Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

besigi uygun bulamazsan bile bunu al dolapla sfonyeri ucuza getirip dengelersin bence

bişeycik olmaz, ne güzel koca göbekliyim ben dersin yada ikiz dersin
benimde 3-4 gündür göbeğim kayboldu sanki yani yine var ama değişik gibi :26:

kaybolmaz yayilmistir bebegin yatisindandir :)

Hosgeldiniz hatunlar
hilalim hava kapali az once atistirdi burda accik :)

canım süt hormonun dediğin prolaktin oluyo bendede var o hormon senin kaç çıktı değerin

besigi uygun bulamazsan bile bunu al dolapla sfonyeri ucuza getirip dengelersin bence

kaybolmaz yayilmistir bebegin yatisindandir :)
bende öyle düşündüm bakalım, eşimle de bi görüşelimde. Aklım kaldı ama yani,
bu arada oğluşum cumartesi oynadı hala yatışda galiba bi daha hissetmedim hiç Ayrıca kontrolümüz varya bakalım gidince boyunuda sorucam. Kilosu iyi gidiyor da boyunasıl acaba

inşallah kavuşurum.artık olacak mı olmıycak mı diye düşünmekten yoruluyor insan

canım ben 4,5 yıl bekledim,o bekleyişin ümitsizliğin ne demek olduğunu iyi bilirim. Ama rabbim mucizemi yolladı bana, seninde hayırlı zamanın ne zaman ise o zaman gelsin bebişin

elifim nettiriyon kıs yenimi geldin zira iamini görmediydim. bana bak nova marja teste iyi diyolardı burda denmi. bozuk cıkan testler degil demi hani oflu gecen aylarda kullanmıstıda bosuk cıkmıstı ya o marka nova degildi demi gülüm.

hoşbulduk gamzem tam bahar geldi dedik niye kapandıki bu hava bende kadın çağırcaktım camlar için gene erteledim mecburen

bu arada sabah kalktım sıkıntıdan ovulasyon yaptım çatır çatır yumurtluyorum

hoşgeldin fıstığım nasılsın hayırlı sabahlar balım

hoşgeldşin melisam gülüm benim nasılsın bugün tatlım

aman eh iste moralim yerlerde aslındada bu test olayına neyse. sabır sabır ya savbır ya bıktım artıkın. kıs NOVA TEST güvenilirmi biraz oncede sana sorduydum ya görnedin sanırsam.

çay iiyorum gülüm sonbir haftada rejimi bırakmışım yani sık sık az değil öğünlü yediğimden kilo veremedim aldım gibime bile geliyo psikolojikmidir nedir bnende aç aç çay iiyorum bitanem nova güvenilir balım oflumun geçen ay yaptığı one step rapit test bende ondan yaptım ya adet sonrası çıktı işte o lanet test ama pazartesi akşamı novayla yptım çıkmadı mesela sen yaptınmı test gülüm:18::18:

kıslar siz nerde yasıyonuz. ist gayet güzel günesli aydınlık ve sıcak ohhhhhhhh mis catlayın hilalım ve gamzem

kızlar bebek doğana kadar evimde güzel değişklikler yapmak istiyorum, halısından tülüne kadar hemde
Kalan 5 ay benim için değişim ayı olucak snırım

aman eh iste moralim yerlerde aslındada bu test olayına neyse. sabır sabır ya savbır ya bıktım artıkın. kıs NOVA TEST güvenilirmi biraz oncede sana sorduydum ya görnedin sanırsam.

gördüm gülüm gördüm yazdımda balım benim çıkmadı anlaşılan güvenilir yaa nova ancomen falan bunlar güvenilir bende pazartesi yaptım çıkmadı diğer testte çık ıştı yaa one step rapit testti diğeri oflununda ondadı geçen ay gülüm

yaptım ya hiç bişi cıkmadı yok bende bişi emin oldum artık. 29 undan beri adeti bekliyorum o da gecikti iyice olsa cıkardı

kuzum bayada geçmiş olurmuydu böyle daha önce??başka marka yokmu ben netten alıyorum artık toptan labquick marka

hoşgeldin fıstığım nasılsın hayırlı sabahlar balım

hoşgeldşin melisam gülüm benim nasılsın bugün tatlım

hoşbulduk sende hoşgeldin

inşallah kavuşurum.artık olacak mı olmıycak mı diye düşünmekten yoruluyor insan

canım bir arkadaşım vardı 3 sene çocuğu olmadı doktora gitti tahlil yaptırdı süt hormonu yüksek çıktı bir ilaç verdi ama ilacın ismini bilmiyorum süt hormonlarını dengeliyormuş 1 ay sonra hamile kaldı hemde ikiz doktoru bu ilacın yan etkisi ikiz bebek olabiliyormuş demiş ne kadar doğru tabi bilemem ama sen bütün bu endişelerini kendi doktorunla paylaşırsan gerekli bilgiyi verecektir sana ....

kızlar dün yada bi önceki gün tv.de vardı 3 yaşına kadar bebeklerin yağ hücreleri oluşurmuş o yüzden beslenmesi çok önemliymiş yağlı şeylerden ıvır zıvırdan uzak tutun diyo aynı şey şeker içinde geçerli.geçen gün gördüm 8 aylık bebeğin ağzına lokum veriyolardıaslında ne kadar zararlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…