Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

julimmmm ses ver seni çok özledikkkkkk

canummmm
nasılsın??
nasılsınız???
bende özledim sizleri.....

ben idare ederim..buay gittiğim özel hastane bana teselli hediyesi olarak aşılama önerdi..
bende kabul ettim..
ilaç kullanmadan bünyedeki ilaçlarla oluşacak olan yumurtalar kullanılacak..
sadece çatlatma iğnemi olucam..
perşembeye randevum var bakalım yumoşlar ne durumda..

Ben geldim bugün aşı olduk, biraz acır diye duymuştum ama hiç acımadı benim iğnelerin yanında acının lafı mı olur? Gerçi belki acısı sonra çıkıyordur bilmiyorum.

aynı durumdayız desene gülüm benimde adetten sonraki 13.günüm 1 adet daha bekle demişti ama hiç beklemeyenlerde sağlıklı gbelik geçiriyorlar kafam allak bullak benimde yarın bi baksında bari kistim varsa soğan kürü fln yaparım.sende bi git istersen dr.belki bi sakınca yok başla der

oflu tebbrik ederim cnm..
Allahım kucağına almayı nasib etsin...

canımmmmmm nasılsın?

bende idare ederim cnm yrn doktora gitcem bu korunma olayı bitsin artıkınsenin içinde yeni umutlar var ne güzel inş.hayırlı olur gelir bebişlerimiz

bende idare ederim cnm yrn doktora gitcem bu korunma olayı bitsin artıkınsenin içinde yeni umutlar var ne güzel inş.hayırlı olur gelir bebişlerimiz

cnm aşılamadan umudum yok..
sadece nasib diyorum ne diyeyim..
Allahım hepimizin yüzünü güldürsün..
senin kürtaj sonrası korunmamıydı cnm:26:

ben düşük yaptım kürtaja gerek olmadı..

bırsum hosgeldın canım ben yoluzun tanıyamazsan sende gel megan ıkıncı asılamayı oldu ben de yarn olucam ıns sende gel katıl bıze olmadı sonra cumbur cemaat tup yaparız ın gerek kalmaz canım tup bebekten sonra kendı bıle kalan okadar cok kısı duydum kı ıns asılama ıla gelır kuzun kuzularımız bekletmesınler bzıı artıkyumurtalar gelısmısse ıkı gun sonra yapar asılamayı

Ben geldim bugün aşı olduk, biraz acır diye duymuştum ama hiç acımadı benim iğnelerin yanında acının lafı mı olur? Gerçi belki acısı sonra çıkıyordur bilmiyorum.

hoşgeldin elisim..
bu aşıları nerde oluyosunuz ne aşısı :26:

cnm sen yanlis hatirlamiyosam camlica erdem hastanesine gidyodn
bende oraya gidiyorm da senin dr un kim ?

cnm ben çamlıca değilim çakmak şubesindeyim..
kadındoğumcum ayrı
tüpbebekçim ayrı doktorlar..
ama kadın doğumcum süper ötesi bir doktor..ondan çok çok memnunum..sen çamlıcadakine mi gidiyorsun??

evt cnm oraya gidiyorm benimde dr m cok tatli bi bayan tulay hanim belki duymussundur

cnm aşılamadan umudum yok..
sadece nasib diyorum ne diyeyim..
Allahım hepimizin yüzünü güldürsün..
senin kürtaj sonrası korunmamıydı cnm:26:

ben düşük yaptım kürtaja gerek olmadı..

cnm benimde düşük başlamıştı ama yaklaşık 8 haftalık olduğu için kürtaj yaptı kendi kendine biraz zor dedi.2 ay korunma verdi 1 ay gittim bu ay kaldı bakalım yrn doktor ne diycek belki bi ihtimal izin verir

sende biliyosun önce umutlu olcaksın önce sen inanacaksın hamile kalcağına, beyin öyle inanılmaz bişeyki sürekli hayalini kurduğumuz şeyleri gerçekleştirmeye çalışırmış

hoşgeldin elisim..
bu aşıları nerde oluyosunuz ne aşısı :26:

Sağlık ocağında oluyoruz tetanoz aşısı.Gebe kaydını yaptıktan sonra onlar seni her ay muayeneye çağıracaklar zaten.Aşıyı da 16. haftadan sonra yapacaklar.

ayy yoluzunum nasılsın..
hayırlısı olsun cnm..inşallah daha fazla bekletmezler..
hemencecik gelirler..
ben ara verecektim aslında ama aşılamayı hastane önerince kabul ettim cnm..hayırlısı bakalım..eğer olmazsa birkaç ay sonra tüp tekrar bakalım..

Sağlık ocağında oluyoruz tetanoz aşısı.Gebe kaydını yaptıktan sonra onlar seni her ay muayeneye çağıracaklar zaten.Aşıyı da 16. haftadan sonra yapacaklar.

hmmmm anladım canım inşallah nasip olur bizlere de o vakitlere gelmekk

İnşallah güzel haberler verirsin bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…