Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hmmmm, anladım
bizim doktor artık bişey demiyor boyu içinde ondan bir araştırma içine girmiştim

çünkü artık tek parça halinde göremiyor bebişi
önceden ultrasonda tek parça halinde görüldüğünden ölçüm yapılamıyordu
bundan sonra ölçemeyecek zaten
hoş fl*7 de doğru sonuç değilmiş ama 24ten sonra tahmini sonuç verirmiş
benimki bacaksız olacak 36,6 cm boyu fl*7den :26:

Ferdam drumuza gore hala zayif benim ki cunku ona gore 30+0 benim hafta gelisimi yavasmis 10 gunde 350 gr almis sok oldum bende bakalim 24 nisanda ne cikaacak 2000 gr olur isallah boyuda 38.65 sanirim benim kide kisa olacak babasi gibi

Sibel Tüzün’ün SMS’lerle elenmesinden sonra Twitter’da makyajlı ve makyajsız fotoğrafları paylaşıldı ve makyajsız hali için ağır yorumlar yapıldı.

İŞTE O TWEET'LERDEN BAZILARI:

@twitozof
Adadan 3 kişi elendi, sibel tüzün ve gözaltı torbaları

@beyinterk
Hişşt! RTÜK Sibel Tüzün'ü görmüyor musun?

@ogznakkoyunlu
Sibel Tüzün 'ü yolda görsem göz altı torbalarını taşımasına yardım ederdim. insanlık ölmedi sonuçta.

Don Kişot@Don__Kisot
Sibel Tüzün'ün makyajsiz haline daha fazla katlananayacagim.

@AsafVodvil
Sibel tüzün'ü gördünüz mü? Sandviçi yerken efendimissssssss diye bağırdı!

@ognaydinli
Sibel Tüzün neden gittikçe çirkinleşiyo? Hayrına bi pudra bi güneş kremi ödülü koysalar bari.

@kurabiyehastasi
Sibel Tüzün'ün Survivor'dan elendiğini öğrenen AVON firması İstanbul Atatürk Havalimanı'na akın etti.

tesekkür ederm evet gitmedim .. daha önce 2 kere kist tedavisi gördüm ve cok sık idrar yolu iltihapı geciriyorum acaba bu engelmidir

Ferdam drumuza gore hala zayif benim ki cunku ona gore 30+0 benim hafta gelisimi yavasmis 10 gunde 350 gr almis sok oldum bende bakalim 24 nisanda ne cikaacak 2000 gr olur isallah boyuda 38.65 sanirim benim kide kisa olacak babasi gibi

doktora göre nasıl 30+0 ben onu anlayamadım
neden sata göre hesaplamıyor, neye göre hesaplıyor??

10 günde 350 gram azmıymış
1 kilo mu alacakmış napacakmış??

fl değeri satla aynı gidiyor, bence senin oğlunun boyu iyi olacak

kuzum benim çocukum hala tek parça gözüküyor. Hatta doktor son zamanlar bunlar dedi, o zzaman cumartesi kontrolüm var gideyim boyu kaçmış yakışıklımın diyeyim bakalım

kuzum benim çocukum hala tek parça gözüküyor. Hatta doktor son zamanlar bunlar dedi, o zzaman cumartesi kontrolüm var gideyim boyu kaçmış yakışıklımın diyeyim bakalım

tek parça görülüyorsa eğer baş-ayak değil ama baş-popo uzunluğunu rahat ölçüp söylemesi lazım
neden söylemediyse
neyse bu gittiğinde sor artık sen

Benim sat 12 eylul ama dr 6 aylul diyo inatla o yuzden aradaki fark kadin hic iyi demedi allah versin gelisimi geri deyip duruyo bigun carpacam kafasina ultrasonu az kaldi 1400 gr dedi ben oh masallah dedim sevinme zayif bu cocuk diyo gicik

tesekkür ederm evet gitmedim .. daha önce 2 kere kist tedavisi gördüm ve cok sık idrar yolu iltihapı geciriyorum acaba bu engelmidir

polikistikover sendromu için mi gördün yoksa normal kistmiydi?. pko da gebe kalmak zorlaşabiliyor ama imkansız olmadığını biliyoruz. diğer kistte yani sorun yaratmayanlar hemen hemen her kadında oluyor zaman zaman. o çok sorun değil. burda bir çok arkadaşın doğal yöntemlerle hamile kaldığına şahit olduk. Bazıları hayıt tohumu hapı içtiler, bal ve çörek otu karışımı yiyen arkadaşlar oldu, kist için sanırım soğan kürü yapıyorlardı, eşlere keçiboynuzu pekmezi içirenler var. idrar yolu iltihabı için yorum yapamıyorum maalesef. Doğal yöntemlerle ilgili eminim forumdaki kızlar sana yol gösterecektir. ama sen yine de bir doktorla da görüş tabii.

Benim sat 12 eylul ama dr 6 aylul diyo inatla o yuzden aradaki fark kadin hic iyi demedi allah versin gelisimi geri deyip duruyo bigun carpacam kafasina ultrasonu az kaldi 1400 gr dedi ben oh masallah dedim sevinme zayif bu cocuk diyo gicik

salak mı ya senin doktorun
ne demek sat 12siyse 12sidir
ona göre 6sı nasıl oluyormuş
çok saçma
bence dediklerini ciddiye bile alma
sen sata göre gelişimine bak
ki gelişimi gayet normall

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…