Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben gideyim bi banyo yapayım da
daha şiddetlenirse doktora giderim rezil olmiimm

Biz kadinlar cok tuhafiz benimde sancim olup dra gittigimiz gun hemen banyoya girdim bacaklari kukuyu aldim jiletle dogurursam falan rezil olmiyim dedim kocam dun bacagimi gordu 1 aydir cikmadimi bunlar diyo yok dedim sancilandigim gun aldim sen manyaksin kizim senin bacagina seyine mi bakcaklar dogursan diyo malllll :)

selam canım hoşgeldin...
valla ben şimdilik adet sancısı biliyorum oda yerlerde süründüyo beni.
geçmiş olsun ne diyelim.
bebek büyüyo rahim büyüyo kasılmalar ağrılar olur.
korkma sen :)

Kizlar biz gofreti tras ettirdik sican gibi oldu bugun babasini ikna edebilirsek hazir damat trasida olmusken halvete yollim diyorum du bakalim babasi ne dicek :))))

Nasıl ya halvete nereye gidecek ki?Foto koysana kız yakışıklı olmuş mu bakalım

Gun agrisi deniyomus canim 7. aydan sonra olanlara dogum yaklastikca artarmis mide dersen bende kusmalarimin sebebinin oglum oldugunu dusunmeye basladim midemin oldugu yerde kafasi elime geliyo resmen bide hep midemi tepikliyo allah hepimizi bi avazda kurtarsin annemde dogum bittigi an kus gibi hissediyosun derdi :)

Gun agrisi deniyomus canim 7. aydan sonra olanlara dogum yaklastikca artarmis mide dersen bende kusmalarimin sebebinin oglum oldugunu dusunmeye basladim midemin oldugu yerde kafasi elime geliyo resmen bide hep midemi tepikliyo allah hepimizi bi avazda kurtarsin annemde dogum bittigi an kus gibi hissediyosun derdi :)...

Kız oflu nettin

napayım canım akşam üstü gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı
sabah ateşimi ölçtüm 36.7 ( 3 gündür böyle)
kana devlete gitcektim sigortayı yatırmamışım sağlık ocağına gittim.
zorla da olsa kan verdim yarın öğleden sonra çıkacak bide demin işte ovucan yaptım baksana geçmişte 2 sayfa öncesinde olması lazım

kızlar ben geldim hafta sonu gelemedim bağırsaklarımda rahatsızlığım var daha öncede söylemiştim ya çok kötü oldum sabah hastaneye gittim çok kanamam vardı hani 15 gün önce grip gibi oldum antibiyotik içtim ya ya ondan oldu yada stresten çünkü ne zmn üzülsem bu hastalık ortaya çıkıyor.neyse eczanede ilaçlar yoktu gelince eve getircekler eczanede bi dergi vardı onu aldım içinde çok güzel bilgiler var ben bunu daha öncede duymuştum ama bu dergide de yazıyo sizinlede paylaşayım dedim.diyoki

eğer bebek hayalleri kurmaya başladıysanız sizde partnerizinde günde 400mg folik asit alamalı.erkekteki sperm sayısını arttırıp kromozom anamolisi riskini azaltıyormuş

bundan sonra 2 kutu alcam

Evet zaten mide diyince aklıma direk sen geldin.Bence seninkini de bebik yapıyor,doğunca buruşuk dötünü ısırırız intikam almış oluruz :86:

Nasıl ya halvete nereye gidecek ki?Foto koysana kız yakışıklı olmuş mu bakalım

Foto ekleyemiyom hata veriyo yoksa eklicektim halvete bi disinin yanina yollucam babasina soyledik simdi sahibi ogle yemeginde gorursem soylucem dedi yavrusu olursa hemen bi tanede disi alirim ohhhh veterinere didim disi istiyom bi tanede bana haber ver olursa diye manyakmisin kendi cocuguna bak artik napacan ciftlik mi kuracan didi bana

gecmis olsun bebem dikkat et kendine o yaziyi bende okumustum ya nette bi yerde yada burda erkeklerde icsin evet hatta onlarda dogurup kg alsinlar ((

Evet zaten mide diyince aklıma direk sen geldin.Bence seninkini de bebik yapıyor,doğunca buruşuk dötünü ısırırız intikam almış oluruz :86:

dotunu pipisini ve toplarini babadan baska kimseye vermiyo canim benim ki sipam bi tek baba yesin mi dedigimizde tepki veriyo geri kalani isiririz hepicigimiz birden

Bence de adama hak verdim doğrusu.Derine bi abi yeter,ilerde kız kardeş yaparsın ona

yaaaa oflum o kadar güzel bi haber verdinki kendi adıma umudum arttı kanda da çıkack inş.merak etme çoooooookk mutlu oldum yaaa testin süperrrrrrr

beyaz gülüm

Oflu gördüm canım maşallah Dur bakalım sonuç gelsin de, hadi inşallah

canım bak yanına 2. isim koy demiş hem belki o da hasan demicek nerden biliyosun
ama sen zaten kararını vermişsin. bir musubet bin nasihatten iyidir diyelim ve konu kapansın 2. cocugu artık istediğin gibi isim koyarsın tatlım

kizlar ya ben cok mutsuzum esimle kavga ettik konusmuyorz
cok uzgunum ilk defa kus uyuduk defalarca yanastim bana misin demedi cok agladim bebegim rahatsiz oldu biliyorm onu da uzuyorm
zaten en cok da onu etkiledigim icin kendime kiziyorm

ay ne kıymetli aileleri var... sanki sen bilmiyosun neyin ne oldugunu bırak Allah aşkınaa... herkes kusursuz sanki

ayy cok heyecanlı günden güne koyulaşması lazım canım bir iki gün gecince yeniden yap canım
kana da gidebilirisn hem kendini hem bizi meraklandırmamış olursun

Eki Görüntüle 380794 Eki Görüntüle 380795 Eki Görüntüle 380796

kızlar daha demin yaptığım ovucannn
daha koyulaşmış sankiii...
off ben iyice umutlandımmm:18:
ü

bende ovucan yapmıştım ve anında 2 koyu cizgi cıkmıştıı laalala süper bişi ofluuuu
ooo oflum sen görmüşsün silik çizgiyi Tamamdır bu iş bebiş orda demekki işaret vermiş

şaka yaptım canım mesajımı taratırsan okursun9:

yaa çok hainsin bi an nasıl heyecanlandımmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…