Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kizlar 5.5 aylik 550 gr bi bebe dogmus 3 kere kalbi durmus drlar yasamaz demis ama 2800 gr olmus turp gibi masallah :)) annesi yuksek tansiyondan erken dogum yapmis ( bende yuksek tansiyon hastasiyim (

canım o büyük ihtimalle normal tansiyondan değildir
preeaklampsiden o kadar erken dogurmustur
korkma sen

neyse kızlar bende kaçtım
gamze sende lütfen sakin ol havlayan köpek ısırmaz boşver

canim bebisi hissedebiliyormusun sen ?

Hergün değil.Bir de öyle tekme de atmıyor henüz kasları o kadar olmamış cici annesi, sadece balık gibi bir şey hop kayıyor duruyor,anlık yani.Ağzımın suyu akıyor bekliyorum ama cık ne zaman işine gelirse minik adamın.

aaaa manyakmı ne zoru neymiş sizinle ve daha doğmamış çocukla şikayet etsene canım tehdit bu valla sinirlerim zıpladı terbiyesize bak sen

Ne sikayet edicem kayinbaba gelir bir iki gune ben dicegim lafi biliyorum ona kaynanam allahi var evlerine gitmis suratlarina etmis anasinin babasinin yengesine nasi kufur eder diye iste ondan 1 gun sonra sancidan hastanelik oldum ben kocam bi dogarsa bu cocuk erkenden oldurecem onu diyip durdu neler cekiyorum ben be isallahhh cok uzaklara giderimde hepsinden kurtulurum

sen de ne psikopat bir aileye düşmüşsün valla
neyseki kocan iyi

oyy yer onu kayinvalidesi
hissetmeye baslasak birde harika olcak

kızlarr bişi sorcam
yaş maya yoksa hamur mayalamak için poşet kuru mayalardan kullanılabilir mi dr otker

Canim ben hic yasmaya kullanmadim hep kuru maya kullaniyorum arada ekmek yapmak icin bi bardakta sicak suyla erit oyle yogur hamurunu

kızlarr bişi sorcam
yaş maya yoksa hamur mayalamak için poşet kuru mayalardan kullanılabilir mi dr otker

Ben kullanıyorum, ama üzerine limon sık iyice köpürüyor daha iyi oluyor.Senin orda bim yok muydu bimin tek kullanımlık yaş maya paketleri var fena değil.Çıkamam dersen o başka tabi

Sen hissediyor muyusun?Bu arada ben bu bahsettiğim durumu baya oldu 13 haftadan beri hissediyorum.Ebeye sordum hissedersin dedi ben de ordan biliyorum.

Daha dur ne hareketler yapacak buyudukce tekme tokat girisiyolar :)))

Boşver canım hiçbir şey yapamazlar,kime ne yapıyorlar ya eşin onların başına neler getirir.Dur sen sağsağlim doğur da inşallah düzeninizi oturtursunuz her şey bi yere kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…