Sen hissediyor muyusun?Bu arada ben bu bahsettiğim durumu baya oldu 13 haftadan beri hissediyorum.Ebeye sordum hissedersin dedi ben de ordan biliyorum.
sağolun kızlar
kendim için sormadım
bi arkadaş bana sordu ben de size sordum
Daha dur ne hareketler yapacak buyudukce tekme tokat girisiyolar :)))
sen de ne psikopat bir aileye düşmüşsün valla
neyseki kocan iyi
yok cnmm ben hissetmiyorum hicbirsey
senin ebe eve mi geliyor yoksa sen mi gidiyorsun görüsmeye?
aslm cnm hosgeldinn
iyiyim cnmmm saolasin bebisde iyi seni sormali sen nasilsin?
Her zaman beklerim
Yok annem ne evi, oraya gidince bile surat yapıyolar sanki borç istemeye gitmişiz gibi.Allahtan benim ebe değişti de kurtuldum yoksa valla gitmezdim heralde
Yok annem ne evi, oraya gidince bile surat yapıyolar sanki borç istemeye gitmişiz gibi.Allahtan benim ebe değişti de kurtuldum yoksa valla gitmezdim heralde
bende iyyim cnm ne yapayım ofiste işler çoktu bugün ancak bakıyoum foruma:) bende iyi işte dün amca kızı gelmişti hemşire bakırköy devlette bir arkadaşı varmış 3 lü test için randevu aldılar perinatoloji bölümünden bedavadan yaptırcm testimi inşallah :)
bende iyyim cnm ne yapayım ofiste işler çoktu bugün ancak bakıyoum foruma:) bende iyi işte dün amca kızı gelmişti hemşire bakırköy devlette bir arkadaşı varmış 3 lü test için randevu aldılar perinatoloji bölümünden bedavadan yaptırcm testimi inşallah :)
sağol cnm ya bende sevindim bakalım dr ne dicek daha haberi yok :) yarın gidip konuşcam devlette yapıtırcam diye.benim ebede seker mi seker :))
hadi gozun aydin sevindim cunku cok para demisler digerleri :))
oo süper bir haber :)
testlerde cok pahali ya..
ne zaman randevun?
Boşver canım hiçbir şey yapamazlar,kime ne yapıyorlar ya eşin onların başına neler getirir.Dur sen sağsağlim doğur da inşallah düzeninizi oturtursunuz her şey bi yere kadar.
sağol cnm ya bende sevindim bakalım dr ne dicek daha haberi yok :) yarın gidip konuşcam devlette yapıtırcam diye.
evet cnm 300 diyorlar kimi hastanede o doğum parası yani. 25 nisan da cnm hayırlısıyla.
sağol cnm ya bende sevindim bakalım dr ne dicek daha haberi yok :) yarın gidip konuşcam devlette yapıtırcam diye.
evet cnm 300 diyorlar kimi hastanede o doğum parası yani. 25 nisan da cnm hayırlısıyla.
hayirlisi olsun cnmmm
cinsiyet icin bir doktora gitcem demisdin ne oldu gidicen mi cnm?
hayirlisi olsun cnmmm
Soylemene gerek yok ben kan tahlillerini saglik ocaginda yaptiriyom gidince dra veriyom bakmak zorunda ona gore yorumluyo bide izin mi alacan kiz yaptirinca sonucu gotur bitti gitti
hayirlisi olsun cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?