Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

BEN GELDİMMMM la la la laaaa kistim 5cm den 2 cm e düşmüş yani kendi kendine gidicek dedi dr.bide dediki

korunmayı bırakabilirsinizzzzzzzzzzzakşam halvet varr

Bu arada biz gofreti disinin yanina biraktik kokladi falan biz ciktik yalniz kalsinlar diye dukkana geldik 1 saat sonra kocam dedi bakalim senin ki ne yapiyo anam bi gittik benim gofret tirmanmis bahce citine yola bakiyo beni bi gordu kostu kapiya disinin yuzune bakmadi manyak ya geldi bi sarildi bana yaladi durdu kocam dedi manyak bu kopek disi bulduk hala senin yaninda duruyo yani kisaca gofret ciftlesmedi sanirim :)))

Benim sat 12 eylul ama dr 6 aylul diyo inatla o yuzden aradaki fark kadin hic iyi demedi allah versin gelisimi geri deyip duruyo bigun carpacam kafasina ultrasonu az kaldi 1400 gr dedi ben oh masallah dedim sevinme zayif bu cocuk diyo gicik

ay ben bu doktorları hiç anlamıyorum yaa, deli herhalde seninki. moral vereceğine dediğine bak. senin bebiş bence rahat 3 kilo doğar yani, daha iki ay var doğuma yahu. şimdi alacak bu çocuk esas kilosunu zaten.
sen hiç takılma o dümbeleğin dediklerine, gayet normal bence bebişin gelişimi.1400 gr baya baya ele avuca gelir şu an bile ki bundan sonra rahat 2 kiloya yakın alır.

biri su biride kan kistiydi yanılmıyorsam biri evlenmeden önce biride evlendikten sonra oldu ama ilacsız atlattım .. bacaklarımda bikini bölgesine yakın yerlerde şişliklerim oluyo 6-7 senedir bi cok doktora gittgim kimi kıl donmesi kimi kıl kökü ilhihabı falan dedi 2 kere ameliyat gecirdim ama gecmedi evlendkten sonra azaldı 1 sendir 4 kere falan yasadım oda antbiyotk kremlerle gecti doktora sordugumda o engel degil cilt yüzeynde olan birsey dedi ama yine de endişem varböyle birsey yasayan var mı

salak mı ya senin doktorun
ne demek sat 12siyse 12sidir
ona göre 6sı nasıl oluyormuş
çok saçma
bence dediklerini ciddiye bile alma
sen sata göre gelişimine bak
ki gelişimi gayet normall

valla artik salak demeye basladim ondan haric 2 dr inatla sezeryan normal dogum yapamazsin bu tansiyonla diyo o normal yaparsin bebek ters olmazsa diyo anlamadim ki

gamze gofret ne yaptı

yazdim canim arka sayfada sanirim :)

bu arada hormon testini nasıl yapıyorlar smer i duymustum acı hissediyormusun

smear için bana hep çok acıyor dediler ama ben iki kere yaptırdım şu ana kadar hiç acımadı, hormonlarına da adetin 3. günü gidiyorsun kan veriyorsun kanda bakıyorlar.

yaaa ben geldim dedim ama

hoşgeldin kuzu :)

BEN GELDİMMMM la la la laaaa kistim 5cm den 2 cm e düşmüş yani kendi kendine gidicek dedi dr.bide dediki

korunmayı bırakabilirsinizzzzzzzzzzzakşam halvet varr

hadi bakalım bu sefer tez zamanda sağlıkla sıhhatle gelsin bebişin bitanem

ayaklarını uzat dinlen o zaman güzelce
32. haftanda ayrılcak mısın izne yoksa sonrasına mı aktaracaksın?

yatayım dedim rahatsız oldum oturayım bıraz
Allahtan şeker çıkmadı da değdi yorgunluğuma
kızımıda gördüm
33.5 cm 783 gr olmuş

sonraya aktarmayı planlıyorum canım bi aksilik çıkmazsa

Son düzenleme:

hahah benim kedide 4 aydır dükkanda, martın başında bir kediyi sıkıştırmıştı hala o başka bişeyi yok.
Bide hemen yan dükkanda sağır bir kedi var ona aşık sanırım. Sürekli ona bakıyor, ama ona hiç bişey yapmıyor. duygusal benim keedi

valla artik salak demeye basladim ondan haric 2 dr inatla sezeryan normal dogum yapamazsin bu tansiyonla diyo o normal yaparsin bebek ters olmazsa diyo anlamadim ki

yazdim canim arka sayfada sanirim :)
herkes farklı telden çalıyor ne ilginç
neyse doğum zamanı yaklaşınca sen bikaç doktora sorarsın canım

yatayım dedim rahatsız oldum oturayım bıraz
Allahtan şeker çıkmadı da değdi yorgunluğuma
kızımıda gördüm
33.5 cm 783 gr

sonraya aktarmayı planlıyorum canım bi aksilik çıkmazsa
aa aldın mı sonucunu hemen
gözün aydın
çıkmayacağına emindim zaten de
kızına da maşallah gayet iyi gelişimi

sagol tatlum bugünde 14.gün gerçi bu ay bağırsak rahatsızlığım oldu pazartesiden beri ilaç kullanıyorum kategori b diyor doktorumu arayıp sorsam mı?

valla bende çok sevindim
bacak boyu bı hafta onden gidiyo
uzun olacak sanırım

sagol tatlum bugünde 14.gün gerçi bu ay bağırsak rahatsızlığım oldu pazartesiden beri ilaç kullanıyorum kategori b diyor doktorumu arayıp sorsam mı?

neyi soracaksın yahu, daha bugün bismillah diyeceksiniz, hiçbirşeycik olmaz içtiğin ilaçtan rahat ol sen.

idrar yolu iltihabı için ne uygulayabilirim ...bide sogan kürünü nasıl yapıyorsunuz... süt buharı diye birsey duymustum bileniniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…