Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Sağolun kızlar ama istemiyodum durmuyo çünkü bebek

miyaba
canım,ben de arada arada bakıyorum,biraz işim var da..
hergün halvet işte..
bugün 18. gün sanırım..artık gün aşırıya döncem yoksam kurucam hee..
16 yada 15 temmuz benim bat.. daha da var ya :78:

valla inşallah bu ay heppimiz olaım inşallahhh...

Selammmmmmmm kızlar

Az önce doktordan geldim hamileyimmmmm

Kuzen

selam
kuzen hadi hayırlı olsun canım yaaa

halvetten yorulduk yaf bebiş gelsede tatil yapsak dün zaten öldüm öldüm haftasonuydu malum hiç boş durdurmadı beni kociş çok yorgunummmmmmmm:26::26::26:

merhabalar benim size bir sorum olucak. ben mayıs ayının 16 sında adet oldum. haziran ın 13-14 ünde adet olmam gerekiyordu olmadım. daha sonra haziran ayının 23 ünde çok az bi lekelenme oldum. 4 gün sadece tuvalete gittiğim zaman bir damla şeklinde bi lekelenme oldu. ama adet değildi sadece 4 gün süren bir lekelenmeydi. bugun temmuzun 4 ü hasas olmayan 5 liralık testlerden yaptım negatif çıktı. acaba hamile olma ihtimalim varmı internette okuduğuma göre çoğu gebe kadınlarda implantasyon kanaması olurmuş. yine internette okuduğuma göre bazı kadınlar geç döllenme yaşayabiliyormuş. acaba böyle bir şey olmuş olabilir mi? eşimle çocuk istediğimiz için korunmuyoruz. eğer hamile olsaydım bu testte çıkarmıydı yoksa daha erkenmi pozitif çıkması için eğer hamileysem tabiki?

yerleşme kanaması olabilir arkadaşım..
kanda HCG baktırtsan anlaşılır kesin olarak..

hayırlısıyla gelsin bebekin inşallahhh..

Evde yapılan testlerde herkesin aynı çıkmıyor. HCG değeri belirgin derecede yüksekse çıkıyor.
Önerim kan testi, sağlık ocaklarında ücretsiz yapıyorlar.

Dedikleriniz olma ihtimali var...

Son düzenleme:
yerleşme kanaması olabilir arkadaşım..
kanda HCG baktırtsan anlaşılır kesin olarak..

hayırlısıyla gelsin bebekin inşallahhh..

çok teşekkür ederim. bide dün eşimin arabasına bindiğimde çok midem bulanmaya başladı benim hiç arabaya bindiğimde midem bulanmazdı. bugunde biras bulantım var ama inş. psikolojık değildir. idrarda çıkmaması hamile olmadığım anlamına gelmez dimi şuan lık . hemen çıkmaya bilir yani idrarda. inş. bu siteye baktığım dan beri nekdar bebek isteyen varmış ben bugun bir daha test yapmıyacağım dedim çok üzüldüm ama burdaki bayanların neler çekereek çoğuda zahmetli olarak hamile kadığını görünce ve hiç umutlarını yitirmedikleri görünce yeniden bi umut doğdu içime :)

Hayırlısı olsun tabi ki umutsuz hiç bişi olmaz.

Ne kadardır istiyorsunuz ki?
Özel kliniklerde 1 saatte veriyorlar. Ben kendi adima çok merak ettim. Eminim diğer kıslarda çok merak etmiştir.
Biz haberlere en az kendimizin kadar sevindiğimiz için merak ediyoruz :)

Hayırlısı olsun. İnşallah ömürlük misafiriniz yola çıkmıştır.

canımm kuzenimm kardelenimmmm,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip kısmet etsin inşallahhh

hoşgeldin bebek

yazdım listemize senide....

1 senedir evliyiz ama 6-7 aydır korunmuyoruz. inş. yarın ben sabahtan gidipp hemen test yaptırayım en azından varmı bebiş yoksa yokmu onu öğrenmiş olurum. eğer varsada yoksada sizlere haber vericem inş. yarın güzel haberlerle size dönerim.:) inş. bu formda olan olmayan bebiş isteyen herkese rabbim kucaklarına güzel güzel bebekler versin.

Aminnn arkadaşım ya..

haber bekliyoruz evet..:92:
inşallah hayırlısıyla gibesindir sende

canım neden istemiyosun ki durmuyo derken
Stres gerginlik yüksek tansiyon işte bi sürü neden canım
hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza inşşşallaaahhhh
İnşallah sağol canım
İçini ferah tut. Dualarımız seninle.

Sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…