Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

neyi soracaksın yahu, daha bugün bismillah diyeceksiniz, hiçbirşeycik olmaz içtiğin ilaçtan rahat ol sen.

ilacın prospektüsünde gebeliğin ilk 3 ayı kullanılması tavsiye edilmez yazıyodu ben önceden baktım ondan sorayım dedim ama hastanede değilmiş cebinide açmıyo
pimpirik ben sanki gebe kaldımda ilacı düşünüyorum

sen daha gebe değilsin hemen gebe kalsan da zaten Allah seni haberdar edene kadar koruyor onu merak etme sen

merhaba kızlar nasılsınız benim canım biraz sıkıldı bu ayda bebeiş gelmedi ferdacım benim bat 28 nisan yazarsınız listeye yada çıkarın bende umut yok
bizde sorunlar bitmiyor malesef yok yok yani geçen eşim için başka dr gittik oda varikosel ,sayı, hereket ve akışkanlıkla ilgi sorunlar olduğunu söyledi.varikosel ameliyat kararrını bize biraktı olsanda olur olmasanda olur garantisi yok bunun dedi ameliyat oldunuz diye bebiş olcak diyemem karar sizin dedi ilaç tedavisine başladı klomen proxeed plus ve trentilin ialçlarına dün başladık.
tabi kafamız karışık ameliyat hakkında pek konuşmuyoruz eşimle kararı ona bırakmak istedim zorlamak istemedim.birde akışkanlık sonurunuda varmışya bende acaba onun için preesed jeli kullansammı bende birşeyler yapmak istiyorum sanki bütün sorumluluk eşimde kaldı gibi oldu.
siz ne önerirsiniz kızlar ne yapcam ben şimdi

Onun duygusalligini yerim ben sevdigine kiyamiyo demek ki :) ay gofret bisey yapsa 1 saatte bitmezdi herhalde ilk cunku kocaminki 1 ay boyunca hergun gitmisti benimki yolda beni gozluyo manyak ya :))

cok istiyorum psikolojm bozuldu her ay dört gözle bekliyorum... sabırsızım biraz 1 sene oldu daha ne olsun :s

benim eski halim gibisin desene ..
ama zamanla daha çok erken olduğunu anlayacaksın ..
benim 2 sene oldu ben ne yapayım
BEN GELDİMMMM la la la laaaa kistim 5cm den 2 cm e düşmüş yani kendi kendine gidicek dedi dr.bide dediki

korunmayı bırakabilirsinizzzzzzzzzzzakşam halvet varr

oooooooh sizin evde tıngırdama var desene

hamişler test ettim onayladım en rahat kıyafet tayt, kim ne derse desin. Geçen hafta ve bu hafta giydim ohhh ne rahat, pantolon falan boşa eziyet

utopyam doktara gitmişiniz maşallah bebişine ve sana.

arkadaşlar aralık ayında yaptırdığım hormon testim anlayanınız varsa bi yorum yapabilirmi?? değerler sizce nasıl 1 yıl bitti bebiş isteyeli(

benimde kardeşim izmitte okuyor ben orda acıbademe gitmiştim kadın doğumcuya berbattı kadın çok kötü çıkmıştı

ay ben de çocuk sanıyorum gofreti meğer köpekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…