Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Sen hissediyor muyusun?Bu arada ben bu bahsettiğim durumu baya oldu 13 haftadan beri hissediyorum.Ebeye sordum hissedersin dedi ben de ordan biliyorum.

yok cnmm ben hissetmiyorum hicbirsey
senin ebe eve mi geliyor yoksa sen mi gidiyorsun görüsmeye?

sen de ne psikopat bir aileye düşmüşsün valla
neyseki kocan iyi

Sorma ferda sancilandigim gun dedim kocama bu cocuk erken gelsin bisey olsun allah korusun bende seni bosarim ailenle kalirsin dedim omrum boyunca kimse benle bu sekilde konusamadi evlendigimden beri her turlu saygisizligi gordum yetti canima neler cekiyorum diyorum ya bos yere degil ki canim

yok cnmm ben hissetmiyorum hicbirsey
senin ebe eve mi geliyor yoksa sen mi gidiyorsun görüsmeye?

Yok annem ne evi, oraya gidince bile surat yapıyolar sanki borç istemeye gitmişiz gibi.Allahtan benim ebe değişti de kurtuldum yoksa valla gitmezdim heralde

aslm cnm hosgeldinn
iyiyim cnmmm saolasin bebisde iyi seni sormali sen nasilsin?

bende iyyim cnm ne yapayım ofiste işler çoktu bugün ancak bakıyoum foruma:) bende iyi işte dün amca kızı gelmişti hemşire bakırköy devlette bir arkadaşı varmış 3 lü test için randevu aldılar perinatoloji bölümünden bedavadan yaptırcm testimi inşallah :)

Yok annem ne evi, oraya gidince bile surat yapıyolar sanki borç istemeye gitmişiz gibi.Allahtan benim ebe değişti de kurtuldum yoksa valla gitmezdim heralde

burda eve geliyorlar ben halen basvurmadim bilmiyorum ki cok gereklimi ki acaba diyorum:26:

benim ebede seker mi seker :))

hadi gozun aydin sevindim cunku cok para demisler digerleri :))

oo süper bir haber :)
testlerde cok pahali ya..
ne zaman randevun?

benim ebede seker mi seker :))

hadi gozun aydin sevindim cunku cok para demisler digerleri :))
sağol cnm ya bende sevindim bakalım dr ne dicek daha haberi yok :) yarın gidip konuşcam devlette yapıtırcam diye.
oo süper bir haber :)
testlerde cok pahali ya..
ne zaman randevun?

evet cnm 300 diyorlar kimi hastanede o doğum parası yani. 25 nisan da cnm hayırlısıyla.

Boşver canım hiçbir şey yapamazlar,kime ne yapıyorlar ya eşin onların başına neler getirir.Dur sen sağsağlim doğur da inşallah düzeninizi oturtursunuz her şey bi yere kadar.

Hersey bi yere kadar ve ben kotami doldurdum cok fena kavga cikacak yuzyuze geldigimizde helede dogurmus olursam hepsini doverim garanti :))

sağol cnm ya bende sevindim bakalım dr ne dicek daha haberi yok :) yarın gidip konuşcam devlette yapıtırcam diye.

evet cnm 300 diyorlar kimi hastanede o doğum parası yani. 25 nisan da cnm hayırlısıyla.

hayirlisi olsun cnmmm
cinsiyet icin bir doktora gitcem demisdin ne oldu gidicen mi cnm?

Soylemene gerek yok ben kan tahlillerini saglik ocaginda yaptiriyom gidince dra veriyom bakmak zorunda ona gore yorumluyo bide izin mi alacan kiz yaptirinca sonucu gotur bitti gitti

hayirlisi olsun cnmmm

işte yarın dr gitcem ikili sonucumun dökümünü isticem birde dicem baksın ultrasonda sonrada dicem 3 lü testi sizde yaptırmıcam :) bakalım ne dicek amca kızı hiç birşey diyemez dedi belli olmaz ama.

hayirlisi olsun cnmmm

işte yarın dr gitcem ikili sonucumun dökümünü isticem birde dicem baksın ultrasonda sonrada dicem 3 lü testi sizde yaptırmıcam :) bakalım ne dicek amca kızı hiç birşey diyemez dedi belli olmaz ama.

Soylemene gerek yok ben kan tahlillerini saglik ocaginda yaptiriyom gidince dra veriyom bakmak zorunda ona gore yorumluyo bide izin mi alacan kiz yaptirinca sonucu gotur bitti gitti

ben de tahlillerimi eve yakın bitıp merkezinde yaptırıyorum
benim hastanede pahalı normal tahlillerde
tahlil başına 10 tl fark alıyor
bi tsh tahlili yaptırıyorum tsh t3 t4 30 tl fark istiyor
geçen tıp merkezinde yaptırdım tsh ferritin kalsiyum magnezyum b12 baktırdım 20 tl fark verdim
kendi hastanemde baktırsam 50 tl fark verirdim

hayirlisi olsun cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…