geçtiğimiz hafta süt hormonuma baktırdı doktor normalden biraz yüksek çıktı en yüksek yirmibeş olması erekirken benim 31 çıktı kullanmam için ilaç verecek.bakalım ne olacak.:18:gerçekten rabbim herkese sabır versin .isteyen herkese bebek nasip etsin.

hanimlar gunaydin. benim gunum pek aydin baslamadi gerci bu ayda bos gecti catlatma ignesinin sonucunu bekliyordum ama maalesef olmadi cok uzgunum yaa. bizim buralar yesillik uzerinde koyunlar keciler onlar bile yavrulamis kuzulariyla geziyor ben her ay husranlarda

Ben geldim sinirim cok bozuk ebede kontrolumuz vardi gittik neyse tam 99 kg olmusun bugun itibariyle 19 kg almisim kocamda bi yandan konusuyo ebeye diyo 100 olmus mu yok bi oturusta bi tencere yemek yiyo hep cikolata elinde yalan ya ne zamandir cikolata yemedim yemek derseniz salatayla karnimi doyuruyorum bi yandan ishal bi yandan kusma hala kg aliyorum ben cok moralim bozuk agliyorum suan

oğlunu kucağına aldığında onun peşinde koştururken eskisinden daha zayıf olduğunu görünce kendine kızıcaksınki oğlumu bu yüzden üzdüm diyceksin

oğlunu kucağına aldığında onun peşinde koştururken eskisinden daha zayıf olduğunu görünce kendine kızıcaksınki oğlumu bu yüzden üzdüm diyceksin

Ben aldigim kgya uzulmuyorum ki benim bunyem bu alirim ben azcik fazla kacirsam kocam sinirimi bozdu espri yapiyomus baskasinin yaninda yapilir mi dedim ama seni arkadaslarinin icinde bi kucuk dusurcem bi gururunu kiricam gorcen diye

kızlar basıma ne geldı
okula gıderken annemlede tlf da konusuyordum dengemı kaybettım yere kapaklandım
arkamda okuldan arkadas varmıs allahtan hemen yanıma geldı o an önce mallastım sonra oglum geldı aklıma gerısını hatırlamıyorum feryat fıgan bagırdım herkes basıma toplandı
tabı bu herkes bızım okulun personelıydı allatan
bebegıme bısey oldu dıye bagıra bagıra hatta bögurerek aglıyorm ben hemen hastaneye gıttım allahıma sukurler olsun bıseyı yok kuzumun
kesede kanama yok eşinde normal yerde kanama yok bebekte saglam dedı dr
okadar korktumkı ona benım yuzumden bısey olsa nasıl dayanırdım ben buna
mudur eve gıtsın dınlensın dedı evdeyım sımdı

dun esımle ısım konusunda cok fena kavga ettık
aılenı yok sayarım demıstım ona
sabahta tam bunu anlatıyordum anneme
allahım topuzunu yedım basıma
eşimin dedıgını yapacagım babasının ısmını koyacagım
bebegım yasasın saglıklı olsun ısterse adı olmasın ne olursa olsun
sanırım allahımda böyle olsun ıstıyor bana ders verdı
tam cekıstırıyordum yabu kadar olur
eşimi uzmemı ıstemıyor galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…