Insallahhhh kiz masallahhhh altin yimirta zamani degerlendiriver bence :))) hic bekleme
canım bir arkadaşım vardı 3 sene çocuğu olmadı doktora gitti tahlil yaptırdı süt hormonu yüksek çıktı bir ilaç verdi ama ilacın ismini bilmiyorum süt hormonlarını dengeliyormuş 1 ay sonra hamile kaldı hemde ikiz doktoru bu ilacın yan etkisi ikiz bebek olabiliyormuş demiş ne kadar doğru tabi bilemem ama sen bütün bu endişelerini kendi doktorunla paylaşırsan gerekli bilgiyi verecektir sana ....
insallah canım ya. ofludnan sonra sıra sende olsu nhadi bakalım
dua mı beddua mı karışık oldu
aman işesin ne olacak yeterki işesin nasılsa temizlik şirketleri var anında hallederler
tabi iyi olur yeni bir renk yeni bir dekor ooohhh mis mis
o dil ne odil bana mı yoksatatlım işte korunma sürecini doktor sonlandırırsa akşama halvet var
bende öyle düşündüm şöyle bahar renkleri cıvıl cıvıl
canım süt hormonun dediğin prolaktin oluyo bendede var o hormon senin kaç çıktı değerin
tatlım işte korunma sürecini doktor sonlandırırsa akşama halvet var
bende öyle düşündüm şöyle bahar renkleri cıvıl cıvıl
bu testi adetinden sonraki kacıncı gün yaptın gülüm[/QUOTE
elifimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
niye sesin cıkmıyo . ne yaoıyım ya gitsemmi doktora gitmesemmi :26::26:
tatlım bana bu sabah esti öyle yaptım 14.gün bugün benim geç yumurtlama olurdu 18-19 hatta 20.gün gibi ama düşükten sonra değişmiş tarihler belkide sabah idrar tutmadan yaptım ondan erken çıkmıştır
ben söyledim sana doktor yolu gözüküyo
inşallaah:)yeterki olsun sağlıklı olsunda ikiz olsun teşekkür edrim canım.inşallah benim içinde hayırlısı olur.
cnm işte bugün doktordan randevu aldım 4 de doğru kist var demişti onusorcam duruyormu?yok derse sorcam bu ay bıraksak olmuyomu diye?
o dil ne odil bana mı yoksa
canım sen niye korunuyosun ki:26::26:
bende öyle düşündüm bakalım, eşimle de bi görüşelimde. Aklım kaldı ama yani,
bu arada oğluşum cumartesi oynadı hala yatışda galiba bi daha hissetmedim hiçAyrıca kontrolümüz varya bakalım gidince boyunuda sorucam. Kilosu iyi gidiyor da boyunasıl acaba
canım ben 4,5 yıl bekledim,o bekleyişin ümitsizliğin ne demek olduğunu iyi bilirim. Ama rabbim mucizemi yolladı bana, seninde hayırlı zamanın ne zaman ise o zaman gelsin bebişin
Kiz dra ne soruyon benim ki en az 3 ay korun yoksa yine dusuk yaparsin dedi ertesi ay elimde bhcg sonucuyla girdim odasina :)))
sıkma canını diyicemde balımn elde değil bugün benim kafamda yerinde değil o konuda sıkıntılıyım yaram derin anlıycağın sözün bittiği yrler bu durumlar umut ediyoruz belitiler diyoruz ama testin sonucu adet olunca ki durumumuz yerle bir ediyor bizi malesef anlıyorum ama elimden birşey gelimiyo dildende söz çıkmıyo artık bende tükendim yaniyaptım canım negatiffffffffffffff
deli olmaya basladım artıkın. ne o zaman bu kasıgıma giren sanma sapan anlık agrılar. üf ya doktora gitsemmi gitmesemmi diye düşünüyorum. o kadar hap içiyorum ne diye adetim gecikiyosa hala anlamıyorum ya.d.kontrol icerken ne güzeldi hap bitince hemen adet oluyodum cok düzenliydi cokkkkkkkkkkkkkkkk
ya simdi doktora gitsem göbişten ultrasonla bakcak yine bişi gördüm sanki diye beni kana yollucak gecen ay gibi heveslenecem 2 saat kadar sonra yine gecen aydaki gibi büyük bi fossssssssssssssss
hiç bilmiyorum ilacın ismini ama süt hormonları yüksekti dengelemek için bir ilaçtı sonuçta
bu testi adetinden sonraki kacıncı gün yaptın gülüm[/QUOTE
tatlım bana bu sabah esti öyle yaptım 14.gün bugün benim geç yumurtlama olurdu 18-19 hatta 20.gün gibi ama düşükten sonra değişmiş tarihler belkide sabah idrar tutmadan yaptım ondan erken çıkmıştır
ben söyledim sana doktor yolu gözüküyo
ya yine bi söktürüvcü vercek inan bıktım haplardsn ya. bu ay klomeninde bırakıp bitek hayıt içiyim diyodum yas. uf sanırım dedigin gibi yapmam lazım .
Zor ve yipratici bir surec ama guclu olmaya calis canim umudunu yitirme sakin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?