Kizlar 5.5 aylik 550 gr bi bebe dogmus 3 kere kalbi durmus drlar yasamaz demis ama 2800 gr olmus turp gibi masallah :)) annesi yuksek tansiyondan erken dogum yapmis( bende yuksek tansiyon hastasiyim (
selam kızlar nasılsınız?
azracım nasılsın tatlım iyimisin? bebiş nasıl?
Oyuncak sepeti dimi canim bu bende buna benzer bisiy begendim benim begendigimde ayicik vardi :)
canim bebisi hissedebiliyormusun sen ?
aaaa manyakmı ne zoru neymiş sizinle ve daha doğmamış çocukla şikayet etsene canım tehdit bu valla sinirlerim zıpladı terbiyesize bak sen
neyse kızlar bende kaçtım
gamze sende lütfen sakin ol havlayan köpek ısırmaz boşver
Ne sikayet edicem kayinbaba gelir bir iki gune ben dicegim lafi biliyorum ona kaynanam allahi var evlerine gitmis suratlarina etmis anasinin babasinin yengesine nasi kufur eder diye iste ondan 1 gun sonra sancidan hastanelik oldum ben kocam bi dogarsa bu cocuk erkenden oldurecem onu diyip durdu neler cekiyorum ben be isallahhh cok uzaklara giderimde hepsinden kurtulurum
kızlarr bişi sorcam
yaş maya yoksa hamur mayalamak için poşet kuru mayalardan kullanılabilir mi dr otker
Hergün değil.Bir de öyle tekme de atmıyor henüz kasları o kadar olmamış cici annesi, sadece balık gibi bir şey hop kayıyor duruyor,anlık yani.Ağzımın suyu akıyor bekliyorum ama cık ne zaman işine gelirse minik adamın.
kızlarr bişi sorcam
yaş maya yoksa hamur mayalamak için poşet kuru mayalardan kullanılabilir mi dr otker
kızlarr bişi sorcam
oyy yer onu kayinvalidesi
hissetmeye baslasak birde harika olcak
kızlarr bişi sorcam
Sen hissediyor muyusun?Bu arada ben bu bahsettiğim durumu baya oldu 13 haftadan beri hissediyorum.Ebeye sordum hissedersin dedi ben de ordan biliyorum.
Ne sikayet edicem kayinbaba gelir bir iki gune ben dicegim lafi biliyorum ona kaynanam allahi var evlerine gitmis suratlarina etmis anasinin babasinin yengesine nasi kufur eder diye iste ondan 1 gun sonra sancidan hastanelik oldum ben kocam bi dogarsa bu cocuk erkenden oldurecem onu diyip durdu neler cekiyorum ben be isallahhh cok uzaklara giderimde hepsinden kurtulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?