Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inşallaah:)yeterki olsun sağlıklı olsunda ikiz olsun teşekkür edrim canım. inşallah benim içinde hayırlısı olur.

insallah canım ya. ofludnan sonra sıra sende olsu nhadi bakalım

tatlım işte korunma sürecini doktor sonlandırırsa akşama halvet var

dua mı beddua mı karışık oldu
aman işesin ne olacak yeterki işesin nasılsa temizlik şirketleri var anında hallederler

tabi iyi olur yeni bir renk yeni bir dekor ooohhh mis mis

bende öyle düşündüm şöyle bahar renkleri cıvıl cıvıl

Kizlar cocugu olmasini isteyenler halvetten once soyunmadan 3 kere enbiya suresi 87-88 ayetlerini okumaliymis :)

inşallaah:)yeterki olsun sağlıklı olsunda ikiz olsun teşekkür edrim canım. inşallah benim içinde hayırlısı olur.

inşallah hayırlısı neyse Rabbim onu versin hepimize ben çok isterim ikiz bebeğim olsun iki oğlum var birde cimcime bir kızım olmasını istiyorum ama Allah tan hayırlısını diliyorum....

cnm işte bugün doktordan randevu aldım 4 de doğru kist var demişti onusorcam duruyormu?yok derse sorcam bu ay bıraksak olmuyomu diye?

Kiz dra ne soruyon benim ki en az 3 ay korun yoksa yine dusuk yaparsin dedi ertesi ay elimde bhcg sonucuyla girdim odasina :)))

inşallah rabbim dediklerini dua olarak kabul etsin .bizede mucize yaşatsın

Kiz dra ne soruyon benim ki en az 3 ay korun yoksa yine dusuk yaparsin dedi ertesi ay elimde bhcg sonucuyla girdim odasina :)))

ya işte tatlım sende böyle oldu çok ta şükür ama ya bende öyle olmazsa gene aynı şeyleri yaşarsam bunları düşünmekten kendimi alamıyorum bakalım şu kist gitsin ilk etapta buna odaklandım zaten önümüzdeki ay bitmiş oluyo

sıkma canını diyicemde balımn elde değil bugün benim kafamda yerinde değil o konuda sıkıntılıyım yaram derin anlıycağın sözün bittiği yrler bu durumlar umut ediyoruz belitiler diyoruz ama testin sonucu adet olunca ki durumumuz yerle bir ediyor bizi malesef anlıyorum ama elimden birşey gelimiyo dildende söz çıkmıyo artık bende tükendim yani
hiç bilmiyorum ilacın ismini ama süt hormonları yüksekti dengelemek için bir ilaçtı sonuçta

abladımmcanım benimde süt hormonum var ama bu ay düşmüş 2 aya ben kullandım ilç o nedenle sorsum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…