Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kizlar koltukta uyuyakalmisim boynum tutuldu :))

ofluuuu kafana bisiy takma artik ay cildircam burda sen kullan ilacini duser o tsh merak etme

ferdam sizin orda bayagi pahaliymis ben demetini 99 kurusa aldim :)))))

valla kazıklandım
ama daha ucuza yok
zaten heryerde de yok büyük marketlerde var
izmirde daha erken gelmiştir, burda yeni yeni çıkıyor işte piyasaya
geçen de gördüm ama paraya kıyıp alamamıştım
bu sefer aldım napıyım

neyden bahsediyosnz acaba bende ist fiyatini verim :26:

slm canlar bişey sorcam günüme 2 gün var ama mide bulantısı yaşıyorum göğüslerde son 1 haftadır şişlik oldu ve ağrıyorlar kasıklarıma sancı giriyor ama testte negatif çıkıyor psikolojik olarak bukadar belirti yaşayabilirmiyim 2 oğlum var ikisindede böyle şeyler yaşamadım sizce hamilelik belirtisimi yoksa psikolojik mi ???

her ikisi de olabilir aslında
adet gününü bekleyip testi tekrarla istersen

slm arkadaslar ben 2010 yilinin aralik ayinda evlendim yaklasik 8 aydir korunmuyorum ama bi turlu hamile kalamadim cok istiyorum 1 kere gitmistim doktora yeni evlendeigim zamanlar gayet saglikli oldugumu soylemisti.tekrar gidicem ama 1 sene gecsin diye bekliorum oyle diyolar ya o yuzden.sizce ne yapmaliyim bana gebe kalmak icin ne yapmaliyim bana yardimci olun yaa

boşver doktorların dediğini
kadın doğum doktoruna git hormonlarına baksın
bi sıkıntı çıkmazsa eşin spermiyogram yaptırsın
8 ay yeterli bir süre
1 yıl geçmesini beklemeyin bence

kızlar semizotu çıktı artık
eğer seviyorsanız bol bol yiyin çok faydalı

100 gr. taze semizotunun besin değerleri şunlardır: 32 kalori; 2 gr. protein; 3,8 gr. karbonhidrat; 0 kolesterol; 0,4 gr. yağ; 1,4 gr. lif: 4 mgr. fosfor; 40 mgr. kalsiyum; 0,2 mgr. demir; 80 mgr. sodyum; 45 mgr. potasyum; 180 IU A vitamini; 0,04 mgr. B1 vitamini; 0,03 mgr. B2 vitamini; 0,03 mgr. B6 vitamini ve 8 mgr. C vitamini.

Semizotu, içerdiği yüksek oranlı lifiyle peklik (kabızlık) çekenlere iyi gelir.

* Yaşlı, hasta ve diyet yapan kişiler için çok uygun bir sebzedir.

* Semizotunun içerdiği omega 3 doymamış yağlar, balıklarınkiyle kıyaslanabilecek düzeydedir: Geleneksel olarak gut hastalığına, baş ağrısı ve bedendeki diğer ağrılara iyi geldiğine inanılmaktadır. Günümüzde yapılan bilimsel araştırmalar, semizotunun sağlığa yararlı bu etkisinin varlığını doğrulamaktadır.

* Semizotunun, kanama hastalıklarında ve peklikte çok faydalı olduğunu kaydeden uzmanlar, kanı temizlediğini, bol idrar söktürdüğünü, kanı, üre ve benzeri pisliklerinden temizlediğini, sinir krizleri ve beyin yorgunluğunu geçirdiğini, böbrekteki kum ve taşı döktüğünü bildiriyor.

* Semizotunun, şeker hastalarının susuzluğunu azalttığını, şişmanlara kilo verdirdiğini belirten uzmanlar, semizotu, yeşil salata olarak yenirse faydasının fazla olduğunu ifade ediyor.

afiyet olsun tatlim yarasin bebesinee.....

hep kafamda soru isaretleri var acaba bisyleri yanlis mi yapiyorum diye bazi konularda tecrubesiz oldugumu dusunuyorum cogu seyi yeni yeni ogreniyorum bebek sahibi olmakla ilgili o yuzden biraz daha beklemek istiyorum 2 veya 3 ay en fazla ama cok sabirsizim olsun istiyorum artik

boşver doktorların dediğini
kadın doğum doktoruna git hormonlarına baksın
bi sıkıntı çıkmazsa eşin spermiyogram yaptırsın
8 ay yeterli bir süre
1 yıl geçmesini beklemeyin bence

hep kafamda soru isaretleri var acaba bisyleri yanlis mi yapiyorum diye bazi konularda tecrubesiz oldugumu dusunuyorum cogu seyi yeni yeni ogreniyorum bebek sahibi olmakla ilgili o yuzden biraz daha beklemek istiyorum 2 veya 3 ay en fazla ama cok sabirsizim olsun istiyorum artik

Ben yumurtalığım yavaş çalışıyo ve bebeğim olmuyor diye 3 ay duphaston ve folik asit kullandım dr. 3ay sonra eşinin sperm test sonucu ile kontrole gel demişti ama eşimin testini yaptıramadığımız için kontrole gitmedim adet günüme 2 hafta var ve leke leke kan geldi 3 gün boyunca damla damla sonra kesti sizinde başınıza böyle bişey geldimi neden olmuş olabilir ???

Günün ilk Günaydını benden olsun

bizde çalışmalar durdu ya fena kaşıntım var delircem ne önerirsiniz bana?

canım günaydın, kaşıntı derken vajinadamı eğer öyleyse karbonatlı ılık su ile yıka, güzelce kurut. Mümkünse her tuvaletten sonra yıka o seni çok rahatlatır

canım günaydın, kaşıntı derken vajinadamı eğer öyleyse karbonatlı ılık su ile yıka, güzelce kurut. Mümkünse her tuvaletten sonra yıka o seni çok rahatlatır

öyle mi Tamam canım yaparım uf ne menem bişey yaaaa
krem var sözde ama 3-4 gündür hiç bi işe yaramadı
bide pyoleseptil içiyorum günde 2 defa o da bi işe yaramadı..

hemen başlıcam karbonatlı suya. gerci iş yerinde biraz zor olcak ama hehe

canım bak puffy demişti dersin, 1-2 kereden sonra zaten seni çok rahatlatıcak.
Benim annem çocukluğumdan beri bana yapardı bende alıştım. en rahatlatanı o, ama ıslak bırakma kurula.
Çok geçmiş olsun caneeeeem

kiz gofret diye cocuk ismi mi olur yada ben oglumu halvete mi yollarim abovvvvvvv
ay ne bileyim ben yarısnı okumuşum demekki
dün zaten kafam dumanlıydı ondandır

Normal dogum muymus ay bileydim bakardim ben :))
ayy ben youtube da kaç kere izledim ,suda doğumu da izledim
beyin ve bilimum ameliyatları izleme konusunda bir numarayım ,bi tıp okumuş kadarım yani merak etmeyin
ameliyat edileceğiniz varsa hemen yaparım ne de olsa uygulamalı eğitim aldım

niye kaşınıyorsun neren kaşınıyor hayırdır

bu arada herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…