Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yani sen akşam test yaptın ve çıktımı gerçekten:26::26:
yok artık inanmıyorum bu testlere valla yaalncı bunlar

yani sen akşam test yaptın ve çıktımı gerçekten:26::26:
yok artık inanmıyorum bu testlere valla yaalncı bunlar

evet gülüm yaptım çıkto midem bulanıyo hala kasıklatım rahim bölgesi ağrıyo göğüslerim taş gibi apayımdedim hemencik çıktı ama yani

kızlar eşim geldi çıkıyorum ben herkese iyi geceler aysunum gülüm sende üzülme inş bebeğiniz gelirde en güzel hadiyeniz olur aranızı yapar meleğim eminem haklısın bu testleri hiç kullanmamak lazım ama akıllanmıyoruz işte iyi geceler öpüyorum hepinizi canlarım Allaha emanet olunnnn

evet gülüm yaptım çıkto midem bulanıyo hala kasıklatım rahim bölgesi ağrıyo göğüslerim taş gibi apayımdedim hemencik çıktı ama yani

belirtilerde vra yani sen yinede dikkat et valla
şu şaka işallah gerçeğe döner

belirtilerde vra yani sen yinede dikkat et valla
şu şaka işallah gerçeğe döner

inş gülüm ama bakalım umtsuz vaka diyelim böyesine umut etmek gereksiz gibi geliyo rabbim bilir ama hakkımızda hayırlı öpüyorum kocaman kocaman fıstığımmmmmm

Günaydın karnım acıktı bir elma yiyeyim dedim.Yrken de size bakmak istedim.Gamzam hayırdır ne oldu?
oflu sana da günaydın

canım merhaba,
evliliğiniz çok yeni bence biraz tadını çıksrtın ben 7 aylık hamileyim ama evliliğimizde 1,5 yıllık

azra çatladım meraktan hafta sonu yaa eşimde cepten neti bitirmiş onda da kızdım niye bitiriyosun diye bide haaa

ay nasıl sevindim anlatamam tamam düşünmeden cevapladıgına göre inanıyoruz eniştemizee olabilir böyle şeyler
adını da eklemişsin ooohhhh

Eki Görüntüle 379940 Eki Görüntüle 379937 Eki Görüntüle 379942 Eki Görüntüle 379943

kizlar türkiye parasi ile 350 400 tlye geliyor hepsi,dolap iki tane almayi düsünüyoruz.
cok güzel ve ucuzlaaaaaaaaaaaar bide beyaz olması cok avantaj istersen rengini değiştirirsin istersen üzerine tahtadan figurler yapıştırıp değişiklikller yapabilirsin süper cok begendim
benimde aklımda bulunsun

aysuncum inanmıyorum ne kadar cok gecmiş ve sen test yapmamışsın halaaaaaa artık olsa da cıkar olmasa da cıkar heralde canımm hadi bakalım şimdi de senin beklicez meraklaaaannn

günaydın güzel haftalar olsun herkese
azradan haber alan varmı ?

Gunaydin kuzum azraninki yanlis anlasilmaymis kocasinin bi arkadasi yeni evlenmis eski kiz ark santaj yapiyomus bulusup hesap sormak icin azranin esinin faceden girmis faceye evli yazmislar azrada adini eklemis sorun hallolmus merak etme sen iyimisin kuzu

vee mutlu sooonnn

mrs.who canım senin neyin var ?? bebiş mi rahatsız etti yaramaz şimdiden yaramaz senin bu oğlan valla yandın şekerim işin varr

okudum şimdi kuzum sağol. Şükür sorunsuz halledilmiş, iyiyim kuzum. Pazar günleri gezmekden yorgun düşüyorum ve pazartesiye hurda gibi başlıyorum

puffy123+ imm canım günaydınnn
nisan ayına girdik içimde bi sevinç varrr nedenseee
sen nasılsın?? mesaj yazdım mı ben sana ya özelden yzdım galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…