Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yaaa kızlar size bişey dicem.
yarın kanda gebelik çıkarsa eşime söylemeli miyim ?
yoksa bekliyim mi biraz:26:

Kiz manyakmisin soyle tabi adama yani sonradan sakladigini ogrenirse daha cok kizmaz mi aslinda ogrendigini bilmese keseyi gorunce ultrason fotosunu versen adet gelmiyo diye gittim hamileymisim desen de olurrr

cnm hosgeldinn
o neymis cnm ne ilaci öyle

cnm bağırsaklarımdan rahatsızlığım var 1 haftadır çok fenayım onun ilacı

yaaa kızlar size bişey dicem.
yarın kanda gebelik çıkarsa eşime söylemeli miyim ?
yoksa bekliyim mi biraz:26:

ya cnm sen nasıl düşünüyosun?2 gün sonra değerin 2.ye katlayınca da söyleyebilirsin ben heralde öyle yapardım

okudum beğendim bile eminem bende 1 nisan şakası yapcaktım size hamişim diye ama giremedimmm

Kiz manyakmisin soyle tabi adama yani sonradan sakladigini ogrenirse daha cok kizmaz mi aslinda ogrendigini bilmese keseyi gorunce ultrason fotosunu versen adet gelmiyo diye gittim hamileymisim desen de olurrr

en azından değer 2 katına çıkarsa diye düşünüyorum söyliyim..
çıkmasa da zaten ama illa öğrenicek o da var...

Kizlar uzandim simdi ben suan sag tarafima dogru uzanmis olarak elimde tel yaziyom size uzaninca sol tarafimda bir sanci ama oyle boyle degil kesildi sanki icimde bisey simdide hafifledi ama agriyo niye ki cok korktum ben simdi

Kizlar uzandim simdi ben suan sag tarafima dogru uzanmis olarak elimde tel yaziyom size uzaninca sol tarafimda bir sanci ama oyle boyle degil kesildi sanki icimde bisey simdide hafifledi ama agriyo niye ki cok korktum ben simdi

kız kötü düşünme.
sen artık biraz yat dinlen yani zahmet olacakkk

herşeyi ilk önce siz öğreniyosunuz ona fırsat kalmıyoo

bewncede söle gülüm kanda pozitif cıkarsa garanti oluyo zaten beiş.
ben ögrenince güzel bi sofra hazırlayıp kırmızı sarap larımızı yudumlarken bi anda sölemeyi düşünüyorum romantik romantik ah o günler gelse bi.

kalkayım çorbamı yapayım bide tavuk sote yapıcam.
eşim gelir 1 saate
öpüyorum yavrularım:

sizin eve bi ultrason makinası şartyada ebe bi arkadaş ne güzel olurdu

en azından değer 2 katına çıkarsa diye düşünüyorum söyliyim..
çıkmasa da zaten ama illa öğrenicek o da var...

yani benim başıma geldi diye öyle diyorum kuzum .gerçi o zmn geldiğinde dayanamaz hemen söylerim heralde ama çevredekilere söylemiycem

bu hastalık çıkmasa ben baya baya bu ay bebiş halvetlerine başlamayı düşüyordum ama şimdi bi ton ilaç içcem

Sart valla piyangodan cikmadi ki para alalim

Sart valla piyangodan cikmadi ki para alalim...

okudum beğendim bile eminem bende 1 nisan şakası yapcaktım size hamişim diye ama giremedimmm

herşeyi ilk önce siz öğreniyosunuz ona fırsat kalmıyoo
evetttt önce bizzzzzz

melisssaaaaaaaaaaaaaaa çatlak arkadaşım bak belitilerime gebeyim işteeee

kızlar ya ben kesi hamileyim bakın belirtileri sayıyorum
1:çok sıcak olunca yanıyorum
2:hava soğuk olunca üşüyorum
3:karnım toksa canımm hiiiiiç birşey istemiyo
4:ama aç olunca herşeyi yiyorum
5:çaya 3 kaşık şeker atınca çok şekerli geliyo
6:yemek sıcak olunca ağzım yanıyo
7:ama soğuk oluncada tadı olmuyo
8:gece 1 den sonra uyku basıyo
9:sabah 6 da uyanmak zor geliyo
10:birde çişimi çok tutunca sıkışıyorum
bu belirtilere göre ben kesinnn hamileyimmm değilmi kızlarrrrrrrrr

Kizlar 5.5 aylik 550 gr bi bebe dogmus 3 kere kalbi durmus drlar yasamaz demis ama 2800 gr olmus turp gibi masallah :)) annesi yuksek tansiyondan erken dogum yapmis ( bende yuksek tansiyon hastasiyim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…