Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar benim çok merak ettiğim bi konu
var acaba isteyen herkes ikiz yani çoğul gebelik
yapabilirlermi öyle bi yöntem varmı sizce
tabi tüp bebek dışında varmı acaba öyle birşey

yok canım malesef.... eğerki aileden varsa ikiz gebelik yaşayan sizdede olur....

normal yollardan ikiz mi istiyorsun aahhhh bende çok isterdim....

kızlar merhabaa bu ay klomen ve çatlatma iğnesi olmuştum bugün iğneyi olalı 8. gün oluyor. duramadım ihtimal bile vermeden idrar testi yaptım merakım gitsin diye ve testte 2. çizgi çook açık pembe çıktı .ok heyecan yaptım acaba diyorum iğneden mi öyle oldu. midem de de 2-3 gündür hafif hafif bulanmalar var acaba hamile olma ihtimali olabilir mi kızlarr???

BAT'a kaç var canım ?

:4r merhabaa bu ay klomen ve çatlatma iğnesi olmuştum bugün iğneyi olalı 8. gün oluyor. duramadım ihtimal bile vermeden idrar testi yaptım merakım gitsin diye ve testte 2. çizgi çook açık pembe çıktı .ok heyecan yaptım acaba diyorum iğneden mi öyle oldu. midem de de 2-3 gündür hafif hafif bulanmalar var acaba hamile olma ihtimali olabilir mi kızlarr???[/QUOTE]

CANIM NET OLARAK BİŞİ DİYEMEM AMA İNŞALAAAAAHHHHH
HAMİŞSİNDİR CANUUMM

CANIM NET OLARAK BİŞİ DİYEMEM AMA İNŞALAAAAAHHHHH
HAMİŞSİNDİR CANUUMM[/QUOTE]

ay inşallah canımmmm dua edin bana ne olurr 1,5 yıldır uğraşıyorum

canlarım yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıcam inşallah. sonra önümüzdeki pazartesi kesin dr. gidicem. ama ne olur dua edin. benimde rabbimden istediğim isteyipte hamiş kalamayanlara en kısa zamanda bebişler nasip etsin. dünyada onlarca doğurup öldüren, doğurup sokağa atanlar vs.vs. var rabbim onlara hidayet versin. hepinizi öpüyorum inşallah hayırlı haberler veririm sizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…