evet ama ilk okuduğumda şok oldum ayyyyyy diye bağırdımm eşim ne oluyo diyo bende dedim elif hamileymiş dedimmm
elif kim diyoo
sonra dan anladım yaniiii
Allah iyiliğini versin gülüm eşinede yanlışalrm verdin haaaa
öyetmenin seni yerr yerrr
ildanım başına gelenleri okuyodum nekadar zorbirşey yaşamış valla çok kötüü nerdeyse ağlıcaktım inşallah o minikız iyidir inşallah
yani sen akşam test yaptın ve çıktımı gerçekten:26::26:
yok artık inanmıyorum bu testlere valla yaalncı bunlar
evet gülüm yaptım çıkto midem bulanıyo hala kasıklatım rahim bölgesi ağrıyo göğüslerim taş gibi apayımdedim hemencik çıktı ama yani
belirtilerde vra yani sen yinede dikkat et valla
şu şaka işallah gerçeğe döner
Gunaydin kizlar kotu bi aksamdi
Slmm kızlar bende daha yeni evliyim 2 hafta oldu ama 3 yıldır beraberiz ve çok istiyorum bebiş olmasını ama kararsızım bi yöndende acele etmesem mi ağustos gibi düşünüyordum çin takvimine göre kız oluyo :))) ama bu ara bi bebiş aşkı tutuştu içimde yine sizin fikriniz nedir
kizlar sizlere güzel haberlerim var hemen anlatayim
aslinda hemen gircektim ama esim yanimdaydi ondan giremedim merak etmeyin diye neyse
esim iceri girdi ben acmisdim facebooku falan bekliyordum ayaga kalkdim elimi belime verdim otur bakalim beyfendi dedim
bu bön bön bakiyor bana dedim bu mesaj ne acikla bakalim dedim neyse basladi anlatmaya bunun bir arkadasi varmis yeni evlenmis kahveden tanidigi
onun eski kiz arkadasiymis bu aralarinda bir mevzu gecmis bu eski kiz arkadasi da bu oglana takintiliymis tehtit ediyormus oglani oglanda esime rica etmis demis abi böyle böyle kendi faceme ekleyemem cepte veremem karisinin korkusundan senin faceden yazsam diye benimkide kabul etmis
oglan alttan alma numarasi yapiyormus kiza ki benle bulussun diye hesap sormak icin bende esime kizdim dedim sen nasil müsaade edersin böyle birseye ne isi varsa gitsin baskasindan halletseydi dedim hemen kizi siliyorsun oglanada söyle dedim,tamam bu haloldu dedim messengerdeki kizlar ne peki dedim eskiden ekli onlar otur hepsine tek tek yaz konusmuyorum bile dedi bende madem önemsiz konusmuyorsun hepsini sileceksin dedim tek sildirdim facene de evli yazdirdim kendi ismimide ekledim ohh beee rahatladimmm
hepinize cok tesekkür ediyorum kizlar destekleriniz icin valla yoksa ben direk dalicakdim bu adama sizin sayenizde sakin sakin konusup cözdüm olayi ondan sonrada ayakabbi bakmaya gittik esime ve ikeaya gittik kizlar cok ucuz cocuk odasi bulduk almayi düsünüyoruz tam istedigim model indirime girmis dursun kartonda dedi esim rengi beyaz resimlerini ekliycem birazdan sizde yorum yapin.
cok güzel ve ucuzlaaaaaaaaaaaar bide beyaz olması cok avantaj istersen rengini değiştirirsin istersen üzerine tahtadan figurler yapıştırıp değişiklikller yapabilirsin süper cok begendimEki Görüntüle 379940 Eki Görüntüle 379937 Eki Görüntüle 379942 Eki Görüntüle 379943
kizlar türkiye parasi ile 350 400 tlye geliyor hepsi,dolap iki tane almayi düsünüyoruz.
doğru söylüyosun korkuyorum beni bırkakır diye çok karrışığım neyse boşverelim onu 6 gün oldu şaka maka adetimin üstünden 6 gün geçtii 2 gün daha bekliycem gelirse gelsin gelmesse test yapıcam çarşamba günüallah ın izniylee
Sabahın köründe 10 ziyaretçi varmış
günaydın güzel haftalar olsun herkese
azradan haber alan varmı ?
Gunaydin kuzum azraninki yanlis anlasilmaymis kocasinin bi arkadasi yeni evlenmis eski kiz ark santaj yapiyomus bulusup hesap sormak icin azranin esinin faceden girmis faceye evli yazmislar azrada adini eklemis sorun hallolmus merak etme sen iyimisin kuzu
Gunaydin kuzum azraninki yanlis anlasilmaymis kocasinin bi arkadasi yeni evlenmis eski kiz ark santaj yapiyomus bulusup hesap sormak icin azranin esinin faceden girmis faceye evli yazmislar azrada adini eklemis sorun hallolmus merak etme sen iyimisin kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?