yaaa kızlar size bişey dicem.
yarın kanda gebelik çıkarsa eşime söylemeli miyim ?
yoksa bekliyim mi biraz:26:
cnm hosgeldinn
o neymis cnm ne ilaci öyle
yaaa kızlar size bişey dicem.
bence söyle oflum onunda seninle birlikte sevinmeye ihtiyacı var saklamayaaa kızlar size bişey dicem.
Kiz manyakmisin soyle tabi adama yani sonradan sakladigini ogrenirse daha cok kizmaz mi aslinda ogrendigini bilmese keseyi gorunce ultrason fotosunu versen adet gelmiyo diye gittim hamileymisim desen de olurrr
cnm bağırsaklarımdan rahatsızlığım var 1 haftadır çok fenayım onun ilacı
ya cnm sen nasıl düşünüyosun?2 gün sonra değerin 2.ye katlayınca da söyleyebilirsin ben heralde öyle yapardım
bence söyle oflum onunda seninle birlikte sevinmeye ihtiyacı var saklama
Kizlar uzandim simdi ben suan sag tarafima dogru uzanmis olarak elimde tel yaziyom size uzaninca sol tarafimda bir sanci ama oyle boyle degil kesildi sanki icimde bisey simdide hafifledi ama agriyo niye ki cok korktum ben simdi
insallah cnmm hayirlisi olsun
bence söyle cnmm
herşeyi ilk önce siz öğreniyosunuz ona fırsat kalmıyoo
Kizlar uzandim simdi ben suan sag tarafima dogru uzanmis olarak elimde tel yaziyom size uzaninca sol tarafimda bir sanci ama oyle boyle degil kesildi sanki icimde bisey simdide hafifledi ama agriyo niye ki cok korktum ben simdi
en azından değer 2 katına çıkarsa diye düşünüyorum söyliyim..
çıkmasa da zaten ama illa öğrenicek o da var...
sizin eve bi ultrason makinası şartyada ebe bi arkadaş ne güzel olurdu
yani benim başıma geldi diye öyle diyorum kuzum .gerçi o zmn geldiğinde dayanamaz hemen söylerim heralde ama çevredekilere söylemiycem
bu hastalık çıkmasa ben baya baya bu ay bebiş halvetlerine başlamayı düşüyordum ama şimdi bi ton ilaç içcem
sizin eve bi ultrason makinası şartyada ebe bi arkadaş ne güzel olurdu
yani benim başıma geldi diye öyle diyorum kuzum .gerçi o zmn geldiğinde dayanamaz hemen söylerim heralde ama çevredekilere söylemiycem
bu hastalık çıkmasa ben baya baya bu ay bebiş halvetlerine başlamayı düşüyordum ama şimdi bi ton ilaç içcem
okudum beğendim bile eminem bende 1 nisan şakası yapcaktım size hamişim diye ama giremedimmm
evetttt önce bizzzzzzherşeyi ilk önce siz öğreniyosunuz ona fırsat kalmıyoo
bewncede söle gülüm kanda pozitif cıkarsa garanti oluyo zaten beiş.
ben ögrenince güzel bi sofra hazırlayıp kırmızı sarap larımızı yudumlarken bi anda sölemeyi düşünüyorum romantik romantikah o günler gelse bi.
cnm bağırsaklarımdan rahatsızlığım var 1 haftadır çok fenayım onun ilacı
ya cnm sen nasıl düşünüyosun?2 gün sonra değerin 2.ye katlayınca da söyleyebilirsin ben heralde öyle yapardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?