Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cok gecmis olsun cnm. ama istersen sende bi arastir. cunku gecen gunlerde yarasini yaktiran bi arkadasimiz pismanligini anlatu=iyordu. bende dahil yarayi dondurma yonunde teselli vermistik. hemen karar verme cnm

hanimlar selam. ben dun adet oldum bugun sokulmeye basladim diyebilirim. ayrica dr kontrolndeyim. klomen tedavisi goruyrm. ama bu ay su meshur hayit tohumuna baslicam ilac kullanmam bi sorun yaratirmi sizce:26:

cok gecmis olsun cnm. ama istersen sende bi arastir. cunku gecen gunlerde yarasini yaktiran bi arkadasimiz pismanligini anlatu=iyordu. bende dahil yarayi dondurma yonunde teselli vermistik. hemen karar verme cnm

a pişmanmöı olmus ben rahimde yara olayını gördüm ama okumamıstım dogru düzgün kızın yazdıklarını adını hatırlıyomusunc canım o kişinin. elif bi sorsun ögrensin iyice

hanimlar selam. ben dun adet oldum bugun sokulmeye basladim diyebilirim. ayrica dr kontrolndeyim. klomen tedavisi goruyrm. ama bu ay su meshur hayit tohumuna baslicam ilac kullanmam bi sorun yaratirmi sizce:26:

bitkisel bi hap ama ben yinede cesaret edemedim ikisini bir kullanmaya. klomeni günde 4 içiyodum zati. bide ekstra glukofen falan cok gelir diye içmedim. hı 5 gün kolmeni kullandım sonra o bitince hayıta basladım. hayıtı günde bi sefer alıyosun adete dogru bırakıyosun.

iyiyim gülüm moralim cok iyi rüyamda bebem olmus onu hatırlayarak uyandım bana acayip moral depolşadı bu bebişi görmem.
ben hep kız istiyorum ama bebiş erkekti olsun diyorum bi seviyorum sarılıyorum.
hayırlara vesile olsun inş bebek fikriyle yattıp kalktığımız için normaldir tabi görmek
gülüm ben yaktırmaktan yana değilim kesinlikle yaktıranların hiç biri mennun değil üstelik yeniliyomuş engel değil çok şükür ama benim tanıdıklarım da bu şekilde hamile kalığda doğumdan sonra geçirenler var rahim yeniliyo yaa bakalım tabi şimdilik düşüncem ne olur ne biter ne gerekli olur bilemiyorum hakkımızda haırlısı olsun testide götürdüm yanımda unutum yarayı duyduğum için moralim bozuldu birde göğsüme flanda baktırdım mamografiye gönderdi gün aldık onada işte allatan baktı üstten baktı okkadar soru sprdumki açıkçası çıkmış aklımdan bitanem

çok sağolasın gülüm Allah razı olsun evet geçenlerde bir arkdaşta mennun değildi benimde tenıdıklarım var hamile kaldıktan sonra geçiyo dediler bilmiyorumki şuanki düşüncem el sürdürmemek ama ne gerekir zaman ne gösterir bakıcaz bitanem inş gerek kalmaz onu dışında çok şükür sorunum yok prolaktinde düşmüş ilacı bırak dedi işte

Kızlar miyaba.telden şapıyorum.aslında şapamıyorum.şu dokunmatik pis telden illallah geldi offf..sizi
Seviyorum takipteyim mucukssssssss

dogru soyluyosn cnm sirf bebegim icin uzuluyorm zaten
evt ya insan bari hamilelikte alttan alir dimi
bu arada sana cok gecmis olsun cnm ucuz atlatmissin

ahhh şu aileler yüzünden edilen kavgalar yok mu hep onlar zaten başka bişi yok senin anan benim anam senin baban benim babam

selammm milleettt
çatlak arkadaşınız geldiii
ofludan haber varmı ofludannn

burdayım bitanem benim

anman bi bannyo yıkamaya gittim hemen site beni atmıs yav........
canım peki yaktırma dısında bi tedavisi yokmu bu yaranın ilaçla falan kapanmoyımu. peki ya yaran iyicve büyür ileri si için sorun teskil ederse sana allah korusun. bilmiyomda iyi düşünm karar ver canım ya. :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…