Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

elifim canım benim moralin beninmkinde kötü ya lütfen canım yapma böle kendini bu kadar üzme. beyin yıkanması olayı varya mecazen kullanılan. keske beynimi cıkartıp bişri iyice yıkasa bebek fikri tamamen gitse beynimden bak o zaman nasıl catır catır bebekler geliyo

elifimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
niye sesin cıkmıyo . ne yaoıyım ya gitsemmi doktora gitmesemmi :26::26:
burdayım balım babamla telden muhabbete dalmışız yazamadım bitanem ne için gidiceksin anlamdım fıstığımmm
benim 31 çıktı senin nasıl çok yüksek değil dedi doktor ama benim arkadaşımın sınırdaydı ilacı kullandı düşünce hamile kaldı.

benim 76 çıkmıştı gülüm senin çok az çıkmış ilacımın adı dostınexdi kaç aydır bebek istiyosun:26:

Sukur hilalim allah razi olsun sukrun icin ama benimde kistim vardi ustelik kanim pihtilasmiyodu allahin hikmeti bebegimle hepsi iyilesti kayboldu gitti inatla korunma demem bu yuzden oglum sadece dusugume teselli bebek istegime cevap olarak degil rahatsizliklarima da sifa olarak geldi sanki :) isallah seninde dusugunun pesi hemen gelecek :)

byzgülüm tükendim fln duymıyim bi daha böyle sözler sen bizim dopingimizsin
gülüm valla bugün iyi değilim yani karma karrılık herşey sadece bebek fikrinden sıyrılmak istiyorum olmaması değil sorunu kendim yaratıyorum neden bu kadar hayatınmın merkesi olduki zamanı varsa gelicektir ama bunu demesi kolay sadece kendimi yorgun hissediyorum geçer merak etme meleğim benim

öyle be fıstığım bugün biraz tavan yaptı aklım duygularım gelin len aşağı diyorum yok sınırdalar oynattım doktor bulamıyorum bugün sıkılıyorum ki sorma eşim aradı şimdi üzülme diyo senin ççin yapabileceğim birşey varmı diyo bende yok yaptığığın işe yaramıyo kalsın dedim yip gülüyo iyiyim ben yaa geçer inş dediğin gibi keşke format atabilsek belleğe ne güzel olur baştan aşağı virüsle doluyuz virüsün dı bebek

aslında ay değil yıl hemen hemen 3 yıl o doktor bu doktor çoğunuda beğenmedim değiştirdim .ondan uzun sürdü bu kadar.doktor çok önemli şimdikine güveniyorum.bakalım hayırlısı

cnm ağzından bal damlıyor inşallah benimde öyle olur bağırsaklarımdan rahatsızlığımda hortladı bu ay herşey geçsin geldin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarrrr

elifiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesunnnnnnnnnnn sesin çıkmayoooooooooooooooooooooş

burdayım gülümmmmmmmmmmmm hoşgedlin kız sayfalar ilerledikçe görmüyorum geriye gittikçe görüyorum kusuruma bbakma emi balım benim nasılsın bakem

Tukenirsen nasil gelecek o bebek sana ne demek tukendim topla kendini umut her ay yeniden umut sen ilacini kullan hayitini ic vaktini bekliyo bebek millet 20 yil umit kesmeden bekliyo sonunda kavusuyo senin daha ne kadar oldu ki hemen pes etmek yok

aslında ay değil yıl hemen hemen 3 yıl o doktor bu doktor çoğunuda beğenmedim değiştirdim .ondan uzun sürdü bu kadar.doktor çok önemli şimdikine güveniyorum.bakalım hayırlısı

gülüm başka zaman olsa teselli ederdim ama teselli etmek için değil buna inandığım için söylerdiim bu isyanda değil ama sadece umudumuz azalıyo sende anlarsın daha uzun sneinki benimkide 1 yılı geçiyo yani çok şükür rabbime ama işte aradada böyle canım yanıyo inş sana bana tüm umutla bekleyenlere rabbim hayırlısını nasip eder yani bilinçsizce istek ne olursa olsun olsun demek değil asla rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin hayırlı sağlıkllı evlatlar nasip etsin cümlemize balım rabbim sabır versin AMİNNNNNNNNNNNNNN

tatlım bu öyle bişeyki yaşamayan anlayamaz gerçekten,ama şunu da belirtmek isterimki ben aralık ayında hamile kaldığımda direksiyon sınavım vardı ehliyet için sonra yılbaşı için annemler geldi onlar için hazırlık fln yaptım yani kafam baya yoğundu tesadüfmüdür bilinmez o ay tutmuştu

burdayım gülümmmmmmmmmmmm hoşgedlin kız sayfalar ilerledikçe görmüyorum geriye gittikçe görüyorum kusuruma bbakma emi balım benim nasılsın bakem

süperimm çünküü kaynanamınn gözündekii hastalık tembelikten miş..kaynanamın gözünde bişey var demişlerdi kör olusun demişlerdi dr.gitti bu gn vee tembelikten yani sorun yok demişş çok mutlu oldummmmelifim umudun tükenmemeliii olucak bn inanıyorum sabır gerekli btanem bnde çok sabırsızım ama bnde dediğimde sen bana hep sabret derdin sıra sende btanem sabretmeyi sen öğrettiinnn bana sabret diyediye olucak meleğim olucakkk

cnm ağzından bal damlıyor inşallah benimde öyle olur bağırsaklarımdan rahatsızlığımda hortladı bu ay herşey geçsin geldin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarrrr

Hilalim vallahi yurekten soyluyorum ben korunmayi cok istedim esim birakmadi ve ummadigim halde geldi sipam 3 hafta arayla dusuk yaptim hele ilk gideni hamile oldugumla kaybettigimi ayni anda ogrendim arkasindan 10 gun gecmedi degerim bi anda artti hamileyim sukur biri duruyo dedim oda gitti yikilmistim hatta hic olmasin diyodum ustune dr kist dedi az daha buyurse hic olmaz dedi ama oldu allahin isine karisilmaz derler ya dogru isallah bekleyen herkes kavusacak

Tukenirsen nasil gelecek o bebek sana ne demek tukendim topla kendini umut her ay yeniden umut sen ilacini kullan hayitini ic vaktini bekliyo bebek millet 20 yil umit kesmeden bekliyo sonunda kavusuyo senin daha ne kadar oldu ki hemen pes etmek yok

haklısın gülüm haklısında işte bazen böyle sıkıntılı oluyorum dün oflumun bebeğine ne kadar ağladım nasıl sevindim bir bilsen eşim geldi anlatıyorum oflu hamile çok sevindim düşüğü vardı rabbim bunu korusun diye bakıyo bana diyorumki bu kadar seviniyorum birde kendimin olsa ne yaparım bilemiyorum balım biliyorum zamanı var ama bu zaman içinde rabbim sabır versin çünkü çok zor oluyo artık beklemesi destekleriniz için çok tşk ederim hepinize kuzum böyle böyle açılıyorum kendime geliyorum iyiki varsınız canım sağolun varolun sen kistlemi hamile kaldın nasıl birşeydi canım kaç ayın üzerine oldu bebeğin

biliyorum cnm hatırlıyorum yani ilk geldiğin zamanıda hatırlıyorum şimdi doğurcan zmn ne çabuk geçiyo valla,bende sorcam doktora bi risk yok derse bugün başlıycam tamda haftası eşimde sigarayı bıraktı gibi 15gündür 2 tane içti

elifiimmm çoook öpüyorummm bebeğimmmm
ALLAHIM SANA İKİZ NASİP ETSİNN

oflum gözün aydın canım cok sevindim saglıklı güzel bi gebelik gecir sonrada güzel bebeni al kollarına canımın içii.degerinin arttıgını bugünmü anlıcan canım yine kana bakacaklar demi. adetin kac gün gecikmisti dün ögrendiginde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…