Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Mutfakta dünya kadar işim var, yemek yapmam lazım, ayrıca sağlık ocağına muayeneye gitmem lazım ama ha geldi ha gelecek diye ofluyu beklemekten hiçbir şey yapamıyorum

kaçta gitti biliyosmusun canım kaöta çıkıcaktı sonuç:18:

hoşgeldin gülüm nirelere gittin kız sen

geldimm btanemm evi süpürüp sildim duş aldım bulaşıkları yıkadım sonra bi banyo baktım makinenin borusu çıkmış heryer su halıları yıkadım çamışır asdımm şimdi tv izliyom hemde çizi yiyorum meyve suyu içiyorumm btanem

kizlar merhaba bugun gene kontrolumuz vardi buyumusuz masallah 1,29cm olmusuz 7+5 haftaligiz.tsh hormonum ve kan degerlerim biraz dusuk cumartesi tekrar kan testine gidicem akdeniz anemisini arastircakmis doktorum tsh icinde endokrine yonlendirdi

valla erken değil aslında normali bu ,ben senelerce beklemek istemiyorum ..
bir de olsa bu zamana kadar olurdu çünkü en ufak sorunumuz yok ..
benim klomen kullandığım ay 4 yumurtam olmuştu ,hepsi de çatlamak üzereydi ,çatladı da hiçbiri de kiste dönüşmedi ama bi türlü tutmadı ..
yani herşey bizden yana ama olmuyor işte ..
yaşım 29 daha ne kadar bekleyeceğim ,bi tane de istemiyorum daha 2.si olacak inş.
yaşlandıktan sonra anne olmak istemiyorum herşeyin bir zamanı var, yaş ilerleyince ne tahammülün kalıyor ne de hevesin.
hayıt denemedim ama onu genelde sorunu olan kullanıyor ,yani sorunu olmayanın kullanmasında ekstra birşey kattığını sanmıyorum.
çok şey denedim ama yok olmadı ..
artık bir an önce bebeğim olsun istiyorum ..
yaşım 25 filan olsaydı 5 sene daha beklerdim ama yaş 30 a dayandı ..hem 30 dan sonra yumurtlamamız da sekteye uğramaya başlıyor artık ,o yüzden ben şimdi erkenden yapmak istiyorum
ben 4 yıla yakındır evliyim ama 2 yıldır olmuyor bebiş ,sen iyi beklemişsin 3 yıl ..

huuu huuuuuuuuuuu ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
sonucum 31.63
sanırım hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ohh ellerine sağlık gülüm kayınvaliden ne yapıyo yaa yardım etmiyomu balım afiyet olsun bu arada

sonucum 31.63

Oh be şükür,hayırlı olsun sağlıklı bir gebelik geçirmeni dilerim oflucum.Güzel haber,zaten bliyorduk da emin olduk işte

canım sakın kafana takmadan bu sefer olduğuna inanarak kan değerlerini tekrarlıycaksın tamammı, sakın stres yapma herşey çok güzel olucak
kuzum yarın tekrar kan vericem
bakalım yükselme nasıl olacak :))
dua edin nolurrrrrrrrrrrrr

ayyyy tebrik ederim cnm. allah kucaginada almak nasip etsin insallah. cok sevindim

saol canım benim..
inşallah o günleri görmek nasip olurrr

sonucum 31.63

oflum gülüm ayy ağlıyorum yeminle ağlıyorum bitanem benim çok sevindim çok çok sevindim balım Allahım sağlıklı huzurlu hayırlı hamilelk nasip etsin rabbim sağlıkla hayırla kucğına almayı nasip etsinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…