Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hayırlısı olsun cnm bnm..
yine kalacaksın hayırlısıyla sende içini ferah tut hilalimm..

offffffllluuuuuu tebrik ederim canııım
Allah hepimize kucağımıza sağ salim almayı nasip etdin inşallah

canım ıyıyım ne olsun ıste aynen devam ıns canım rabbım ısteyen herkeze versın ıns bızde tadalım ıns o duyguyu en kısa zamnda ıyı olmus vardır herseyde bı hayır bos gecırmektense bı dene en azından benım ılkı tutmadı ıkıncı asılama olucak yarın oglen 3ude yaptırıp sanırım tupe gecıcem olmazsa ama ıns olurr
bozma moralını canım bıcogumuz aynı durumdayız ınsan kendı basına gelınce bazen bı ben mıyım dyo aama bı cok kısı bununla ımtıhan oluyo ınsan basına gelınce anlıyo rabbım kımseyı yakmasın evlat hasretıyle bugun haberlerde tup bebek oranının % bılmm ne kadar arttıgını soledı bunun sebebıde yedıklerımız gıdalardan oldugunu soledı asrın hastalıgıda bu heralde rabbım yardımcımız olsun

Kanimda ve idrarda mikrop cikti antibiyotige basladik biz

gecmis olsun tatlim.

görüsürüz kizlar yemek yiycez öptüm sizleri

azra afiyet olsun bebekine yarasin

canim sagolasin simdi baktim alicam.

kizlar bende erdem hastanesinde dogum yaptim dr um yasemin hanim di cok memnun kaldim. benim sigortam yok ozel gidiyorum. muayene 80 tl 2LI testede 350 dediler cok pahali geldi. bakalim yinede gidicem saglikda kesinti olmaz .

Fairy Hepsi 1 Arada Bulaşık Makinesi Kapsülü, Elma, 100 Yıkama+ fairy bulaşık deterjanı 1500 ml
bu da kampanyada ve 33küsür
ben de bundan alcam galiba
fairy daha iyi

kızlar bende kacıyorum işim var ağda yapıcam dus alıcam yarnda asılamaya gıdıcem dua edın benım için kendınıze ıyı bakın ıyı geceler

Fairy Hepsi 1 Arada Bulaşık Makinesi Kapsülü, Elma, 100 Yıkama+ fairy bulaşık deterjanı 1500 ml
bu da kampanyada ve 33küsür
ben de bundan alcam galiba
fairy daha iyi

onada bakarim simdi o da olabilir fiyatlar uygun..

kızlar bende kacıyorum işim var ağda yapıcam dus alıcam yarnda asılamaya gıdıcem dua edın benım için kendınıze ıyı bakın ıyı geceler

tatlim rabbim hayirlisini nasip etsin dualarimiz seninle olsun.

cok pahaliymis gercekten benim sigortali 40 tl veriyorm muayeneye
camlica erdem de

iildammm teşekkür ederim...
inşalllahhh nasip olur cümlemizee

cnmm ben de mrk edıordm seni bu sefer sessz bekledm ama içime de dogmştu goznaydın oflummm sımsıkı tutndu Allahın izniyle melegn sana darısı başma inşşşş....

slm kılzar nasılsızınz
selam canım hoşgeldiiinnnnnnnnn :))

cnmm ben de mrk edıordm seni bu sefer sessz bekledm ama içime de dogmştu goznaydın oflummm sımsıkı tutndu Allahın izniyle melegn sana darısı başma inşşşş....

saol duygum ALLAH RAZI OLSUN..
tez amanda göbüşleriniz dolsun inşallahhh

selam canım hoşgeldiiinnnnnnnnn :))

saol duygum ALLAH RAZI OLSUN..
tez amanda göbüşleriniz dolsun inşallahhh

sağolasın balım hoşbuldum nasılsın bakalım ne yaptın eşine söyledinmi nasıl söledin yada ne zaman sölicen gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…