cnm benimde düşük başlamıştı ama yaklaşık 8 haftalık olduğu için kürtaj yaptı kendi kendine biraz zor dedi.2 ay korunma verdi 1 ay gittim bu ay kaldı bakalım yrn doktor ne diycek belki bi ihtimal izin verir
sende biliyosun önce umutlu olcaksın önce sen inanacaksın hamile kalcağına, beyin öyle inanılmaz bişeyki sürekli hayalini kurduğumuz şeyleri gerçekleştirmeye çalışırmış
İnşallah güzel haberler verirsin bize.
inşallah cnm bnm..
aşı olmuşsunuz hayırlı olsun..nasılsın??
offffffllluuuuuu tebrik ederim canııım
Allah hepimize kucağımıza sağ salim almayı nasip etdin inşallah
ayy yoluzunum nasılsın..
hayırlısı olsun cnm..inşallah daha fazla bekletmezler..
hemencecik gelirler..
ben ara verecektim aslında ama aşılamayı hastane önerince kabul ettim cnm..hayırlısı bakalım..eğer olmazsa birkaç ay sonra tüp tekrar bakalım..
Kanimda ve idrarda mikrop cikti antibiyotige basladik biz
görüsürüz kizlar yemek yiycez öptüm sizleri
yine alakasız olacak ama
bulaşık makinası deterjanı olarak finish hepsibirarada tablet kullananlar
hepsiburadada kampanya var
115 tablet deterjan+temizlik seti (tuz+parlatıcı+deodorant+makina temizleyici) 39 tl
kargo da bedava
cnm ben çamlıca değilim çakmak şubesindeyim..
kadındoğumcum ayrı
tüpbebekçim ayrı doktorlar..
ama kadın doğumcum süper ötesi bir doktor..ondan çok çok memnunum..sen çamlıcadakine mi gidiyorsun??
Fairy Hepsi 1 Arada Bulaşık Makinesi Kapsülü, Elma, 100 Yıkama+ fairy bulaşık deterjanı 1500 mlgecmis olsun tatlim.
azra afiyet olsun bebekine yarasin
canim sagolasin simdi baktim alicam.
kizlar bende erdem hastanesinde dogum yaptim dr um yasemin hanim di cok memnun kaldim. benim sigortam yok ozel gidiyorum. muayene 80 tl 2LI testede 350 dediler cok pahali geldi. bakalim yinede gidicem saglikda kesinti olmaz .
Fairy Hepsi 1 Arada Bulaşık Makinesi Kapsülü, Elma, 100 Yıkama+ fairy bulaşık deterjanı 1500 ml
bu da kampanyada ve 33küsür
ben de bundan alcam galiba
fairy daha iyi
kızlar bende kacıyorum işim var ağda yapıcamdus alıcam yarnda asılamaya gıdıcem dua edın benım için kendınıze ıyı bakın ıyı geceler
gecmis olsun tatlim.
azra afiyet olsun bebekine yarasin
canim sagolasin simdi baktim alicam.
kizlar bende erdem hastanesinde dogum yaptim dr um yasemin hanim di cok memnun kaldim. benim sigortam yok ozel gidiyorum. muayene 80 tl 2LI testede 350 dediler cok pahali geldi. bakalim yinede gidicem saglikda kesinti olmaz .
offffffllluuuuuu tebrik ederim canııım
Allah hepimize kucağımıza sağ salim almayı nasip etdin inşallah
iildammm teşekkür ederim...
inşalllahhh nasip olur cümlemizee
selam canım hoşgeldiiinnnnnnnnn :))slm kılzar nasılsızınz
cnmm ben de mrk edıordm seni bu sefer sessz bekledm ama içime de dogmştu goznaydın oflummm sımsıkı tutndu Allahın izniyle melegn sanadarısı başma inşşşş....
selam canım hoşgeldiiinnnnnnnnn :))
saol duygum ALLAH RAZI OLSUN..
tez amanda göbüşleriniz dolsun inşallahhh
sağolasın balım hoşbuldum nasılsın bakalım ne yaptın eşine söyledinmi nasıl söledin yada ne zaman sölicen gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?