Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ay ben de çocuk sanıyorum gofreti meğer köpekmiş
biz bir sürü doktora gittik hiçbir sebep yook ,sebepsiz infertilite ..
herşey normal hatta süper ama olmuyor işte ALLAHın takdiri ..

kiz gofret diye cocuk ismi mi olur yada ben oglumu halvete mi yollarim abovvvvvvv

Arkadaşlar keşke bilmiyorum anlamıyorum yazsaydınız bari..hiç kimse cevap vermedi.nedennn

merhaba kızlar nasılsınız ben grıp oldum bırde mıde bulantısı benı oldurdu.valla kalkıp dr gıtmeye bıle halım yok bısey de yıyemedım neysekı annem sagolsun banada ogluma bakıyor.

canım değerlerin çok çok güzel maşallah
hormonlarınla ilgili hiçbir sıkıntı yok merak etme

HAY allah razı olsun senden arkadaşım..ya ben devlette yaptığım için dr kadın hiç ilgilenmedi öyle bi baktı normal dedi...o nedenle
yine başka yorumlarada ihtiyacım var ayrıca bir daha devletede gitmem..hiç ilgi alaka yok..bn daha giyinirken bakıyorum başkasını almış odaya onunla konuşuyoo olmaz bu kadar yani.

merhaba kızlar nasılsınız ben grıp oldum bırde mıde bulantısı benı oldurdu.valla kalkıp dr gıtmeye bıle halım yok bısey de yıyemedım neysekı annem sagolsun banada ogluma bakıyor.

canım çok geçmiş olsunnn gebelikte grip dahada ağır geçiyo ilaçda alamıyosun rabbim yardımcın olsun

maalesef devlet hastaneleri bu şekilde
ama yoruma gerek yok, fsh lh da çok iyi
yani çok güzel yumurtluyorsun ve yumurtan çatlıyor

bu arada ben hala banyoya girmedim
tam girecektim arkadaş geldi
yemek de yapmadım
dolayısıyla ben gidip banyomu yapayım artık
çıkınca da yemeğimi yapayım artık

Canim c vitamini al bol bol ilik seyler tuket dikkat et :)))

Canim c vitamini al bol bol ilik seyler tuket dikkat et :)))...

kizlar ben dun semizotu buldum ve aldim pisirdim mideye indirdim 1 tabak :) aksamada salata ve semizotu yemegi var :)

ne güzel halıma başlıycaktım, kayınvalideme geçicekmişiz. Artık yarın başlıycam. Biran önce başlasaydım kafam rahatlıycaktı ama kısmet
yarım saat kaldı bitsede çıksam

kizlar ben dun semizotu buldum ve aldim pisirdim mideye indirdim 1 tabak :) aksamada salata ve semizotu yemegi var :)

ay semizotuna bayılırım
ama yemeğinden ziyade salata gibi çiğ seviyorum
bugün ben de aldım
kilosu 7 tl biraz pahalı ama aldım yine de ya canım istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…