sağol canım benimm inşallahhhhhhhhhcanim benim hayirli olsun cok sevindim insallah degerlerin hemencik artar
Oh be şükür,hayırlı olsun sağlıklı bir gebelik geçirmeni dilerim oflucum.Güzel haber,zaten bliyorduk da emin olduk işte
Hoş geldn esra, güzel habere denk geldin darısı başına inşallah
valla erken değil aslında normali bu ,ben senelerce beklemek istemiyorum ..
bir de olsa bu zamana kadar olurdu çünkü en ufak sorunumuz yok ..
benim klomen kullandığım ay 4 yumurtam olmuştu ,hepsi de çatlamak üzereydi ,çatladı da hiçbiri de kiste dönüşmedi ama bi türlü tutmadı ..
yani herşey bizden yana ama olmuyor işte ..
yaşım 29 daha ne kadar bekleyeceğim ,bi tane de istemiyorum daha 2.si olacak inş.
yaşlandıktan sonra anne olmak istemiyorum herşeyin bir zamanı var, yaş ilerleyince ne tahammülün kalıyor ne de hevesin.
hayıt denemedim ama onu genelde sorunu olan kullanıyor ,yani sorunu olmayanın kullanmasında ekstra birşey kattığını sanmıyorum.
çok şey denedim ama yok olmadı ..
artık bir an önce bebeğim olsun istiyorum ..
yaşım 25 filan olsaydı 5 sene daha beklerdim ama yaş 30 a dayandı ..hem 30 dan sonra yumurtlamamız da sekteye uğramaya başlıyor artık ,o yüzden ben şimdi erkenden yapmak istiyorum
ben 4 yıla yakındır evliyim ama 2 yıldır olmuyor bebiş ,sen iyi beklemişsin 3 yıl ..
kader arkadaşıyız desene
en kötüsü bu işte ,herşey süper ,harika ama sonuç sıfırrrrrrrrrrrrrrrrrr
senin kaç sene oldu bebek olmayalı :44:
çok geçmiş olsun
ALLAH tez zamanda şifa versin inş.
hadi bakalım hayırlsı inş.
olacğı varsa her halukarda oluyor ,bizde bi gıdım sorun yok ama bak olmuyor ,olmayınca olmuyor işte ,herşey ALLAHın takdiri ,takma sen yaraya ,yeterki RABBİM istesin
evet canım yeterki rabbim hayırlısını naisp etsin sağolasın Allah razı olsun kuzucummmm
idrar adet bir hafta geçmeden çıkmıyor ama kanda baktırabilirsin
ne güzel ,ohhh misss
en çatlağınız benim ulennnnnn
anladım canım geldi zaten anam sevinçten ellerim titriyo vallaha yaaaValla kaçta gitti bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla öğleden sonra alacaktı sonucu.
saolll btanemm benm kaynanam evde yok dışarda komşularıyla oturuyoo
ohh keyif onun ne güzel otursun bakalım
valla erken değil aslında normali bu ,ben senelerce beklemek istemiyorum ..
bir de olsa bu zamana kadar olurdu çünkü en ufak sorunumuz yok ..
benim klomen kullandığım ay 4 yumurtam olmuştu ,hepsi de çatlamak üzereydi ,çatladı da hiçbiri de kiste dönüşmedi ama bi türlü tutmadı ..
yani herşey bizden yana ama olmuyor işte ..
yaşım 29 daha ne kadar bekleyeceğim ,bi tane de istemiyorum daha 2.si olacak inş.
yaşlandıktan sonra anne olmak istemiyorum herşeyin bir zamanı var, yaş ilerleyince ne tahammülün kalıyor ne de hevesin.
hayıt denemedim ama onu genelde sorunu olan kullanıyor ,yani sorunu olmayanın kullanmasında ekstra birşey kattığını sanmıyorum.
çok şey denedim ama yok olmadı ..
artık bir an önce bebeğim olsun istiyorum ..
yaşım 25 filan olsaydı 5 sene daha beklerdim ama yaş 30 a dayandı ..hem 30 dan sonra yumurtlamamız da sekteye uğramaya başlıyor artık ,o yüzden ben şimdi erkenden yapmak istiyorum
ben 4 yıla yakındır evliyim ama 2 yıldır olmuyor bebiş ,sen iyi beklemişsin 3 yıl ..
anladım canım geldi zaten anam sevinçten ellerim titriyo vallaha yaaa
ohh keyif onun ne güzel otursun bakalım
boşwerr cnm bnmm napalım bişy diyemiyoruzz..btanemm bn buna bütün kalbimle inanıyorumm sen de yakın zamanda bebeğine kavuşcaksınnn inanıyorumm dualarım sennlee bitanemmm üzellmee elbet olucak nasip kısmettt btanemm
esraaam sağol bebeğimOflu'cum ne güzl bir haber bu bitanem. Mükemmel bir hamilelik diliyorum sana :)
elifiim bebeğim valla bak beni de ağlatıcaksınoflum gülüm ayy ağlıyorum yeminle ağlıyorum bitanem benim çok sevindim çok çok sevindim balım Allahım sağlıklı huzurlu hayırlı hamilelk nasip etsin rabbim sağlıkla hayırla kucğına almayı nasip etsinnnnnn
ayyy cnmm bnmmm ya inşşş...hamilesindir darısı bizim başımısa inşş..yüksek çıkar kan değerlerin inşşş hamilesindirrr yaaaa
puff123 canim sen mi lw wakikiden pantolon almisdin hamilelik pantolonu ben internetden bakdim bi model begendim de su anki bedenimi mi alsam ki bulantim fazla ya dolasamiyorum pek mazaya gidip alsam iyi ama su an gidecek gibi degilim....
inşallah canım ben inanıyorum RABBİm kullarının duasını asla kabul etmemezlik yapmaz...amin eliscim darısı tüm isteyenlerin başına ama var ya Ofluya en az kendim gebe kalmışım gibi sevindim.
Sonunda oldu işte şimdi sıra bizde :)
oflu cum tum kalbimle tebrik ederim darisi diger arkadaslarin basina
boşwerr cnm bnmm napalım bişy diyemiyoruzz..btanemm bn buna bütün kalbimle inanıyorumm sen de yakın zamanda bebeğine kavuşcaksınnn inanıyorumm dualarım sennlee bitanemmm üzellmee elbet olucak nasip kısmettt btanemm
inş gülüm valla yaa şuan nasıl mutluyum anlatamam belki size lafta gibi kalıcak gelicek ama yeminle oturduğum yerden kalkmak nasip olmasınki ağlıyorum yaa hepimiz istiyoruz ama oflumun daha farklı düşükleri oldu çok yol aldı aylarca iş rabbim bir daha yaşatmaz be gülüm inş sanada banaada nasip eder herkese tüm isteyenlere AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
kızlar hemen bi soru sorucam sizlere...
Sat 7 marttı.
Geçen ay 26sında oldum diye batı öne aldım.
7 marta göre bu değer normal mi sizce :44::44:
sağol canım benimm inşallahhhhhhhhh
elisiimmm bebeğim çoook sağol stresimi çok azalttınızzz.
bu sefer ALLAHIN İZNİYLE her şey güzel olacakkkk
İnşallah herkes tek tek bu topicte bebiş büyütecekamin eliscim darısı tüm isteyenlerin başına ama var ya Ofluya en az kendim gebe kalmışım gibi sevindim.
Sonunda oldu işte şimdi sıra bizde :)
canım ben 36 bedenim normalinde ama lcw hamile 36sı bana çuval gibi olmuştu. Ben normalinden almadım. ama eşortman gibi penyeden var hemde önü fitilli kumaş gibi duruyor. Siyah ondan aldım. 36 iyi gibi, ama 1 ay falan sonra daha iyi olur. en rahatı tulum kuzum. Onuda lcw den aldım. Ama beli lastikli pantolonlar al rahat rahat giy derim. ben 3 tane normal tayt gibi pantolonlar oluyor ya bol paça falan öyle aldım. rahat ettim
esraaam sağol bebeğim
RABBİm herkese nasip etsinnn inşallahhhhhh
elifiim bebeğim valla bak beni de ağlatıcaksın((
AMİNN inşallah bu sefer beraber büyütücezzz inşallahhhhhhhhhhhh
canımmmm sağol inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
esraaam sağol bebeğim
RABBİm herkese nasip etsinnn inşallahhhhhh
elifiim bebeğim valla bak beni de ağlatıcaksın((
AMİNN inşallah bu sefer beraber büyütücezzz inşallahhhhhhhhhhhh
canımmmm sağol inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
huuu huuuuuuuuuuu ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
sonucum 31.63
sanırım hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inş gülüm valla yaa şuan nasıl mutluyum anlatamam belki size lafta gibi kalıcak gelicek ama yeminle oturduğum yerden kalkmak nasip olmasınki ağlıyorum yaa hepimiz istiyoruz ama oflumun daha farklı düşükleri oldu çok yol aldı aylarca iş rabbim bir daha yaşatmaz be gülüm inş sanada banaada nasip eder herkese tüm isteyenlere AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
elifimm yemn ederimm ki benide ağlattınn btanemm inşş..olucak çok isityoum bnde herşeydenn çokk bazzenn çocuk görmek istemiyorumm çok üzlüyormm çünküü oflumm inşş. yaşamaz daha düşükk elifimm olucakk inş...bi gün bizde hamiş olduğumuzu bu bu topiğimizde arkadaşlarımıza paylaıcazzz eşlerimize süpriz apcaz herşeyy güzell olucak olmakkk zorunda bzmde bebeğimz olucakk inanıyorum bazen umutsuzluğa kapanıyorum ama olucakkk
asembim hoşgeldin ve teşekkür ediyorumhu huuuuu millet ben geldim
nasılsınız kızlar ben iyiyim çok şükür
annem gelmişti ist dan pazar gunu geri döndü
şimcik sizlerleyim canlarım
oflumm kuzumm hamişmissin tebrik ederim cnmcım
inşallah sağlıcakla kucagına alırsın kuzum
hamileyim ALLAHIN İZNİYLE... :)canım noldu kapatmam lazım haberi ver canım
ben buna inanıyormmmmmİnşallah olacak oflucum.
İnşallah herkes tek tek bu topicte bebiş büyütecek
Ben de 38 bedenim,36 aldım hala giyemedim.Hala biraz bolluk var
kızım resmen iyi haberi hissetmişim de gelmişim gibi oldu yaa, çok şükür Rabbime. Şimdi bol bol gebeliğinin keyfini çıkarıyorsun. Endişeden, kaygılardan bir damla duymak istemiyorum.
mutlu bir gebe olacaksın, ona göre :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?