banada şahane geldi, neticede ben altta hala yatarken bebeğimi sallama şansım olucak, bide ekstra yatak aç kapat derdi yok, misafir bile gelse it çekmeceyi içeri oldu bitti
Bayıldım aslında ama fiyatı epey yüksek geldi, eşim beğendiysen alırız dedi ama hafta sonu modokoyada bakıcam, belki yine böyle özellikde olupda fiyatı biraz daha uygunu vardır :44:
Dahada olmadı ikeadan falan 200-300 e dolabı şifonyeri almış oluruz. Beşiği alalım önce, dolabı ayarlarım diyorum. Çünkü bittim beşiğe
bişeycik olmaz, ne güzel koca göbekliyim ben dersinyada ikiz dersin
benimde 3-4 gündür göbeğim kayboldu sankiyani yine var ama değişik gibi :26:
canım hiç bilgim yok ama bahsettiğin şekilde olup ilaç kullanan arkadaşlarımız var burda. Geçmiş olsun canım. biran önce bebeğine kavuşursun inşallah
günaydın:)inşallah bugün hepimiz adına hayırlı ve güzel şeylerin olduğu birgün olur.
benim sizlere sormak istediğim birşey var.Süt hormonu yüksek olupda ilaç kullananınız var mı?bana DOPARGİN tablet verdi doktorum .Ama araştırdığım kadarıyla yan etkileri çokmuş.çocuğun olmamasına etkenmiş. bilgisi olanlardan haber bekliyorum.lütfen:)
bende öyle düşündüm bakalım, eşimle de bi görüşelimde. Aklım kaldı ama yani,besigi uygun bulamazsan bile bunu al dolapla sfonyeri ucuza getirip dengelersin bence
kaybolmaz yayilmistir bebegin yatisindandir :)
inşallah kavuşurum.artık olacak mı olmıycak mı diye düşünmekten yoruluyor insan
hosgeldin hillalcıgım ya nova marka test iyimiydi bi bilgin varmı.
slm tatlumya ben nova almışmıydım daha önce hatırlıyamadım o kadar test aldımki eve yoksa gebelik testtimi yaptın
hoşgeldin fıstığım nasılsın hayırlı sabahlar balımselam hatunlar ben geldimmm
günaydın kıslar be geldim
hoşgeldin fıstığım nasılsın hayırlı sabahlar balım
hoşgeldşin melisam gülüm benim nasılsın bugün tatlım
elifim nettiriyon kıs yenimi geldin zira iamini görmediydim. bana bak nova marja teste iyi diyolardı burda denmi. bozuk cıkan testler degil demi hani oflu gecen aylarda kullanmıstıda bosuk cıkmıstı ya o marka nova degildi demi gülüm.
hoşbulduk gamzem tam bahar geldi dedik niye kapandıki bu hava bende kadın çağırcaktım camlar için gene erteledim mecburen
bu arada sabah kalktım sıkıntıdan ovulasyon yaptım çatır çatır yumurtluyorum
aman eh iste moralim yerlerde aslındada bu test olayına neyse. sabır sabır ya savbır ya bıktım artıkın. kıs NOVA TEST güvenilirmi biraz oncede sana sorduydum ya görnedin sanırsam.
kıslar siz nerde yasıyonuz. ist gayet güzel günesli aydınlık ve sıcak ohhhhhhhh mis catlayın hilalım ve gamzem
yaptım ya hiç bişi cıkmadı yok bende bişi emin oldum artık. 29 undan beri adeti bekliyorum o da gecikti iyice olsa cıkardı
hoşgeldin fıstığım nasılsın hayırlı sabahlar balım
hoşgeldşin melisam gülüm benim nasılsın bugün tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?