Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bu arada boyu 26 cm
kilosu 518 gr. olmus
bır kalıp peynır gıbı

ulen sıpam senden bekliyodumda aslında böle bişiyi ne bilem ya bebek konusunda yapmaz dediydim. hevesimi kursagımda bıraktın essek kafalı arkadasım ne güzel sevindiydim yaaaaaaaaaaaaaa

hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm
keşge gerçek olsaydı
ama ne yapıyım nisan 1 geçti ama ben nisan 2 yaptımm

canım cok gecmiş olsun allah korumuş ikinizi de
bebeğin adını ne koycanız ki istemiyosun? hem 2 isim diye bişi var birini kendi istediğin gibi koyarsın.

kayınbabamın adı hasan
eşim hasan koyalım yanınada ıstedıgın ısmı koy dıyor hatta en sınır oldugu ısımlerı sayıyorum koy dıyor
sınır etmek ıcın cagla sıkel uzay koymusya uzay koycam dıyorum koy dıyor

bende tek ısım ıstıyorum cunku ıkı ısım olursa o hasan dıyecek ben kendı koydugum ısmı
anne baba farklı hıtap edermı hıc bebegıne
dun cok kavga ettık bu yuzden
bende sabah anneme anlatıyordum
oda kocanı sevıyorsan koyacaksın dedı bende sevmıyorum hıcbırını sevmıyorum dedım ve yerde buldum kendımı
allah carptı galıba
koyacagım hatta tek hasan olsa gocunmem suan o saglıklı olsunda aklım basıma geldı ısım cokda önemlı degılmıs
2.bebegın ısmını ne koyarsan koy karısmıcam dıyor sanırım buda esımın muradı

sendemi inandın benim gibi
hosgeldin canım nasılsın
iyi sayılırım canım dünden beri bi baş dönmesi var
başımı oynattıkca
bide karnım ağrıyo sanırım tuvalet problemı yuzunden
iyi hadi öyle olsun
bu arada boyu 26 cm
kilosu 518 gr. olmus
bır kalıp peynır gıbı
bayılırım peynire

kizlar ya ben cok mutsuzum esimle kavga ettik konusmuyorz
cok uzgunum ilk defa kus uyuduk defalarca yanastim bana misin demedi cok agladim bebegim rahatsiz oldu biliyorm onu da uzuyorm
zaten en cok da onu etkiledigim icin kendime kiziyorm

cok uzgunum ilk defa kus uyuduk defalarca yanastim bana misin demedi cok agladim bebegim rahatsiz oldu biliyorm onu da uzuyorm

Bu kocalari denize dokmek lazim seninki ne odunluk etti bitanem uzme bebeni bosyere

ya kıslar adetim 29 undan beri olmadı beklemedeyim test yaptım ya cok dikkatli bakınca gölge gibi gözüküyo ole pembe falan degil. yoktur demi.
gidip kan testi yaptırsammı bekleyimmi bi kac gün daha bi haftayamı tamamlayım ay cok sinir bosucu bişi ya. testte varla ayok arası cok hafifi ikiliemde kaldım vallahi.

Bu kocalari denize dokmek lazim seninki ne odunluk etti bitanem uzme bebeni bosyere

ya surekli ailesine ayip olmasin saygida kusur etmeyim diye ugrasiyo bu da beni cileden cikariyo
sunu yap bunu yap
yok yapmazsam arkamizdan ne derler mis
sanki duzgun bisey yapinca cok seviyolarda hemde hic saygida kusur etmem ama dun bana bulasma sen git demistim yanlarina gimek istemiyorm karnimda agriyo falan
kustuk bi daha da konusmadik

Syncmaster bosver niye uzuluyosun ki gitmek zorunda degilsin uzme bebegini bunun icin

melisakaktus bekle tam 1 hafta olsun bence

oflu bide gebelik testi yap bakalim ne cikacak :)

al bırını vur ötekıne
dun bende cok agladım kavga etmıstık
bugunde dustum bebege bısey oldu dıye agladım
bebeklerı cıdırtcaz karnımızda
canım uzulme barısırsınız
hamılelıkde hassasım kusurlarımı görme falan de ıdare et de altta al böyle
baktın hala küs sana ozaman uste cıkabılırsın

oflu canım sen kesın hamıssın
tebrıkler
hem demıstım sana sen kolay hamıle kalıyorsun uzulme bos yere dıye
masallah canım sanaallah nazarlardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…