Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selam bebeğim hoşgeldinnn
hoşbuldum fıstığımm ovucanlar taze fırından çıkmış maaşallah kıpkırmızı heyecan vuruyo alttan alttan hadi bakem bitanem yarın olsun biran önce:18::18::18:
yaaaa oflum o kadar güzel bi haber verdinki kendi adıma umudum arttı kanda da çıkack inş.merak etme çoooooookk mutlu oldum yaaa testin süperrrrrrr

beyaz gülüm
kuzummmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmmm
Hosgeldiniz kizlar

hoşbuldum sağolasın canım

yaaaa oflum o kadar güzel bi haber verdinki kendi adıma umudum arttı kanda da çıkack inş.merak etme çoooooookk mutlu oldum yaaa testin süperrrrrrr

beyaz gülüm
canımmmm sana umut olduysam ne mutlu bana...
inşallah senden de güzel haberler alıcaz ben inanıyorum....

Oflu gördüm canım maşallah Dur bakalım sonuç gelsin de, hadi inşallah
maşallah subhanallahhh
inşallah kanda da çıkar yaa stres oldum

ayyy ciddi msin ovucan inanılmaz koyu ya ben 13. günü gördüm kopkoyu çizgiyi valla :))
bakalım inşallah bebek ordadır.
benden çok babası sevinr..
hatta dün sordum hamileysem sigarayı bırakır mısın diye
bırakırım tabi dedi

merhaba kızlar bugun hormon tahlılı yaptırdım saat 14 de sonuclarımı alıcam ama cıldırcam ya bi türlü vakit geçiremiyorum saat hiç mi ilerlemez korkuyorum biraz biraz merakediyorum karışığım anlıcanız ne olur dua edin sorun çıkmasın bebegime kavuşim bende

Eli bos mu geldiniz hani caylar kekler borekler :) bizim burda gelene ikram edilmiyo gelenden bekleniyo

ay sorma 2 gündür full çalışyrm zaten bana börek deme
dün eşimin doğumgünüydü kahvaltı sofrası hazırladım ona ,bugün işyerine börek yapıp getirdim ,artık poğaça börek göresim yok
yoksa kusacağım
hem hoşgeldin ikramını sizin yapmanız lazım ,ne kadar kabasınız ula öyle
Hoşgeldin anlat eş, çocuk ne var ne yok?

hb.
anlatayım efem
29 yaşındayım ..
mayısta 2 yıl olacak korunmyı bırakalı ..
sebepsiz infertilite bizimki , 1 aşılama denedim tutmadı ,artık tüp bebek yolları gözüküyor

evet canım kırmızı çıktılar
yarın olsun tavana vuralım beraber sevinçten inşallahh

hoşbulduk
ne getirsem ne getirsem ,hepinize birer tane bebe atıyorum yukardan ,tutun

hoşbulduk sefalar getirdik

canım ah ahhh bi leylekleri göremedik yawwss

vauuv iki güzel haber hehehe hem sigara bırakılcak hem bebiş gelicek
valla benim ovuda hemen cıkmıştı ki hamiş değilsen cıkmıyo genelde gerci burda herseyi gördük ama

Hayırlısı olsun, burda aşılama yapan arkadaşlar var ama onlar birden fazla denediler.Sen mi ikinciyi istemedin?

Stres yapma rahat ol, her şeye hazırlıklıyız, varsa çok sevineceğiz yoksa bir ay sonra seviniriz biz de.Sakın stres yapma bol su ve coraspin
dün içmeyi unuttum coraspini.
akşam yatarken içtim
bugünde 12de aldım.
bundan sonra aynı saatte alırım...

ayy inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bende gebelik sandım biran canım hormonmuş inş sorun çıkmaz bizede yaz hemen emi kuzum rahat ol sıkıntı etme
evet canım kırmızı çıktılar
yarın olsun tavana vuralım beraber sevinçten inşallahh

inşşşş balım inş hadi bakalım vallaha diyorum yaa ovucandan dolayı umutluyum o yüzden eminim diyorum bakalım hayırlısı olsun bitanem:18::18:

inş. göreceğiz merak etme

Hayırlısı olsun, burda aşılama yapan arkadaşlar var ama onlar birden fazla denediler.Sen mi ikinciyi istemedin?
sağolasın
aşılamanın normal yoldan hiçbir farkı yok da ondan denemeyi düşünmüyorum ,hele de sebepsiz infertilitede hiçbir anlamı yok ,boşuna zaman ve para kaybı ..ben direk en yüksek şansı olan tüp bebek denemek istiyorum aşılama ile uğraşmak istemiyorum ..

İnşallah sorun çıkmaz canım, er ya da geç bebişlere kavuşacağız

İnşallah isteyen herkes bebişine kavuşur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…