ay ben de çocuk sanıyorum gofreti meğer köpekmiş
biz bir sürü doktora gittik hiçbir sebep yook ,sebepsiz infertilite ..
herşey normal hatta süper ama olmuyor işte ALLAHın takdiri ..
canlı yayında nasıl doğumu izlettirirler ya, şok oldum
Normal dogum muymus ay bileydim bakardim ben :))
arkadaşlar aralık ayında yaptırdığım hormon testim anlayanınız varsa bi yorum yapabilirmi?? değerler sizce nasıl 1 yıl bitti bebiş isteyeli(
Eki Görüntüle 382872
Arkadaşlar keşke bilmiyorum anlamıyorum yazsaydınız bari..hiç kimse cevap vermedi.nedennn
sezeryan epidural
canım değerlerin çok çok güzel maşallah
hormonlarınla ilgili hiçbir sıkıntı yok merak etme
hoşbulduk elifimma.slm hoşgeldin canım benim
hoşgeldin eminemu
merhaba kızlar nasılsınız ben grıp oldum bırde mıde bulantısı benı oldurdu.valla kalkıp dr gıtmeye bıle halım yok bısey de yıyemedım neysekı annem sagolsun banada ogluma bakıyor.
HAY allah razı olsun senden arkadaşım..ya ben devlette yaptığım için dr kadın hiç ilgilenmedi öyle bi baktı normal dedi...o nedenle
yine başka yorumlarada ihtiyacım var ayrıca bir daha devletede gitmem..hiç ilgi alaka yok..bn daha giyinirken bakıyorum başkasını almış odaya onunla konuşuyoo olmaz bu kadar yani.
merhaba kızlar nasılsınız ben grıp oldum bırde mıde bulantısı benı oldurdu.valla kalkıp dr gıtmeye bıle halım yok bısey de yıyemedım neysekı annem sagolsun banada ogluma bakıyor.
kizlar ben dun semizotu buldum ve aldim pisirdim mideye indirdim 1 tabak :) aksamada salata ve semizotu yemegi var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?