hosbulduk..1 yıldır evliyim.. fakat hamile kalamadım doktor arıyorum ve hangi süreclerden gecicem bilmiyorum..
fl*7 değeri 24. haftadan sonra yapılıyor canım
24. haftaya kadar doğru sonuç vermez diye okumuştum
e benimki tahta gibi dümdüz ,ne olacak benim bu halim ovakit
anlaşıldı bizimki niye gelmiyor ,yerini beğenmiyor da ondan
hmmmm, anladım
bizim doktor artık bişey demiyor boyu içinde ondan bir araştırma içine girmiştim
ordamısınız... ? benm gibi hamile kalamayan varmı .. kocaelide oturuyorum ve doktor arıyorum tavsiyesi olan ? lütfen cvp versin
29+0 ise gayet iyi işte
29+1 de senin de 1 gün geriden çıkmış benimki gibi
bir de kilo aldıramıyorum diye ağlıyodun
niye üzgün yüz yaptın anlamadım, daha ne olacak maşallahh
3-4 kilo arası doğarlar inşallah
hoş o koca kafayı doğumda nasıl çıkarırız bilemiyorum (normal doğum olursa tabi)
daha önce herhalde hiç doktora gitmedin bu konu ile alakalı. Şayet öyle ise ilk önce adetin üçüncü günü senden hormon testlerini isterler. Rahmine falan bakar ultrasonla, smear alır kuvvetle muhtemel.
senin sonuçlarına göre eşininde ürologla görümesini ister spermiyogram için. Bütün sonuçlar çıktıktan sonra da ya birz daha deneyin der ya da yumurta takibine başlar diye düşünüyorum ben.
Ferdam drumuza gore hala zayif benim ki cunku ona gore 30+0 benim hafta gelisimi yavasmis 10 gunde 350 gr almis sok oldum bende bakalim 24 nisanda ne cikaacak 2000 gr olur isallah boyuda 38.65 sanirim benim kide kisa olacak babasi gibi
ben varım 2 yıldır olmuyor ,doktora gittim eşim de gitti sebebi yok ..
sen daha başlangıçtasın üzülme dert etme ,biraz daha bekle bence ..
çünkü artık tek parça halinde göremiyor bebişi
önceden ultrasonda tek parça halinde görüldüğünden ölçüm yapılamıyordu
bundan sonra ölçemeyecek zaten
hoş fl*7 de doğru sonuç değilmiş ama 24ten sonra tahmini sonuç verirmiş
benimki bacaksız olacak 36,6 cm boyu fl*7den :26:
kuzum benim çocukum hala tek parça gözüküyor. Hatta doktor son zamanlar bunlar dedi, o zzaman cumartesi kontrolüm var gideyim boyu kaçmış yakışıklımın diyeyim bakalım
tek parça görülüyorsa eğer baş-ayak değil ama baş-popo uzunluğunu rahat ölçüp söylemesi lazım
neden söylemediyse
neyse bu gittiğinde sor artık sen
doktora göre nasıl 30+0 ben onu anlayamadım
neden sata göre hesaplamıyor, neye göre hesaplıyor??
10 günde 350 gram azmıymış
1 kilo mu alacakmış napacakmış??
fl değeri satla aynı gidiyor, bence senin oğlunun boyu iyi olacak
tesekkür ederm evet gitmedim .. daha önce 2 kere kist tedavisi gördüm ve cok sık idrar yolu iltihapı geciriyorum acaba bu engelmidir
tesekkür ederm evet gitmedim .. daha önce 2 kere kist tedavisi gördüm ve cok sık idrar yolu iltihapı geciriyorum acaba bu engelmidir
Benim sat 12 eylul ama dr 6 aylul diyo inatla o yuzden aradaki fark kadin hic iyi demedi allah versin gelisimi geri deyip duruyo bigun carpacam kafasina ultrasonu az kaldi 1400 gr dedi ben oh masallah dedim sevinme zayif bu cocuk diyo gicik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?