Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

allaaammm aşeriyorum sanırım yani inşallahhhh ne yemekler onlar ööleee

bnm kocada kabak düşmenı canım ya ağzına koymaz..hadi çık görüşürüz yine...

allaaammm aşeriyorum sanırım yani inşallahhhh ne yemekler onlar ööleee

vallahi ya..bende acıktım bi koşu gidip tıkıntım geldim..kocam geç gelecekmiş ya bugün...

nbrsin cnm iyi misin?bitirdin mi işlerini??

merhaba kızlar ben epeydir giremiyodum annemlerdeyimhaftasonumuzda hayli yorucu geçti.Yeni haberler var mı herkes iyimi?

vallahi ya..bende acıktım bi koşu gidip tıkıntım geldim..kocam geç gelecekmiş ya bugün...

nbrsin cnm iyi misin?bitirdin mi işlerini??

işte süpürdüm,toz aldım ocağa da yemeyi koydum..
dip bucak değil temizlik tabii :86:

iyiyim ama acıktım,benimki yolda gelir 1 saate..
sen neettin?
merhaba kızlar ben epeydir giremiyodum annemlerdeyimhaftasonumuzda hayli yorucu geçti.Yeni haberler var mı herkes iyimi?

naber nilla kuzu
biz bıraktığın gibiyiz..
ama bir arkadaşımız daha gibeğ kardelen

sivatan mesaj yazıyodu..
gitmiş :26:

Sağol canım amin..

İnşallah hayırlısıyla hepinizi fazla bekletmesin

napim cnm ya ütülerimi hallettim ev temizliği ölee üstten haftasonu yaptım ben dip köşe..ondan özenmedim.kayınvalideme gittim oradan markete..yemeğim var Allahtan pilim bitti şükür..

Ooooo güzel haber tebrik ederim kardelen iben bi dahaki haftaya kadar annemlerdeyim hem şu bekleyiş günlerim yalnız geçmesin dimi ya kafayı üşütüyorum son günlere doğrusonra özlemiş halde dönecem evime kocişe.Birazdanda arkadaşım gelecek dedikodu zamanı:))

Bi yandan yemek yiyorum bi yandan sizi okuyorum

Teşekkür ederim canım

KIZLARRRRRRRRRR

BEN BEBİK İSTİYORUMMMMMM..

DELİ GİBİ İSTİYORUM HEMDEEEEEEEEEEE

ÇOK BEKLETTİ BU SIPAAAAAAAAA:84::84::84::84::84:

kız asıl temizlik yarına anam ağlıcak valla cam kapı perdeler yıkancak

kuşummmmmmmmmm
sen ne yaptınn yemek

Ben atlattım cnm bnm haftasonu yaptım ben onları..resmen anam ağladı yani...kolay gele cnmm yavaş yavaş yap birden yapma bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…