julimmmm ses ver seni çok özledikkkkkk
bende emin olamıyorum biyandan bir kere daha regl olıyım diyorum bi yandan istiyorum kafam çok karışık, aynı şeyleri yaşamaktanda çok korkuyorum( ben düşünene kadar zaten yumurtlama günüm geçicek bugün sanırım yumurtlama günüm:)))
oflu tebbrik ederim cnm..
Allahım kucağına almayı nasib etsin...
canummmm
nasılsın??
nasılsınız???
bende özledim sizleri.....
ben idare ederim..buay gittiğim özel hastane bana teselli hediyesi olarak aşılama önerdi..
bende kabul ettim..
ilaç kullanmadan bünyedeki ilaçlarla oluşacak olan yumurtalar kullanılacak..
sadece çatlatma iğnemi olucam..
perşembeye randevum var bakalım yumoşlar ne durumda..
Ben geldim bugün aşı olduk, biraz acır diye duymuştum ama hiç acımadı benim iğnelerin yanında acının lafı mı olur? Gerçi belki acısı sonra çıkıyordur bilmiyorum.
bende idare ederim cnm yrn doktora gitcem bu korunma olayı bitsin artıkınsenin içinde yeni umutlar var ne güzel inş.hayırlı olur gelir bebişlerimiz
canummmm
nasılsın??
nasılsınız???
ben idare ederim..buay gittiğim özel hastane bana teselli hediyesi olarak aşılama önerdi..
bende kabul ettim..
aynı durumdayız desene gülüm benimde adetten sonraki 13.günüm 1 adet daha bekle demişti ama hiç beklemeyenlerde sağlıklı gbelik geçiriyorlar kafam allak bullak benimde yarın bi baksında bari kistim varsa soğan kürü fln yaparım.sende bi git istersen dr.belki bi sakınca yok başla der
benim bugün 18.günüm cnm hamile kaldığım ay ovülasyon yapmıştım 18.gün çıkmıştı çift çizgi, hiç halvetlik halimde yokbidahaki ay artık
Ben geldim bugün aşı olduk, biraz acır diye duymuştum ama hiç acımadı benim iğnelerin yanında acının lafı mı olur? Gerçi belki acısı sonra çıkıyordur bilmiyorum.
cnm sen yanlis hatirlamiyosam camlica erdem hastanesine gidyodn
bende oraya gidiyorm da senin dr un kim ?
hoşgeldin talum ne güzel acımamış iğne
cnm ben çamlıca değilim çakmak şubesindeyim..
kadındoğumcum ayrı
tüpbebekçim ayrı doktorlar..
ama kadın doğumcum süper ötesi bir doktor..ondan çok çok memnunum..sen çamlıcadakine mi gidiyorsun??
cnm aşılamadan umudum yok..
sadece nasib diyorum ne diyeyim..
Allahım hepimizin yüzünü güldürsün..
senin kürtaj sonrası korunmamıydı cnm:26:
ben düşük yaptım kürtaja gerek olmadı..
hoşgeldin elisim..
bu aşıları nerde oluyosunuz ne aşısı :26:
bırsum hosgeldın canım ben yoluzun tanıyamazsansende gel megan ıkıncı asılamayı oldu ben de yarn olucam ıns sende gel katıl bıze olmadı sonra cumbur cemaat tup yaparız ın gerek kalmaz canım tup bebekten sonra kendı bıle kalan okadar cok kısı duydum kı ıns asılama ıla gelır kuzun kuzularımız bekletmesınler bzıı artık yumurtalar gelısmısse ıkı gun sonra yapar asılamayı
Sağlık ocağında oluyoruz tetanoz aşısı.Gebe kaydını yaptıktan sonra onlar seni her ay muayeneye çağıracaklar zaten.Aşıyı da 16. haftadan sonra yapacaklar.
evt cnm oraya gidiyorm benimde dr m cok tatli bi bayan tulay hanim belki duymussundur
canummmm
nasılsın??
nasılsınız???
bende kabul ettim..
aynı durumdayız desene gülüm benimde adetten sonraki 13.günüm 1 adet daha bekle demişti ama hiç beklemeyenlerde sağlıklı gbelik geçiriyorlar kafam allak bullak benimde yarın bi baksında bari kistim varsa soğan kürü fln yaparım.sende bi git istersen dr.belki bi sakınca yok başla der
benim bugün 18.günüm cnm hamile kaldığım ay ovülasyon yapmıştım 18.gün çıkmıştı çift çizgi, hiç halvetlik halimde yokbidahaki ay artık
bende hamiş kaldığım ay 17 18 19 da yumurtlamıştım ama plansız halvetlerde olmuştu bence asıl o zmn tutmuştu,bence sende plansız halvet dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?