Mutfakta dünya kadar işim var, yemek yapmam lazım, ayrıca sağlık ocağına muayeneye gitmem lazım ama ha geldi ha gelecek diye ofluyu beklemekten hiçbir şey yapamıyorum
hoşgeldin gülüm nirelere gittin kız sen
valla erken değil aslında normali bu ,ben senelerce beklemek istemiyorum ..[QUOTEben kendimi tanıtmıştım ama yasın kac canım. daha iki yıl olmadan asılamayı yaptırmıssın hemen erken degilmi daha. benimde mayıs sonu 3 yıl olcak evleneli. bizde ben de sorun pkoluyum. yumurlama tembelligi var yani. klomen tedavisi gçrüyorum ama onuda bırakmayı düşünüyorum 5 ay oldu hormon hapları nede olsa vücudu biraz dinlendirmek istiyorum.31 yasındayım. kendiliginden olsun istiyorum ısrarla. onun için asılama tüp en son care bana göre. burda hatıt hapıyla hamile kalan cok bayan var bi dene istersen canım. ben gecen ay az bişi kullandım bu ay adet olursam ki 4,5 gün gecikti hayıt hapoını kullanacam klomeni kesecem.
benimde sebepsiz infertiliteee:29:[/QUOTE .!.:
kader arkadaşıyız desene
en kötüsü bu işte ,herşey süper ,harika ama sonuç sıfırrrrrrrrrrrrrrrrrr
senin kaç sene oldu bebek olmayalı :44:
çok geçmiş olsunslm kızlar ben geldim nasılsınız moralim yok yaaa rahimde yara çıktı yakmak gerek dedi 15 gün sonra çıkıcak sonuçlar diğer hormonlarım iyi sorun yok çok az idrar yollarında enfeksiyon var dedi sancılar ondan oluyomuş ilaç verdi iki ayrı fitil verdi adetin 3. günüde gel yumurtlma takibinide yapalım ilaçlar verelim yumurtlamayı artırsın dedi eşimdende sprem tahlili istedi işte böyle
ALLAH tez zamanda şifa versin inş.
hadi bakalım hayırlsı inş.
olacğı varsa her halukarda oluyor ,bizde bi gıdım sorun yok ama bak olmuyor ,olmayınca olmuyor işte ,herşey ALLAHın takdiri ,takma sen yaraya ,yeterki RABBİM istesin
ayın 22 siydi döllenme günüm dün tahlil yaptım negatif çıktı adetime 3 gün kaldı normalmi sizce
idrar adet bir hafta geçmeden çıkmıyor ama kanda baktırabilirsin
mrb kizlar dun aksam kocamla sorunlarimizi konustuk veee mutlu son
ne güzel ,ohhh misss
selammm milleettt
çatlak arkadaşınız geldiii
ofludan haber varmı ofludannn
en çatlağınız benim ulennnnnn
kaçta gitti biliyosmusun canım kaöta çıkıcaktı sonuç:18:
geldimm btanemm evi süpürüp sildim duş aldım bulaşıkları yıkadım sonra bi banyo baktım makinenin borusu çıkmış heryer su halıları yıkadım çamışır asdımm şimdi tv izliyom hemde çizi yiyorum meyve suyu içiyorumm btanem
ohh ellerine sağlık gülüm kayınvaliden ne yapıyo yaa yardım etmiyomu balım afiyet olsun bu arada
huuu huuuuuuuuuuu ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
sonucum 31.63
sanırım hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sonucum 31.63
sonucum 31.63
sonucum 31.63
sonucum 31.63
kuzum yarın tekrar kan vericemcanım sakın kafana takmadan bu sefer olduğuna inanarak kan değerlerini tekrarlıycaksın tamammı, sakın stres yapma herşey çok güzel olucak
ayyyy tebrik ederim cnm. allah kucaginada almak nasip etsin insallah. cok sevindim
sonucum 31.63
sonucum 31.63
selam kızlar bende geldim :)
sonucum 31.63
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?