Biz izmir gullerindeniz canim hava kapali hatta burda atistirdi azcik
ikimizde de aynı telaş var desenekızlar bebek doğana kadar evimde güzel değişklikler yapmak istiyorum, halısından tülüne kadar hemde
Kalan 5 ay benim için değişim ayı olucak snırım
Hosgeldiniz hatunlar
hilalim hava kapali az once atistirdi burda accik :)
canım bir arkadaşım vardı 3 sene çocuğu olmadı doktora gitti tahlil yaptırdı süt hormonu yüksek çıktı bir ilaç verdi ama ilacın ismini bilmiyorum süt hormonlarını dengeliyormuş 1 ay sonra hamile kaldı hemde ikiz doktoru bu ilacın yan etkisi ikiz bebek olabiliyormuş demiş ne kadar doğru tabi bilemem ama sen bütün bu endişelerini kendi doktorunla paylaşırsan gerekli bilgiyi verecektir sana ....
gördüm gülüm gördüm yazdımda balım benim çıkmadı anlaşılan güvenilir yaa nova ancomen falan bunlar güvenilir bende pazartesi yaptım çıkmadı diğer testte çık ıştı yaa one step rapit testti diğeri oflununda ondadı geçen ay gülüm
canım ilacın adı dostınex miydi
kuzum bayada geçmiş olurmuydu böyle daha önce??başka marka yokmu ben netten alıyorum artık toptan labquick marka
hoşbulduk sende hoşgeldin
ikimizde de aynı telaş var desene
ben de ev aldık ramazan bayramına geçeceğiz inş.mobilyaları yenileyeceğim inş.
beraber bakalım bari bişeyler
hb...........................
Sen camlari ertelemissin kiz benim ev boyancak inat etti bu havalar bize :)))
selamm kızlar bennnn geldimmm neydiyonuz bakemm
hoşgeldin napcaz işte çene çene çene
canım benim eşyalarım hep yenide, hani böyle renk değişiklikleri yapmak istiyorum ufak tefek
Hem bebekiminde odası gelmiş olucak, anneme çamaşır odamdaki çekyatı falan vercem, epey bir değişiklik olucak ama sanki pek alınmalık değil gibi,
Mesela ufak tefek değişikliklerle yaparım gibi geliyor
Yeni eşyalarınada bir an önce bebek işesin kussun inşallah
tatlım boya yapılırken evde nasıl durcan durma sakın çok zararlı biton kimyasall var içinde soluma sakınnn
melissam sana doktor yolu gözüküyo gibi bende bugün gitcem
benimkiler de yeni daha 4 yıllık ama yeni eve yeni eşya aolacak inş
inş. bi de bebek gelir
benimkiler de yeni daha 4 yıllık ama yeni eve yeni eşya aolacak inş
inş. bi de bebek gelir
dua mı beddua mı karışık olduinşallah canım, sen koltuklarına oturmaya kıyamazken, bebişin işesin üstüne
benimkilerde yeni 2,5 yıllık ama sıkıldım bende dekorasyonu değiştircem yastıkları koltuk örtülerini fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?