Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar bebek doğana kadar evimde güzel değişklikler yapmak istiyorum, halısından tülüne kadar hemde
Kalan 5 ay benim için değişim ayı olucak snırım
ikimizde de aynı telaş var desene
ben de ev aldık ramazan bayramına geçeceğiz inş.mobilyaları yenileyeceğim inş.
beraber bakalım bari bişeyler

Hosgeldiniz hatunlar
hilalim hava kapali az once atistirdi burda accik :)

hb...........................

Sen camlari ertelemissin kiz benim ev boyancak inat etti bu havalar bize :)))

canım ilacın adı dostınex miydi

yaptım canım negatiffffffffffffff
deli olmaya basladım artıkın. ne o zaman bu kasıgıma giren sanma sapan anlık agrılar. üf ya doktora gitsemmi gitmesemmi diye düşünüyorum. o kadar hap içiyorum ne diye adetim gecikiyosa hala anlamıyorum ya.d.kontrol icerken ne güzeldi hap bitince hemen adet oluyodum cok düzenliydi cokkkkkkkkkkkkkkkk
ya simdi doktora gitsem göbişten ultrasonla bakcak yine bişi gördüm sanki diye beni kana yollucak gecen ay gibi heveslenecem 2 saat kadar sonra yine gecen aydaki gibi büyük bi fossssssssssssssss

kuzum bayada geçmiş olurmuydu böyle daha önce??başka marka yokmu ben netten alıyorum artık toptan labquick marka

hoşbulduk sende hoşgeldin

evet canım ben pkoluyum gecikiyo ama klomen tedavisi gördüm gecen ay hatta dktor 14 ünde cagırmıstı bakyı yumurtam yeteri kadar büyümemiş adettim gecikmesin diye progynex yazdı o biteli cok oldu ya zamanında gelmedi adetim yine deli olcam yaaaaaaaaaa

ikimizde de aynı telaş var desene
ben de ev aldık ramazan bayramına geçeceğiz inş.mobilyaları yenileyeceğim inş.
beraber bakalım bari bişeyler

hb...........................

canım benim eşyalarım hep yenide, hani böyle renk değişiklikleri yapmak istiyorum ufak tefek
Hem bebekiminde odası gelmiş olucak, anneme çamaşır odamdaki çekyatı falan vercem, epey bir değişiklik olucak ama sanki pek alınmalık değil gibi,
Mesela ufak tefek değişikliklerle yaparım gibi geliyor
Yeni eşyalarınada bir an önce bebek işesin kussun inşallah

Sen camlari ertelemissin kiz benim ev boyancak inat etti bu havalar bize :)))

tatlım boya yapılırken evde nasıl durcan durma sakın çok zararlı biton kimyasall var içinde soluma sakınnn

melissam sana doktor yolu gözüküyo gibi bende bugün gitcem

benimkiler de yeni daha 4 yıllık ama yeni eve yeni eşya aolacak inş
inş. bi de bebek gelir

tatlım boya yapılırken evde nasıl durcan durma sakın çok zararlı biton kimyasall var içinde soluma sakınnn

melissam sana doktor yolu gözüküyo gibi bende bugün gitcem

Dururmuyum hic evde hic bolmadi balkona yasam alani kurarim kendime ))

inşallah canım, sen koltuklarına oturmaya kıyamazken, bebişin işesin üstüne
dua mı beddua mı karışık oldu
aman işesin ne olacak yeterki işesin nasılsa temizlik şirketleri var anında hallederler

benimkilerde yeni 2,5 yıllık ama sıkıldım bende dekorasyonu değiştircem yastıkları koltuk örtülerini fln

tabi iyi olur yeni bir renk yeni bir dekor ooohhh mis mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…