Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Öyle yapabiirsen daha iyi olur tabii ama gün aşırıı daha çok öneriyor doktorlar spermin kalitesi açısından ancak iki gün arka arkaya iyi olur boşver sen onlarııı

Hoşgeldin cnm..Allah evladını bağışlasın sana canım..inşallah gönlüne göre verir ve hayırlısıyla hamiş kalırsın...

kızlar benim çok merak ettiğim bi konu
var acaba isteyen herkes ikiz yani çoğul gebelik
yapabilirlermi öyle bi yöntem varmı sizce
tabi tüp bebek dışında varmı acaba öyle birşey

ben klomen tedavisi görüyorum hamiş kalmak için.o çoğul gebelik yapıyor cnm ama doktor kontrolünde kullanılması lazım..

iyidir hastayım yatıyoruz karı koca grip ikimizde yavv:2:

geçmiş olsun cnm bnm...acil şifalar:94::94:

Hoşgeldin cnm..Allah evladını bağışlasın sana canım..inşallah gönlüne göre verir ve hayırlısıyla hamiş kalırsın...

kızlar benim çok merak ettiğim bi konu
var acaba isteyen herkes ikiz yani çoğul gebelik
yapabilirlermi öyle bi yöntem varmı sizce
tabi tüp bebek dışında varmı acaba öyle birşey

ben klomen tedavisi görüyorum hamiş kalmak için.o çoğul gebelik yapıyor cnm ama doktor kontrolünde kullanılması lazım..

iyidir hastayım yatıyoruz karı koca grip ikimizde yavv:2:

geçmiş olsun cnm bnm...acil şifalar:94::94:

Merabaa hanımlaarr.. Ay evi sildim süpürdüm toz aldım, çamaşır yıkandı astım felan ancak oturdum yemek yapacak halim kalmadı zaten yarın tüm gün mutfaktayım kaynanam ve kayınpederim yemeğe gelecekler. Kaynanamın doğumgünü de kutlucaz bizde hem bir nevi de benim diploma kutlaması olcak işte. Haftasonu eşim evdeyken bir iş yapamıyorum bugün toparladım işte. Ya kayınpederime srdum ne istersin diye ne yaparsan yap ama kuru köfte tavuk olmasın dedi yani sulu bişiler istedi. Bende hem et olsun hemde sulu olsun diye sebzeli sulu köfte yapayım dedim hani şöyle bezelyeli, patatesli, havuçlu top köfteler yapcam salçalı. Nasıl olur sizce çok mu basit olur bir de izmir köfte aklıma geldi o da biraz sulu oluyor yaa ama onu hiç yapmadım o yüzden de yapmak istemiyorum. Mercimek çorba, patates çanakları yapıyorum içine havuç rendesi koyuyorum seviyoe kayınpeder, börek, pilav bir de barbunya pilaki yapsam nasıl olur...

hayırlısı olsun cnm..inşallah güzel haberler alırsın

canım okudum okudum tam yarısnda sana sulu köfte yap diye yazacaktım ki..sen yazmışsın zaten..zaten karnım aç ağzım sulandı valla

iyisimi ben mutfağa kaçayım yavaştan...

Menü süper, bende gelebilim mi yemeğe?
Benim yemeğim yok artık gidince peynir ekmek karpuz takılırım herhalde :)

amiin inşalla çok güzell
haberlerle gelirsinn canımm

canım okudum okudum tam yarısnda sana sulu köfte yap diye yazacaktım ki..sen yazmışsın zaten..zaten karnım aç ağzım sulandı valla

iyisimi ben mutfağa kaçayım yavaştan...

beğendin menüyü yanii.. Valla daha çetrefilli daha güzel şeyler yapmak isterdim ama riske atmak istemiyorum pek yeni yemek tarifleri deneyemedim şu okul ve sınavlardan dolayı. Misafir geldiğinde de denediğim yemekleri yapmayı istiyorum. Sen sulu köfteye bulgurda koyuyormusun köfte yaparken ben bir kere koymuştum o da güzel olmuştu. Yoksa sadece normal top köfteler mi yapayım bulgur katmadan. Gel sende canım buyurrr..

Menü süper, bende gelebilim mi yemeğe?
Benim yemeğim yok artık gidince peynir ekmek karpuz takılırım herhalde :)

Gel hayatım ne olacak bir tabak fazla koyarız alt tarafı.. Ben aslında pazarım onlar gelmeden önce olsaydı yaprak alıp etli sarma yapcaktım ama zaman denk gelmedi benim pazar çarşamba günleri. Benim de yemeğim yok ev işi yapmaktan sıra gelmedi bişiler atıştırcaz ya da sölicez heraldee..

bence azıcık bulgurda kat cnm..daha dolgun ve lezzetli olur..beğenmem mi harika bi menü tam benlik.bnm koca barbunya sevmiyor varya hasret kaldım barbunyaya

bence azıcık bulgurda kat cnm..daha dolgun ve lezzetli olur..beğenmem mi harika bi menü tam benlik.bnm koca barbunya sevmiyor varya hasret kaldım barbunyaya

benimki de pek sevmez. Yer ama başka yemekler gibi isteyerek yemez. Ben yarın yapcam valla kaynanamlar seviyor bende seviyorum. Geçen hafta tazesini almıştım. Sabahtan koycam pişer akşama kadar da soğur. Benimki de patlıcan sevmez bende karnıyarığa bayılırım. Artık alcam pazardan yapcam çarşamba günü.. Ya da İstanbul'a gitcem haftaya anneme o zaman yapar annemle yerim tek başıma yemektense..

biz karıkoca pek bi severiz karnıyarığı..yanınada cacık pirinç pilavı ohhh misss....annenlerde yersin madem sevmiyor hiç zahmete girme..

biz karıkoca pek bi severiz karnıyarığı..yanınada cacık pirinç pilavı ohhh misss....annenlerde yersin madem sevmiyor hiç zahmete girme..

He yaaa tek kendim için zahmete değmez. Orada da kendim yapcam annem çalışıyor ama değer hiç olmazsa uğraştığıma yanii. Bir de kabak severim ben kzartma yoğurtlu benimki onu da sevmez dolmasını yer ancak ben onu yapayım en iyisi kendime.. Benim kociş geldi az çıkar beenn..

bende evi süpürdüm ve yemek pişirdim.. ocakta daha gerçi..
:92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…