Bu kocam beni sinirden kanser hastaligi buldurcak eminim tahlili verdik dukkana gittik toptanci kapida mali yazdirdi para cekip gelim dedi ben sok hangi parayi cekecen dedim bankadakini demz mi sinirden catladim iyi git cek dedim babasindan aldi simdilik odedi parayi sonra babasi kalkti bizim arabayla izmire gitti mermer getirmeye dun geldi izmirden oglu bizim paramizla son model arabaya biniyo onla niye getirmedi bilmem
gamze o kadar boş şeyler için üzüyosunki kendini, zaman geçsin diyceksin ki ben bu adamın ailesini ne kadar abartmışım.
Bak hiç karışma onların işlerine dinleme bile, gözünü kör, kulağını sağır et. Sen böyle her hamleyi kafana takarsan oooo kafayı yersin.
Onları biraz ciddiye alma umursama bak hayat daha güzel
Yok kuzum takilmicak gibi degil aman para bankada faizde dursun diye butun kis kendimi paraladim ben ev alcaz sozde yok ya ne hali varsa gorsun ama ailesiyle boyle yakinda oldugumuz surece bu evlilik yurumez
bilmiyorum kuzum ama bu şekilde ne kadar onları kafaya takarsan o kadar huzursuz olursun
canim o yatak konulan besik cok hosuma gitti anlattigin kadariyla gozumde canlandirinca orgunde gusel olmus maharetli hatun :)
bende dun 3 kapili dolap baktim 169 tl koctasta krem rengi onu aldim mi tamamdir sifonyerden vazgectim besikte var cekmece
günaydın:)inşallah bugün hepimiz adına hayırlı ve güzel şeylerin olduğu birgün olur.
benim sizlere sormak istediğim birşey var.Süt hormonu yüksek olupda ilaç kullananınız var mı?bana DOPARGİN tablet verdi doktorum .Ama araştırdığım kadarıyla yan etkileri çokmuş.çocuğun olmamasına etkenmiş. bilgisi olanlardan haber bekliyorum.lütfen:)
Mışıl | Belis
canım oda bu aslında, alttaki çekmece gibi olan şey çekilip yana açılıyor ve yatak konuluyor. ayrıca beşiğin kenar korumaları asansörlü, yükselebiliyor. ve komidini kaldırıyorsın beşik taraflarınıda söküyosun ve üstede bir yatak geliyor, yani o iki tane yatak alıyor içine. Hem yerden tasarruf hemde çok mantıklı geldi. 2 kapılı dolabı 700 civarı şifonyeride 400 civarı. beşiği kesin istiyorum, belki şifonyer ve gardrobu sadece düz beyaz bir takım alırım ikeadan falan ama beşiği kesin istiyorum :26:
Canim cok begendim ben bunu besigine ayri baktim supermis ozellikle birlikte uyuma fikri muhtesem olmus ya :)
Dun hastanede ve disarda herkes gobegime bakti hastanede laboratuar nst ve drun kapisinda beklerken kimin yanina otrduysam gun sayiyosun herhalde dogumun yakin galiba dediler banabende hayir 2.5 ay var daha didim hadi canim cok buyumus demezler mi ((
müfettiş gadget gibi izliyorum sizihilalim ve alemin deli kızı gelmiş
selam hatunlar ben geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?