bilmiyorum ki balımm bişeyler yiyim tuzlu geçer herlde geliri bn birazdan öpüyorum sizi
neyi soracaksın yahu, daha bugün bismillah diyeceksiniz, hiçbirşeycik olmaz içtiğin ilaçtan rahat ol sen.
ilacın prospektüsünde gebeliğin ilk 3 ayı kullanılması tavsiye edilmez yazıyodu ben önceden baktım ondan sorayım dedim ama hastanede değilmiş cebinide açmıyo
pimpirik ben sanki gebe kaldımda ilacı düşünüyorum
hahah benim kedide 4 aydır dükkanda, martın başında bir kediyi sıkıştırmıştı hala o başka bişeyi yok.
Bide hemen yan dükkanda sağır bir kedi var ona aşık sanırım. Sürekli ona bakıyor, ama ona hiç bişey yapmıyor. duygusal benim keedi
cok istiyorum psikolojm bozuldu her ay dört gözle bekliyorum... sabırsızım biraz 1 sene oldu daha ne olsun :s
BEN GELDİMMMM la la la laaaa kistim 5cm den 2 cm e düşmüş yani kendi kendine gidicek dedi dr.bide dediki
korunmayı bırakabilirsinizzzzzzzzzzzakşam halvet varr
aranızda kocaelide oturan var mı??????
benim eski halim gibisin desene ..
ama zamanla daha çok erken olduğunu anlayacaksın ..
benim 2 sene oldu ben ne yapayım
sende haklısın .. sürec zor insallh bi proglem yokturdogAL kür falan yaptın mı sorun neymis peki
ben izmitteyim hayırdır
Bu arada biz gofreti disinin yanina biraktik kokladi falan biz ciktik yalniz kalsinlar diye dukkana geldik 1 saat sonra kocam dedi bakalim senin ki ne yapiyo anam bi gittik benim gofret tirmanmis bahce citine yola bakiyo beni bi gordu kostu kapiya disinin yuzune bakmadi manyak ya geldi bi sarildi bana yaladi durdu kocam dedi manyak bu kopek disi bulduk hala senin yaninda duruyo yani kisaca gofret ciftlesmedi sanirim :)))
benim eski halim gibisin desene ..
ama zamanla daha çok erken olduğunu anlayacaksın ..
benim 2 sene oldu ben ne yapayım
sende haklısın .. sürec zor insallh bi proglem yokturdogAL kür falan yaptın mı sorun neymis peki
biz bir sürü doktora gittik hiçbir sebep yook ,sebepsiz infertilite ..
herşey normal hatta süper ama olmuyor işte ALLAHın takdiri ..
ay ben de çocuk sanıyorum gofreti meğer köpekmiş
biz bir sürü doktora gittik hiçbir sebep yook ,sebepsiz infertilite ..
herşey normal hatta süper ama olmuyor işte ALLAHın takdiri ..
sıkma canını ya insallhh olur ... pisikolojk olarakda etkileniyo olabilirsin dogal kürleri dene .. daha baska bir sürü cözm var
benimde kardeşim izmitte okuyor ben orda acıbademe gitmiştim kadın doğumcuya berbattı kadın çok kötü çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?