Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kizlar 5.5 aylik 550 gr bi bebe dogmus 3 kere kalbi durmus drlar yasamaz demis ama 2800 gr olmus turp gibi masallah :)) annesi yuksek tansiyondan erken dogum yapmis ( bende yuksek tansiyon hastasiyim (

Allah ailesine bağışlasın inşallah, gamze böyle haberleri okuyup izleyip canını sıkma.Bi sürü tansiyon hastası zamanında güzelce doğumunu yaptı,sen de güzelce zamanında yapacaksın inşallah.

oooooooooooo senin belirtilerin benimkinden fazla len sen kesin hamişssin

Geçmiş olsun, inşallah çabuk geçer canım sen de başlarsın bu ay.

Kizlar 5.5 aylik 550 gr bi bebe dogmus 3 kere kalbi durmus drlar yasamaz demis ama 2800 gr olmus turp gibi masallah :)) annesi yuksek tansiyondan erken dogum yapmis ( bende yuksek tansiyon hastasiyim (
canım ALLAH korusun sen tam zamanında doğurucaksın inşallah merak etme sadece çok sitres yapma ve tansiyonunu çıkartan herşeyden uzakdur
Ben geldim,magnezyumum da geldi içtim ohhh yarasın

ohhh afiyet olsun hoşgeldin sexsi gibeeee

Allah ailesine bağışlasın inşallah, gamze böyle haberleri okuyup izleyip canını sıkma.Bi sürü tansiyon hastası zamanında güzelce doğumunu yaptı,sen de güzelce zamanında yapacaksın inşallah.

Isallah canim ya ama yine sanci girdi ustunede bu haber cikti korktum

kızlar benim kırmızılar geldi ne yazik kiiiiii hayırlısı olsun iyi ki test yapmamışım
çok üzüldüm
ama sağlık olsun demekten başka bişey gelmiyor elden

benim eşim iyidir
artık öğrendi ne yerim ne yemem ona göre alıyor
markalarımız da sabit zaten

pişirip ye ama bence pişirmeden yeme

ben ilk 3 ayın içindeyken yedim hemde salak gibi
bilmeyince insan
Allahtan bişi olmadı
sucuk filan yiyesim oluyo bazen
bi gün midem bulanmıştı onu getiriyorum aklıma geçiyo isteğim
ben sucuk yiyorum
eşim güzelce pişiriyor

canım ALLAH korusun sen tam zamanında doğurucaksın inşallah merak etme sadece çok sitres yapma ve tansiyonunu çıkartan herşeyden uzakdur

ohhh afiyet olsun hoşgeldin sexsi gibeeee

Ben uzak duruyomda onlar durmuyo ki kocamin yegeni msj atti gecen sizden gectim cocugunuzun canina alacam yazmis bende aradim ben gamze kimin cocugunu alacan dedim kes lan a... k... dedi bende msj cektim s....zlik yapma adamsan gel al cocugumu ben evimdeyim yazdim dun kayinbabam ariyo senin karin msj cekmis diye hesap soruyo gelde yukselmesin tansiyonun

Oyyy sanki biri karın boşluğumdan dışarı doğru göbeğimi itiyor resmen noluyor içerde ya !!!

selam kızlar nasılsınız?

azracım nasılsın tatlım iyimisin? bebiş nasıl?

aaaa manyakmı ne zoru neymiş sizinle ve daha doğmamış çocukla şikayet etsene canım tehdit bu valla sinirlerim zıpladı terbiyesize bak sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…