büyük bir ihtimalle gebeeeOflu gibe miii?
hosgeldin nisan 3 sakasınıda beklliyoruz bugün senden
hoşgeldin gülüm nasılsınsın yok valla bekiyoruz tek yürek olduk heyecanla:18::18::18:selammm milleettt
çatlak arkadaşınız geldiii
ofludan haber varmı ofludannn
anman bi bannyo yıkamaya gittim hemen site beni atmıs yav........
canım peki yaktırma dısında bi tedavisi yokmu bu yaranın ilaçla falan kapanmoyımu. peki ya yaran iyicve büyür ileri si için sorun teskil ederse sana allah korusun. bilmiyomda iyi düşünm karar ver canım ya. :26::26:
hoşgeldin gülüm nasılsınsın yok valla bekiyoruz tek yürek olduk heyecanla:18::18::18:
kuzucum çok sinir bozucu yaa işe gitsen atıyo eskiden öyle dedğildi güzeldi neden böyle olduki bilmiyorum balım şuanki düşüncem sadece bu ama diyorum ya ilelyen zamanda gerkeli olur mecburen yapıcm herşeyi belli değil daha kaç cm yara var ne ne değil diye bitanem kız sen her gün banyo mu cifliyon bacım
hoşgeldin gülüm nasılsınsın yok valla bekiyoruz tek yürek olduk heyecanla:18::18::18:
kuzucum çok sinir bozucu yaa işe gitsen atıyo eskiden öyle dedğildi güzeldi neden böyle olduki bilmiyorum balım şuanki düşüncem sadece bu ama diyorum ya ilelyen zamanda gerkeli olur mecburen yapıcm herşeyi belli değil daha kaç cm yara var ne ne değil diye bitanem kız sen her gün banyo mu cifliyon bacım
al bendende o kadar be gülüm traşı banyosun hiç bitmiyo bende bir günde yapıyorum hepsini bizimkine bir banyoda yetmiyo gece yatak odası akşam geldiğinde iki adım daha gitmez ykın olana girer tip işteeeyokj canım gün asırı. bi tras oluyo lavobonum içine edyo esim sinir oluyorum bende. temizlik yaptıgım gün banyo ve toz işi ertesi güne kalıyo cok yoruluyorum cokkkkkkkkkkkkkkk
hoşbulduk elifimmm
iyim canım çok şükür
evet ya hadi gel oflummm yaaaa:84:
dım dım dımm dım dımmm dım
hyecan doruktaaa sayın seyircilerrr :124::124::124::124:
HelloOflu yok mu?
malesef canım yaa beklşyoruzda ses yok hala merak ettim bende iyice:18::18:
Offffff hadi gelsin çatlayacam valla
oflu bugun test sonucunu mu aliyordu kizlar
hadi insallah hayirli haberler ile gelir bizde derdimizi unutur ona seviniriz
selamm kızlar ben geldimm gene
selamm kızlar ben geldimm gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?