slm kızlar ben geldim nasılsınız moralim yok yaaa rahimde yara çıktı yakmak gerek dedi 15 gün sonra çıkıcak sonuçlar diğer hormonlarım iyi sorun yok çok az idrar yollarında enfeksiyon var dedi sancılar ondan oluyomuş ilaç verdi iki ayrı fitil verdi adetin 3. günüde gel yumurtlma takibinide yapalım ilaçlar verelim yumurtlamayı artırsın dedi eşimdende sprem tahlili istedi işte böyle
ayın 22 siydi döllenme günüm dün tahlil yaptım negatif çıktı adetime 3 gün kaldı normalmi sizce
cok gecmis olsun cnm. ama istersen sende bi arastir. cunku gecen gunlerde yarasini yaktiran bi arkadasimiz pismanligini anlatu=iyordu. bende dahil yarayi dondurma yonunde teselli vermistik. hemen karar verme cnm
hanimlar selam. ben dun adet oldum bugun sokulmeye basladim diyebilirim. ayrica dr kontrolndeyim. klomen tedavisi goruyrm. ama bu ay su meshur hayit tohumuna baslicam ilac kullanmam bi sorun yaratirmi sizce:26:
hayırlara vesile olsun inş bebek fikriyle yattıp kalktığımız için normaldir tabi görmekiyiyim gülüm moralim cok iyi rüyamda bebem olmus onu hatırlayarak uyandım bana acayip moral depolşadı bu bebişi görmem.
ben hep kız istiyorum ama bebiş erkekti olsun diyorum bi seviyorum sarılıyorum.
gülüm ben yaktırmaktan yana değilim kesinlikle yaktıranların hiç biri mennun değil üstelik yeniliyomuş engel değil çok şükür ama benim tanıdıklarım da bu şekilde hamile kalığda doğumdan sonra geçirenler var rahim yeniliyo yaa bakalım tabi şimdilik düşüncem ne olur ne biter ne gerekli olur bilemiyorum hakkımızda haırlısı olsun testide götürdüm yanımda unutum yarayı duyduğum için moralim bozuldu birde göğsüme flanda baktırdım mamografiye gönderdi gün aldık onada işte allatan baktı üstten baktı okkadar soru sprdumki açıkçası çıkmış aklımdan bitanemcanım sakın o yarayı ihmal etme yaktır olurmu bebege engel olmuyo nasılsa diye erteleme yaktırmayı gebe kalmadan hemen yaktır canım. doktora dedinmi ben test yaptım pozitif cıkıyo diye ne dedi canım.yokmu kesin bebiş.:18::18:
cok gecmis olsun cnm. ama istersen sende bi arastir. cunku gecen gunlerde yarasini yaktiran bi arkadasimiz pismanligini anlatu=iyordu. bende dahil yarayi dondurma yonunde teselli vermistik. hemen karar verme cnm
dogru soyluyosn cnm sirf bebegim icin uzuluyorm zaten
evt ya insan bari hamilelikte alttan alir dimi
bu arada sana cok gecmis olsun cnm ucuz atlatmissin
ahhh şu aileler yüzünden edilen kavgalar yok mu hep onlar zaten başka bişi yok senin anan benim anam senin baban benim babam
yok cnm bizim sorun oyle bisi degildi simdi anlatrsam yine gaza gelirim
ofluuuuu nerdesinnnnnnnnnnnn
burdayım bitanem benim
selammm milleettt
çatlak arkadaşınız geldiii
ofludan haber varmı ofludannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?