Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Gamze sabah yazmıştın dün kötü bir akşamdı diye sonra gittin.Ne oldu hayırdır?

Elisim sorma bende bi ishal aksam tutamiyorum resmen karin agrisindan bittim kocamda dalga geciyo yatarken naylon serelim altina diye berbatti bi yandanda kusma mide bulantisi alttan ustten gidiyodum yani aksam ((

Eki Görüntüle 380876 Eki Görüntüle 380875

dün akşam yaptığım test..
sabaha kadar durunca baya koyulaşmışş

Oflu valla sakin ol,bak testler falan çok güzel umutluyuz gerçekten ama gözünü seveyim sakin ol.Şimdi sakin sakin yarını bekleyelim,ben senden çok korkuyom, stresli, panik bir yapın var olaki değer biraz altında çıksa haftayla uyumlu olmasa (ki bu çok çok normal,herkesin başına gelir burda da gördük) seni nasıl zaptedecez bilmiyom yani :18: Allah aşkına ne değerlere ne de başka bişeye takılma şimdi

kuzum yazdıklarını okuyunca strese girdim.
bu sefer öyle olmayacak gayet sakinim.
size gösterdim sadece :)
siz oldukça stresim az merak etme bebeğimm

Bizde boyle sekerim hamislerimize nazar degdi kicimizi kaldirip yapamiyoz ki ikram edelim e bekleyenlerde arada kaciyo ikramimiz yok yani suan :) o yuzden gelenlerden bekliyoruk 19 kg almis olrak hala borek kek diyom ayip bana beee (

Show tvde ali tezel var adam inatla dogum bedava diyo hastanelerin en faazla ozel hastaneyse 350 tl para isteme haklari varmis onuda mahkemeye basvurursan geri aliyomusun anam hastaneler bizi kazikliyo ariyorum dusmuyo ki

kuzum yazdıklarını okuyunca strese girdim.
bu sefer öyle olmayacak gayet sakinim.
size gösterdim sadece :)
siz oldukça stresim az merak etme bebeğimm

Üçkağıtçı seni, le seni rahatlacaz diye göbeğimiz çatladıydı Oldu o zaman ben bişey demeyim sen rahat ol yiter

oflu testin çok güzel maşallah
hadi bakalım
kan testine gittin mi?

bu arada selamlar herkese

gamze ishal mi oldun? bişey dokundu heralde
geçmiş olsun

Show tvde ali tezel var adam inatla dogum bedava diyo hastanelerin en faazla ozel hastaneyse 350 tl para isteme haklari varmis onuda mahkemeye basvurursan geri aliyomusun anam hastaneler bizi kazikliyo ariyorum dusmuyo ki

Öyle gamzem ama onlar aldıklarını doğum parası diye yazmıyolarmış şu parası bu parası diye masraf yazıyolarmış bi arkadaş demişti ne kadar doğru bilmiyom tabi.

MART AYI LİSTESİ

PeriMeri------------20 mart
arestera------------23 mart
melisakaktus--------27 mart

NİSAN AYI LİSTESİ

esraik---------1 nisan
SueSue------------2 nisan
OfLu ---------- 3 nisan
gulum2011----------4 nisan
umutege16 -----------5 nisan
berceste_-----------5 nisan
avniye-----------5 nisan
elif5454 -----------8 nisan
lovely17 ----------9 nisan
jaleda -----------12 nisan
hulyaemrah-----------14 nisan
elibeses----------15 nisan
_figen_-----------18 nisan
ozim84 ------------21 nisan
byzglm-------------24 nisan
gulbebek ----------25 nisan
everythingwillbegreat --------30 nisan
rosess--------???

hadi bakalım
kan testine gittin mi?

geçmiş olsun

Ferda hoşgeldin, yatak geldi mi? Eşime gösterdim aklına yattı, sen nasıl buldun sanırım ben de alacağım ama 2-3 ay sonra tabi.Bir de topu sormadık ya o nasıl?

Elisim sorma bende bi ishal aksam tutamiyorum resmen karin agrisindan bittim kocamda dalga geciyo yatarken naylon serelim altina diye berbatti bi yandanda kusma mide bulantisi alttan ustten gidiyodum yani aksam ((

Gamze noldu kız böyle ishal falan, gebelikle alakası var mı ishalin?Sağlık ocağına bir yere gitsen ya.Bişey dokunmuş olmasın?

Ferda hoşgeldin, yatak geldi mi? Eşime gösterdim aklına yattı, sen nasıl buldun sanırım ben de alacağım ama 2-3 ay sonra tabi.Bir de topu sormadık ya o nasıl?

hoşbuldum canım
evet beşik geldi
ama demonte olarak geliyor ismi gibi
henüz kurmadık biz de
nisan sonunda kurucaz
güzel olacağına eminim ama
daha önce dolabını kurduk zaten gayet kaliteli malzemesi
kurunca yazarım

topları denedim
bulaşık makinası için yarım tablet kullanıyorum
önceden lekeli kalıyordu yarım tabletle, şimdi gıcır gıcır
ufak da olsa etkisi var gibi, ya da benimki psikolojik
çamaşırı da denedim
deterjanı biraz azalttım sonuç aynı
bilemiyorum etkisi var mı yok mu
ama var gibi

Peki kokusunda bir fark var mı?

oflum baya kızarmış ama hadi bakalım yinede sakin olalım elis haklı bak okuyunca tırstım:18: ama inş umutluyuz yani hayırlısı
sakinim kızlarrrrrrrrr :)))

Üçkağıtçı seni, le seni rahatlacaz diye göbeğimiz çatladıydı Oldu o zaman ben bişey demeyim sen rahat ol yiter
rahatım bebeğim sağol desteğin içinnn

hadi bakalım
kan testine gittin mi?

geçmiş olsun
sağol ferdam sağlık ocağına verdim bugün kanı yarın öğleden sonra çıkacakmış.
bekle anam bekle.
ama ovucan baya kızarık çıkmış dimi.
3 gündür böyle ama bugün daha koyu sankinazar:
dua edin bana bu sefer bebeğim benimle olsun

pozitiftir canım büyük ihtimalle
yarın sonucu alınca tam seviniriz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…