Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bugün ben meleğime kavuşacağımı öğrendim..
bu gece bebek sahibi olmak isteyen tüm kadınlara bol bol dua edicem. umarım en kısa zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız

canım ben o bi saatlik olana gittim yüksek çıktı
100 lük olana gidicem yarın 4 kere kan alıyolar 3 saat o sürüyo
sonucun çıkmasıda 1 1,5 saati buluyo
5 saatlık fılan ısım var yanı

anladım canım
sonucun guzel cıksında gerısını dusunme canım
hem 3 saatten sonra hastane kantınınde kahvaltı yaparsın ozaman 1 saatlık kısımda bıter gıder

geçen sefer açık büfe olan bi yere gitmiştik eşimle abarttık biraz

ohhhhh afıyet olsun
benımde seker yuklemem 25 nısanda
25+4 oluyorum
bıraz gec gıbı geldı burda herkes daha erken yaptırdı seker yuklemesını ama bısey demedım dr a
zaten ne kadar gec olsa ıyıdır
kusmaktan korkuyorumda bende

benimde yarın 25+3 olmus oluyo
gec değıl senınde tam zamanı bence
bende korkuyodum da kusmadım
limon götür yanında icemezsen sıkarsın

benimde yarın 25+3 olmus oluyo
gec değıl senınde tam zamanı bence
bende korkuyodum da kusmadım
limon götür yanında icemezsen sıkarsın

doktor lımon ve su getır dedı
sekerı onlar verecek galıba benımkıde bı olup bıtseydı

Gunaydinnnnn biz bugunde kocama tahlil yaptiricaz sekeri var diye simdi bekliyorum donuste bomba gibi oluciimmm optuk sizi ))

Didemin seker yuklemesi
ferdaninda randevusu var hadi hayirli haberlerle bekliyorum :))

günaydın oflu ben yeniyim burda dün hamiş olduğunu okudum inan çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

günaydın canım teşekkür ederim.
RABBİm sizlere de nasip etsin inşallah...
şimdi gitmem lazım görüşürüzz :)

2 oğlum var iki hamileliğimdede göğüste şişlik ve ağrı görmedim normalde ay başlarındada görmem göğüs şişliği 2 günüm kaldı regl günüme ama son 1 haftadır göğüslerim şişti ve ağrıyor hamilelik belirtisi olabilirmi sizce 2 gün önce test yaptım negatif çıktı şimdi bir daha yapmaya cesaret edemiyorum ama beklemekte çok zor geliyor ....

niye bu kadar sessiz oluyorki topik
Neyse ben anlatıyım bare. Akşam bebek odası yada genç odası gibi baktım. Önce çileğe gittim sonrada belise, belisde büyüyen beşikli beaz bir takım beğendim. ama sadece 2 kapılı dolap beşik ve şifonyer 2000 tlye geliyor. Sadece beşiği 740 gibi bişeydi ama bayıldım içden bir çekmece çıkıyor içine kendi yatağını koyup beşiğin altında yatabiliyorsun, ayrıca beşik kısımları sökülüp üste normal bir tek kişilik yatak koyup çocuk içinde ekstra yatak oluyor. Beğendim ama biraz pahalı geldi. Çilekde de beyaz bir oda beğendim. 2 kapılı dolap, şifonyer ve yatak 1650 yapıyor. düz beyaz istersek yanlara koruma yapabiliyorlarmış. Eşimde hafta sonu modokoya falan bakalım dedi Eğer beşikli olanda aklın kaldıysa tabiki yinede onu alırız dedi ama belki gezince daha hoşuna giden bişeylerde çıkar dedi.
Eve yorgun gitmiş oldum, aldım elime yolluğumu ördüm biraz. Eşim geldikden sonra yemekdi çaydı bi daha öremedim ama hoş duruyor. 1 yumak sakallı bitti, ikinciye başladım bile. Resimlerinide ekliyim.1. si ilk yumak bitince çekildi, 2. si yatmadan önce çekip öyle yattım
Eki Görüntüle 382354 Eki Görüntüle 382355

Sabah kalktım makinada çamaşır vardı onları astım kuruyanları katladım. mutfağımı toparladım ocakları sildim, makinayı çalıştırdım. Hazırlandım ve çıktım geldim.Şimdi çalışıyorum siz nerdesiniz peki :)

Bu kocam beni sinirden kanser hastaligi buldurcak eminim tahlili verdik dukkana gittik toptanci kapida mali yazdirdi para cekip gelim dedi ben sok hangi parayi cekecen dedim bankadakini demz mi sinirden catladim iyi git cek dedim babasindan aldi simdilik odedi parayi sonra babasi kalkti bizim arabayla izmire gitti mermer getirmeye dun geldi izmirden oglu bizim paramizla son model arabaya biniyo onla niye getirmedi bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…