bızzzzztt ben geldim ,kaçılın ,yer açın bana da
hoşbuldukhoşgeldin delikızz mışsın harbidennn
eee ne haberler getirdin bizee
Hosgeldiniz kizlar
Hosgeldiniz kizlar
Gel otur gel.Kız az yemek ye bak kuruyup kalmışsın az ele gel.
hoşbulduk
ne getirsem ne getirsem ,hepinize birer tane bebe atıyorum yukardan ,tutun
hoşbulduk sefalar getirdik
oturamam ,oturup duruyorum zaten ,rahatlık batıyo kalkmam lazım
sorma yaa kıtlıktan kaçtım buralara ,iş verdiler çalışıyorum işte
hoşbuldum fıstığımm ovucanlar taze fırından çıkmış maaşallah kıpkırmızı heyecan vuruyo alttan alttan hadi bakem bitanem yarın olsun biran önce:18::18::18:selam bebeğim hoşgeldinnn
kuzummmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmmmyaaaa oflum o kadar güzel bi haber verdinki kendi adıma umudum arttı kanda da çıkack inş.merak etme çoooooookk mutlu oldum yaaa testin süperrrrrrr
beyaz gülüm
Hosgeldiniz kizlar
canımmmm sana umut olduysam ne mutlu bana...yaaaa oflum o kadar güzel bi haber verdinki kendi adıma umudum arttı kanda da çıkack inş.merak etme çoooooookk mutlu oldum yaaa testin süperrrrrrr
beyaz gülüm
maşallah subhanallahhhOflu gördüm canım maşallahDur bakalım sonuç gelsin de, hadi inşallah
canım bak yanına 2. isim koy demiş hem belki o da hasan demicek nerden biliyosun
ama sen zaten kararını vermişsin. bir musubet bin nasihatten iyidir diyelim ve konu kapansın 2. cocugu artık istediğin gibi isim koyarsın tatlım
ay ne kıymetli aileleri var... sanki sen bilmiyosun neyin ne oldugunu bırak Allah aşkınaa... herkes kusursuz sanki
ayy cok heyecanlı günden güne koyulaşması lazım canım bir iki gün gecince yeniden yap canım
kana da gidebilirisn hem kendini hem bizi meraklandırmamış olursun
ü
bende ovucan yapmıştım ve anında 2 koyu cizgi cıkmıştıı laalala süper bişi ofluuuu
ooo oflum sen görmüşsün silik çizgiyi Tamamdır bu işbebiş orda demekki işaret vermiş
yaa çok hainsin bi an nasıl heyecanlandımmmm
Eli bos mu geldiniz hani caylar kekler borekler :) bizim burda gelene ikram edilmiyo gelenden bekleniyo
Hoşgeldin anlat eş, çocuk ne var ne yok?
hoşbuldum fıstığımm ovucanlar taze fırından çıkmış maaşallah kıpkırmızı heyecan vuruyo alttan alttan hadi bakem bitanem yarın olsun biran önce:18::18::18:
kuzummmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşbuldum sağolasın canım
maşallah subhanallahhh
inşallah kanda da çıkar yaa stres oldum
hoşbulduk
ne getirsem ne getirsem ,hepinize birer tane bebe atıyorum yukardan ,tutun
hoşbulduk sefalar getirdik
canımmmm sana umut olduysam ne mutlu bana...
inşallah senden de güzel haberler alıcaz ben inanıyorum....
maşallah subhanallahhh
inşallah kanda da çıkar yaa stres oldum
ayyy ciddi msin ovucan inanılmaz koyu ya ben 13. günü gördüm kopkoyu çizgiyi valla :))
bakalım inşallah bebek ordadır.
benden çok babası sevinr..
hatta dün sordum hamileysem sigarayı bırakır mısın diye
bırakırım tabi dedi
ay sorma 2 gündür full çalışyrm zaten bana börek deme
dün eşimin doğumgünüydü kahvaltı sofrası hazırladım ona ,bugün işyerine börek yapıp getirdim ,artık poğaça börek göresim yok
yoksa kusacağım
hem hoşgeldin ikramını sizin yapmanız lazım ,ne kadar kabasınız ula öyle
hb.
anlatayım efem
29 yaşındayım ..
mayısta 2 yıl olacak korunmyı bırakalı ..
sebepsiz infertilite bizimki , 1 aşılama denedim tutmadı ,artık tüp bebek yolları gözüküyor
dün içmeyi unuttum coraspini.Stres yapma rahat ol, her şeye hazırlıklıyız, varsa çok sevineceğiz yoksa bir ay sonra seviniriz biz de.Sakın stres yapma bol su ve coraspin
ayy inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhcanım ah ahhh bi leylekleri göremedik yawwss
vauuv iki güzel haber hehehe hem sigara bırakılcak hem bebiş gelicek
valla benim ovuda hemen cıkmıştı ki hamiş değilsen cıkmıyo genelde gerci burda herseyi gördük ama
bende gebelik sandım biran canım hormonmuş inş sorun çıkmaz bizede yaz hemen emi kuzum rahat ol sıkıntı etmemerhaba kızlar bugun hormon tahlılı yaptırdım saat 14 de sonuclarımı alıcam ama cıldırcam ya bi türlü vakit geçiremiyorum saat hiç mi ilerlemez korkuyorum biraz biraz merakediyorum karışığım anlıcanız ne olur dua edin sorun çıkmasın bebegime kavuşim bende
evet canım kırmızı çıktılar
yarın olsun tavana vuralım beraber sevinçten inşallahh
inş. göreceğiz merak etmecanım ah ahhh bi leylekleri göremedik yawwss
vauuv iki güzel haber hehehe hem sigara bırakılcak hem bebiş gelicek
valla benim ovuda hemen cıkmıştı ki hamiş değilsen cıkmıyo genelde gerci burda herseyi gördük ama
sağolasınHayırlısı olsun, burda aşılama yapan arkadaşlar var ama onlar birden fazla denediler.Sen mi ikinciyi istemedin?
merhaba kızlar bugun hormon tahlılı yaptırdım saat 14 de sonuclarımı alıcam ama cıldırcam ya bi türlü vakit geçiremiyorum saat hiç mi ilerlemez korkuyorum biraz biraz merakediyorum karışığım anlıcanız ne olur dua edin sorun çıkmasın bebegime kavuşim bende
inş. göreceğiz merak etme
sağolasın
aşılamanın normal yoldan hiçbir farkı yok da ondan denemeyi düşünmüyorum ,hele de sebepsiz infertilitede hiçbir anlamı yok ,boşuna zaman ve para kaybı ..ben direk en yüksek şansı olan tüp bebek denemek istiyorum aşılama ile uğraşmak istemiyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?