ben gideyim bi banyo yapayım da
daha şiddetlenirse doktora giderim rezil olmiimm
Selam hepinize, dün gece yine kasık ağrıları uyutmadı.Yengemle konuştum daha bu neki diyor, çok normalmiş artık karnın büyüyor içinde ne varsa ağrıyacak tabi diyor.Bundan sonra ara ara böyle olacak korkma diyor.O da gece uyumuyormuş sancıdan sabah kalkıyormuş hiç sanki o ağrıları o çekmemiş gibi.Daha önce pek yaşamadığın değişik ağrılar olacak ama korkulacak bişey yok diyor.Hele 7. ayda falan artık mideye de bişeyler olacakmış, ama doğumdan sonra kuş gibi olacaksın diyor.Hayırlısı olsun bakalım.
Kizlar biz gofreti tras ettirdik sican gibi oldu bugun babasini ikna edebilirsek hazir damat trasida olmusken halvete yollim diyorum du bakalim babasi ne dicek :))))
selam canım hoşgeldin...
valla ben şimdilik adet sancısı biliyorum oda yerlerde süründüyo beni.
geçmiş olsun ne diyelim.
bebek büyüyo rahim büyüyo kasılmalar ağrılar olur.
korkma sen :)
Selam hepinize, dün gece yine kasık ağrıları uyutmadı.Yengemle konuştum daha bu neki diyor, çok normalmiş artık karnın büyüyor içinde ne varsa ağrıyacak tabi diyor.Bundan sonra ara ara böyle olacak korkma diyor.O da gece uyumuyormuş sancıdan sabah kalkıyormuş hiç sanki o ağrıları o çekmemiş gibi.Daha önce pek yaşamadığın değişik ağrılar olacak ama korkulacak bişey yok diyor.Hele 7. ayda falan artık mideye de bişeyler olacakmış, ama doğumdan sonra kuş gibi olacaksın diyor.Hayırlısı olsun bakalım.
Kız oflu nettin
Gun agrisi deniyomus canim 7. aydan sonra olanlara dogum yaklastikca artarmis mide dersen bende kusmalarimin sebebinin oglum oldugunu dusunmeye basladim midemin oldugu yerde kafasi elime geliyo resmen bide hep midemi tepikliyoallah hepimizi bi avazda kurtarsin annemde dogum bittigi an kus gibi hissediyosun derdi :)
Nasıl ya halvete nereye gidecek ki?Foto koysana kız yakışıklı olmuş mu bakalım
kızlar ben geldim hafta sonu gelemedim bağırsaklarımda rahatsızlığım var daha öncede söylemiştim ya çok kötü oldum sabah hastaneye gittim çok kanamam vardıhani 15 gün önce grip gibi oldum antibiyotik içtim ya ya ondan oldu yada stresten çünkü ne zmn üzülsem bu hastalık ortaya çıkıyor.neyse eczanede ilaçlar yoktu gelince eve getircekler eczanede bi dergi vardı onu aldım içinde çok güzel bilgiler var ben bunu daha öncede duymuştum ama bu dergide de yazıyo sizinlede paylaşayım dedim.diyoki
eğer bebek hayalleri kurmaya başladıysanız sizde partnerizinde günde 400mg folik asit alamalı.erkekteki sperm sayısını arttırıp kromozom anamolisi riskini azaltıyormuş
bundan sonra 2 kutu alcam
Evet zaten mide diyince aklıma direk sen geldin.Bence seninkini de bebik yapıyor,doğunca buruşuk dötünü ısırırız intikam almış oluruz :86:
Foto ekleyemiyom hata veriyo yoksa eklicektim halvete bi disinin yanina yollucam babasina soyledik simdi sahibi ogle yemeginde gorursem soylucem dedi yavrusu olursa hemen bi tanede disi alirim ohhhh veterinere didim disi istiyom bi tanede bana haber ver olursa diye manyakmisin kendi cocuguna bak artik napacan ciftlik mi kuracan didi bana
kayınbabamın adı hasan
eşim hasan koyalım yanınada ıstedıgın ısmı koy dıyor hatta en sınır oldugu ısımlerı sayıyorum koy dıyor
sınır etmek ıcın cagla sıkel uzay koymusya uzay koycam dıyorum koy dıyor
bende tek ısım ıstıyorum cunku ıkı ısım olursa o hasan dıyecek ben kendı koydugum ısmı
anne baba farklı hıtap edermı hıc bebegıne
dun cok kavga ettık bu yuzden
bende sabah anneme anlatıyordum
oda kocanı sevıyorsan koyacaksın dedı bende sevmıyorum hıcbırını sevmıyorum dedım ve yerde buldum kendımı
allah carptı galıba
koyacagım hatta tek hasan olsa gocunmem suan o saglıklı olsunda aklım basıma geldı ısım cokda önemlı degılmıs
2.bebegın ısmını ne koyarsan koy karısmıcam dıyor sanırım buda esımın muradı
kizlar ya ben cok mutsuzum esimle kavga ettik konusmuyorz
cok uzgunum ilk defa kus uyuduk defalarca yanastim bana misin demedicok agladim bebegim rahatsiz oldu biliyorm onu da uzuyorm
zaten en cok da onu etkiledigim icin kendime kiziyorm
ya surekli ailesine ayip olmasin saygida kusur etmeyim diye ugrasiyo bu da beni cileden cikariyo
sunu yap bunu yap
yok yapmazsam arkamizdan ne derler mis
sanki duzgun bisey yapinca cok seviyolardahemde hic saygida kusur etmem ama dun bana bulasma sen git demistim yanlarina gimek istemiyorm karnimda agriyo falan
kustuk bi daha da konusmadik
ya kıslar adetim 29 undan beri olmadı beklemedeyim test yaptım ya cok dikkatli bakınca gölge gibi gözüküyo ole pembe falan degil. yoktur demi.
gidip kan testi yaptırsammı bekleyimmi bi kac gün daha bi haftayamı tamamlayım ay cok sinir bosucu bişi ya. testte varla ayok arası cok hafifi ikiliemde kaldım vallahi.
üEki Görüntüle 380794 Eki Görüntüle 380795 Eki Görüntüle 380796
kızlar daha demin yaptığım ovucannn
daha koyulaşmış sankiii...
off ben iyice umutlandımmm:18:
şaka yaptım canım mesajımı taratırsan okursun9:
bızzzzztt ben geldim ,kaçılın ,yer açın bana da
slm kızlar nasılsınız
bızzzzztt ben geldim ,kaçılın ,yer açın bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?