Kizlar 5.5 aylik 550 gr bi bebe dogmus 3 kere kalbi durmus drlar yasamaz demis ama 2800 gr olmus turp gibi masallah :)) annesi yuksek tansiyondan erken dogum yapmis( bende yuksek tansiyon hastasiyim (
oooooooooooo senin belirtilerin benimkinden fazla len sen kesin hamişssinevetttt önce bizzzzzz
melisssaaaaaaaaaaaaaaa çatlak arkadaşım bak belitilerime gebeyim işteeee
kızlar ya ben kesi hamileyim bakın belirtileri sayıyorum
1:çok sıcak olunca yanıyorum
2:hava soğuk olunca üşüyorum
3:karnım toksa canımm hiiiiiç birşey istemiyo
4:ama aç olunca herşeyi yiyorum
5:çaya 3 kaşık şeker atınca çok şekerli geliyo
6:yemek sıcak olunca ağzım yanıyo
7:ama soğuk oluncada tadı olmuyo
8:gece 1 den sonra uyku basıyo
9:sabah 6 da uyanmak zor geliyo
10:birde çişimi çok tutunca sıkışıyorum
bu belirtilere göre ben kesinnn hamileyimmm değilmi kızlarrrrrrrrr
hosgeldin cnmmm yarasin bebiseeee
sizin eve bi ultrason makinası şartyada ebe bi arkadaş ne güzel olurdu
yani benim başıma geldi diye öyle diyorum kuzum .gerçi o zmn geldiğinde dayanamaz hemen söylerim heralde ama çevredekilere söylemiycem
bu hastalık çıkmasa ben baya baya bu ay bebiş halvetlerine başlamayı düşüyordum ama şimdi bi ton ilaç içcem
canım ALLAH korusun sen tam zamanında doğurucaksın inşallah merak etme sadece çok sitres yapma ve tansiyonunu çıkartan herşeyden uzakdurKizlar 5.5 aylik 550 gr bi bebe dogmus 3 kere kalbi durmus drlar yasamaz demis ama 2800 gr olmus turp gibi masallah :)) annesi yuksek tansiyondan erken dogum yapmis( bende yuksek tansiyon hastasiyim (
Ben geldim,magnezyumum da geldi içtim ohhh yarasın
Allah ailesine bağışlasın inşallah, gamze böyle haberleri okuyup izleyip canını sıkma.Bi sürü tansiyon hastası zamanında güzelce doğumunu yaptı,sen de güzelce zamanında yapacaksın inşallah.
çok üzüldümkızlar benim kırmızılar geldi ne yazik kiiiiii hayırlısı olsun iyi ki test yapmamışım
benim eşim iyidireşimin bişey alması ölümhem zaten işden geç çıkıyor , bide ben her markayı herşeyi sevmiyorum yemiyorum. geçen bir çay al dedim, 6 kere aradı ben o yüzden alışverişe onunla beraber haftada bir çıkıyorum, unuttuğum bişey olursada gelirken kendim alıyorum. Ekmek bile al desem gider en yanıklarından alır gelir
pişirip ye ama bence pişirmeden yemehiç beceremez anacım. hamile kaldığımdan beri çiğ et yiyemiyorum diyorum. adam gidiyor salam alıyor yiyemem diyorum yerine pastırma alıyor
ben kendi işimi kendim yaparım, böyle daha sağlıklı
Bu arada hamişler ben pastırma yemek istiyorum zararı olurmuki :26:
ben sucuk yiyorumben ilk 3 ayın içindeyken yedim hemde salak gibi
bilmeyince insan
Allahtan bişi olmadı
sucuk filan yiyesim oluyo bazen
bi gün midem bulanmıştı onu getiriyorum aklıma geçiyo isteğim
canım ALLAH korusun sen tam zamanında doğurucaksın inşallah merak etme sadece çok sitres yapma ve tansiyonunu çıkartan herşeyden uzakdur
ohhh afiyet olsun hoşgeldin sexsi gibeeee
oooooooooooo senin belirtilerin benimkinden fazla len sen kesin hamişssin
canım ALLAH korusun sen tam zamanında doğurucaksın inşallah merak etme sadece çok sitres yapma ve tansiyonunu çıkartan herşeyden uzakdur
ohhh afiyet olsun hoşgeldin sexsi gibeeee
Isallah canim ya ama yine sanci girdi ustunede bu haber cikti korktum
Ben uzak duruyomda onlar durmuyo ki kocamin yegeni msj atti gecen sizden gectim cocugunuzun canina alacam yazmis bende aradim ben gamze kimin cocugunu alacan dedim kes lan a... k... dedi bende msj cektim s....zlik yapma adamsan gel al cocugumu ben evimdeyim yazdim dun kayinbabam ariyo senin karin msj cekmis diye hesap soruyo gelde yukselmesin tansiyonun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?