Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selammm milleettt
çatlak arkadaşınız geldiii
ofludan haber varmı ofludannn
hoşgeldin gülüm nasılsınsın yok valla bekiyoruz tek yürek olduk heyecanla:18::18::18:

kuzucum çok sinir bozucu yaa işe gitsen atıyo eskiden öyle dedğildi güzeldi neden böyle olduki bilmiyorum balım şuanki düşüncem sadece bu ama diyorum ya ilelyen zamanda gerkeli olur mecburen yapıcm herşeyi belli değil daha kaç cm yara var ne ne değil diye bitanem kız sen her gün banyo mu cifliyon bacım

yokj canım gün asırı. bi tras oluyo lavobonum içine edyo esim sinir oluyorum bende. temizlik yaptıgım gün banyo ve toz işi ertesi güne kalıyo cok yoruluyorum cokkkkkkkkkkkkkkk

hoşbulduk elifimmm
iyim canım çok şükür
evet ya hadi gel oflummm yaaaa:84:

dım dım dımm dım dımmm dım
hyecan doruktaaa sayın seyircilerrr :124::124::124::124:

yokj canım gün asırı. bi tras oluyo lavobonum içine edyo esim sinir oluyorum bende. temizlik yaptıgım gün banyo ve toz işi ertesi güne kalıyo cok yoruluyorum cokkkkkkkkkkkkkkk
al bendende o kadar be gülüm traşı banyosun hiç bitmiyo bende bir günde yapıyorum hepsini bizimkine bir banyoda yetmiyo gece yatak odası akşam geldiğinde iki adım daha gitmez ykın olana girer tip işteee
hoşbulduk elifimmm
iyim canım çok şükür
evet ya hadi gel oflummm yaaaa:84:

dım dım dımm dım dımmm dım
hyecan doruktaaa sayın seyircilerrr :124::124::124::124:

evet balım aynen nerde kaldıki kaçta gitti bende yoktum gittimi kaçta gitti bilmiyoumda heyecan artıyo valla:18::18::18::18:

ben bu sakallı ip olayına fena sardım kızlar, şu elimdekini bi bitiriyim memmun kalırsam hemen herşeyini yapıcam
Netten araştırdım, neler neler yapmışlar

ofluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nirdesin yahu hade ama gel çatlıycaz az kaldı gedldiğinde bizden geriye kalmıyck birşey hade gellllllllllllllllllllllllllllllll:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

hadi insallah hayirli haberler ile gelir bizde derdimizi unutur ona seviniriz

Mutfakta dünya kadar işim var, yemek yapmam lazım, ayrıca sağlık ocağına muayeneye gitmem lazım ama ha geldi ha gelecek diye ofluyu beklemekten hiçbir şey yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…