iyidir hastayım yatıyoruz karı koca grip ikimizde yavv:2:sağol tatlumm sen nasılsınn
canımmm çok ama çok çok çok sağol öyle güzel bilgilendiriyorsun ki Allah razı olsun..inşallah en kısa zamanda dolsun göbişlerimiz bebişle canımmm
ben en iyisi o çizgiyi görünce o gün ertesi gün ve hatta ondan sonraki gün yani 3 gün üstüste çalışayım
ben defne müsadenizle bundan sonra aranıza katılmak isterim....
ben 22 yaşındayım 19 aylık bi kızım var....tekrar istiyoruz hayırlısıyla allah da nasip ederse siz kardeşlerime ve bana....
eşim in görevden gelmesine 4 ay kaldı 2 yada 3 haftada bir geliyor ve biz korunmamaya karar verdik... artık....
ankarada yaşıyorum ama büyük bi ahtimal gelince tayinimiz çıkacak....
son adet tarihim 05 haziran yarın adet görmem gerek ama hiç bi belirti yok...
zaten ilh hamileliğimdede hamile değil gibi hissettim ara sıra oda sabahları midem bulanırdı... rahattı hamileliğim...
bu nasıl olur bilmiyorum kısmetse....
kızlar benim çok merak ettiğim bi konu
var acaba isteyen herkes ikiz yani çoğul gebelik
yapabilirlermi öyle bi yöntem varmı sizce
tabi tüp bebek dışında varmı acaba öyle birşey
iyidir hastayım yatıyoruz karı koca grip ikimizde yavv:2:
ben defne müsadenizle bundan sonra aranıza katılmak isterim....
ben 22 yaşındayım 19 aylık bi kızım var....tekrar istiyoruz hayırlısıyla allah da nasip ederse siz kardeşlerime ve bana....
eşim in görevden gelmesine 4 ay kaldı 2 yada 3 haftada bir geliyor ve biz korunmamaya karar verdik... artık....
ankarada yaşıyorum ama büyük bi ahtimal gelince tayinimiz çıkacak....
son adet tarihim 05 haziran yarın adet görmem gerek ama hiç bi belirti yok...
zaten ilh hamileliğimdede hamile değil gibi hissettim ara sıra oda sabahları midem bulanırdı... rahattı hamileliğim...
bu nasıl olur bilmiyorum kısmetse....
kızlar benim çok merak ettiğim bi konu
var acaba isteyen herkes ikiz yani çoğul gebelik
yapabilirlermi öyle bi yöntem varmı sizce
tabi tüp bebek dışında varmı acaba öyle birşey
iyidir hastayım yatıyoruz karı koca grip ikimizde yavv:2:
canlarım yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıcam inşallah. sonra önümüzdeki pazartesi kesin dr. gidicem. ama ne olur dua edin. benimde rabbimden istediğim isteyipte hamiş kalamayanlara en kısa zamanda bebişler nasip etsin. dünyada onlarca doğurup öldüren, doğurup sokağa atanlar vs.vs. var rabbim onlara hidayet versin. hepinizi öpüyorum inşallah hayırlı haberler veririm sizee
Merabaa hanımlaarr.. Ay evi sildim süpürdüm toz aldım, çamaşır yıkandı astım felan ancak oturdum yemek yapacak halim kalmadı zaten yarın tüm gün mutfaktayım kaynanam ve kayınpederim yemeğe gelecekler. Kaynanamın doğumgünü de kutlucaz bizde hem bir nevi de benim diploma kutlaması olcak işte. Haftasonu eşim evdeyken bir iş yapamıyorum bugün toparladım işte. Ya kayınpederime srdum ne istersin diye ne yaparsan yap ama kuru köfte tavuk olmasın dedi yani sulu bişiler istedi. Bende hem et olsun hemde sulu olsun diye sebzeli sulu köfte yapayım dedim hani şöyle bezelyeli, patatesli, havuçlu top köfteler yapcam salçalı. Nasıl olur sizce çok mu basit olur bir de izmir köfte aklıma geldi o da biraz sulu oluyor yaa ama onu hiç yapmadım o yüzden de yapmak istemiyorum. Mercimek çorba, patates çanakları yapıyorum içine havuç rendesi koyuyorum seviyoe kayınpeder, börek, pilav bir de barbunya pilaki yapsam nasıl olur...
Merabaa hanımlaarr.. Ay evi sildim süpürdüm toz aldım, çamaşır yıkandı astım felan ancak oturdum yemek yapacak halim kalmadı zaten yarın tüm gün mutfaktayım kaynanam ve kayınpederim yemeğe gelecekler. Kaynanamın doğumgünü de kutlucaz bizde hem bir nevi de benim diploma kutlaması olcak işte. Haftasonu eşim evdeyken bir iş yapamıyorum bugün toparladım işte. Ya kayınpederime srdum ne istersin diye ne yaparsan yap ama kuru köfte tavuk olmasın dedi yani sulu bişiler istedi. Bende hem et olsun hemde sulu olsun diye sebzeli sulu köfte yapayım dedim hani şöyle bezelyeli, patatesli, havuçlu top köfteler yapcam salçalı. Nasıl olur sizce çok mu basit olur bir de izmir köfte aklıma geldi o da biraz sulu oluyor yaa ama onu hiç yapmadım o yüzden de yapmak istemiyorum. Mercimek çorba, patates çanakları yapıyorum içine havuç rendesi koyuyorum seviyoe kayınpeder, börek, pilav bir de barbunya pilaki yapsam nasıl olur...
canlarım yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıcam inşallah. sonra önümüzdeki pazartesi kesin dr. gidicem. ama ne olur dua edin. benimde rabbimden istediğim isteyipte hamiş kalamayanlara en kısa zamanda bebişler nasip etsin. dünyada onlarca doğurup öldüren, doğurup sokağa atanlar vs.vs. var rabbim onlara hidayet versin. hepinizi öpüyorum inşallah hayırlı haberler veririm sizee
canım okudum okudum tam yarısnda sana sulu köfte yap diye yazacaktım ki..sen yazmışsın zaten..zaten karnım aç ağzım sulandı valla
iyisimi ben mutfağa kaçayım yavaştan...
Menü süper, bende gelebilim mi yemeğe?
Benim yemeğim yok artık gidince peynir ekmek karpuz takılırım herhalde :)
beğendin menüyü yanii.. Valla daha çetrefilli daha güzel şeyler yapmak isterdim ama riske atmak istemiyorum pek yeni yemek tarifleri deneyemedim şu okul ve sınavlardan dolayı. Misafir geldiğinde de denediğim yemekleri yapmayı istiyorum. Sen sulu köfteye bulgurda koyuyormusun köfte yaparken ben bir kere koymuştum o da güzel olmuştu. Yoksa sadece normal top köfteler mi yapayım bulgur katmadan. Gel sende canım buyurrr..
bence azıcık bulgurda kat cnm..daha dolgun ve lezzetli olur..beğenmem mi harika bi menü tam benlik.bnm koca barbunya sevmiyor varya hasret kaldım barbunyaya
benimki de pek sevmez. Yer ama başka yemekler gibi isteyerek yemez. Ben yarın yapcam valla kaynanamlar seviyor bende seviyorum. Geçen hafta tazesini almıştım. Sabahtan koycam pişer akşama kadar da soğur. Benimki de patlıcan sevmez bende karnıyarığa bayılırım. Artık alcam pazardan yapcam çarşamba günü.. Ya da İstanbul'a gitcem haftaya anneme o zaman yapar annemle yerim tek başıma yemektense..
biz karıkoca pek bi severiz karnıyarığı..yanınada cacık pirinç pilavı ohhh misss....annenlerde yersin madem sevmiyor hiç zahmete girme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?